Last news in Fakti

19 Ноември, 2022 16:36 6 300 34

Полицията в Перник за Сашко: Знаехме, че той може и дни да издържи в планината

  • полиция-
  • перник-
  • сашко-
  • дни-
  • планина

Нямаме информация някой да го е приютил и държал, каза старши комисар Павел Млеканов

Полицията в Перник за Сашко: Знаехме, че той може и дни да издържи в планината - 1
Снимка: Нова телевизия

По отношение на оцеляването - знаехме, че той може да издържи и дни в планината. Нямаме информация някой да го е приютил и държал. Това коментира старши комисар Павел Млеканов след намирането на 12-годишния Александър, цитиран от Нова телевизия.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жорж

    16 39 Отговор
    Аре стига вече с тоя Сашко!! Песна ни.
  • 2 Рамбо 7

    43 4 Отговор
    Беър Грилс само може да се учи от Сашко 😃
  • 3 Пич

    49 4 Отговор
    Истински герои са полицаите от Перник ! Знаели са си , че няма да умре детето ! Затова незнаеха пък , какво да направят ! Но...нямало страшно ! Видяхте ли.....!!! Да благодарим на Бога , не на МВР !!!
  • 4 Майна

    49 3 Отговор
    Знаели сте ,че можело да издържи дни.., а що не кажете и години
    Срамота!

    Коментиран от #11

  • 5 Дебело полицайче

    50 2 Отговор
    Аз не бих оцелял и 2 дни без храна, вода и рушвети!
  • 6 Тоз

    35 3 Отговор
    пък "знаел" бил , че детето може да издържи с дни в планината , но едва след като бе открито , 10 дни след изчезването му , реши да се похвали......
  • 7 Полицай герой

    23 2 Отговор
    А сега дайте на честливите милициомери 100 бона 👏🏻
  • 8 Последния Софиянец

    39 4 Отговор
    Глупости!При тия минусови температури.
  • 9 ПСР

    34 1 Отговор
    Абе,"знаели"сте...дете,само,без адекватни дрехи,топлина,храна-те"знаели"...
    Важното е,че всичко приключи щастливо.Облекчение за всички.
  • 10 Сара

    31 1 Отговор
    И какво е обяснението - защо са били уверени, че детето може да издържи с дни в планината?
  • 11 Срама

    22 2 Отговор

    До коментар #4 от "Майна":

    няма явно ! Че и си прави пиар на гърба на измъчения баща и детето му !
  • 12 аман от наглеци - глупци

    38 2 Отговор
    Тва милиционерите са тъпи та чак вдлъбнати и все пак този шашък изненада с глупостта и простотията си, те знаели, че дете с аутизъм, повече от седмица само в гората, без вода, хляб и с неподходящи дрехи за студените нощи можело да издържи, абе абдал, кого пак прикривате и може ли с толкова тъпи опорки да ни баламосвате, отдавна полицията трябваше да се прочисти от подобни вещи "специалисти".
  • 13 Веско Потния

    8 7 Отговор
    Когато пея да ме слушате! Видяхте ли че само истината възпявам, и се запотявам!
  • 14 Майна

    17 1 Отговор
    Най-красноречиво е наведената глава на човека зад него, може да е случайно, но така трябва да сте всички вие, некадърници , но всъщност какво да очакваме, като икономическа полиция Пловдив , допреди шест години разполагаше с една лада и пишеха на пишещи машини, останали от соца..

    Коментиран от #17, #18

  • 15 Лост

    16 2 Отговор
    А, аз съм като човека отзад на снимката. Чак го е хванало срам от глупостите които е чул.
  • 16 Тома

    16 1 Отговор
    Когато го погледнеш ексерта веднага се разбира че е прост а дарслово 0
  • 17 Лост

    15 1 Отговор

    До коментар #14 от "Майна":

    Писали сме по едно и също време. Човекът е от тези които са го открили. Ама някои настина си правят пиар, че даже си и вярват.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 гх4т

    10 6 Отговор
    100 хил. са си 100 хил. Където не става с пари, става с много пари.
  • 20 123456

    15 2 Отговор
    този трябва да го вземат да съобщава само правилни новини ... , и ние сме стояли на студено и гладни и знаем какво е , дете в гората - хеле пък ... добре , че се намери душичката
  • 21 Мария

    12 3 Отговор
    Мен пък изобщо не ми писва да чета за това дете. Един път да приключат добре нещата! Браво и на него и на хората, които не са се отказали да го търсят.
  • 22 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    6 1 Отговор
    това го казвайте на такива дето знаят планината само на книга!!!макар да е много топло и сухо времето,скрие ли се слънцето в планината и трябва да се пали огън или да имате спален чувал за -20 градуса или поне за -10 градуса!В момента на височината където са го намерили температурата пада през ноща до -5градуса.какво може да се яде в планината в момента.При тази суша гъбите се броят на пръсти.иначе има бол есенни гъби,а може и някоя манатарка да се намери при това топло време.шипки ,да и вероятно ябълки там се запазват дълго.Киселец и лапад примерно.вода.....на Витоша има много вода ,но там.......Не знам,нещо.....ми мирише....Като Джокович.....Уж не е болен,но той си е или кара Грип на крак или се е карал със съпругата си.....Прилича на Господ Джокович,но....не играе като Джокович.Макар да спечели с 2:0 това в огромна част от мача не бе ,Джокович!

    Коментиран от #27

  • 23 КОНФУЦИЙ

    5 2 Отговор
    БЕЛИ ПАРИ ЗА ЧЕРНИ ДНИ👍
  • 24 ПОУКА ОТ ИСТОРИЯТА☝

    8 1 Отговор
    ВИНАГИ НОСЕТЕ В СЕБЕ СИ СТО ИЛЯДИ КИНТИ ИЛИ ПРЪСТЕН ОТ ВРЕМЕТО НА ЦАР КАЛОЯН👍
  • 25 Полицая от Перник!! Кой заблуждава, че

    15 0 Отговор
    Това дете ще издържи 8 дена без Храна и на студа!! Говори Глупости Полицая!!

    Коментиран от #28

  • 26 мани мани

    6 0 Отговор
    7 дни без вода? не броя деня, в който изчезва и днескашният ден - през тия дни е пил вода - петъка и днес са му дали, но миналите 7 дни без вода? тва си е рекорд :) добре, че е валяло там и че е влажно тия дни и студено, но не мно студено ... нямаше слънце - това пак е плюс ... ама аз знам, че без вода 3-4 дни и край ... тва лапе опроверга теорията ... иначе има и други случаи на оцеляване без вода 7-10 дни, но е при подходящи условия ... бащата даде награда и лапето се намери :) странно ... важното е, че всичко е наред ... 3 лапета изгубени тия дни и се найдаа :)
  • 27 мани мани

    6 0 Отговор

    До коментар #22 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    яденето го остай ... може 30-40 дни без да ядем, но без вода - 3-4 дни и край, аз така знам, ама явно може до 10 дни според средата и метеорологичните условия ... тия дни условията бяха добри за оцеляване ... имаше дъжд, мъгли, без слънце ... демек яко влажно ... минусови температури е нямало дори и там ... затова е и оцеляло тва кораво келеме ... аз си давам 3-4 дни и край с мен ... беър грил пасти да яде ... тва лапе му изнесе урок и ся беър грил си води записки :)

    Коментиран от #31

  • 28 мани мани

    0 1 Отговор

    До коментар #25 от "Полицая от Перник!! Кой заблуждава, че":

    яденето го остай ... издържа се бая дни, ама без вода не става ... добре, че тия дни валеше и нямаше слънце ... оставаха му ден два още животец, ама го найдаа
  • 29 Само Бойко, само ГЕРБ!!

    4 0 Отговор
    Работа, работа и само работа, така спечели Баце 3, 8 милиарда, долара!! "Организацията Досиетата от РАЯ"пишат и разследват за голямите Крадени пари!! НАШ ДОСТОЕН ПРЕСТАВиТЕЛ Е Борисов!! Само ГЕРБ и Борисов?!! А за останалите. РАБОТА, Работа и само Работа! Да ви дойде Акъла!?
  • 30 1111

    3 0 Отговор
    Глупости! Как ще издържи толкова нощи без храна и вероятно без много вода на гезе ниски температури, а и валяха дъждове. Това е криминално деяние.
  • 31 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    3 0 Отговор

    До коментар #27 от "мани мани":

    В Планината е Слънцето!!!ти гледаш какво е в мръсотията над софия.Това,което е затиснало софия е ежегодната мръсотия,а те я изкарват ...мъгла!В планината ,като се скрие слънцето тогава става.....Студено!Цял живот са ни лъгали,та защо да не ни излъжат с някаква "Благородна"цел и сега!
  • 32 Мнение

    1 0 Отговор
    Ами врачките без да се познават описваха едно и също.Говореха за рекичка,после отишъл в запустяла църква,гробище описваха.Може да е ял нещо ако е имало оставено на гробищата.Там близко може да има.После версиите им се разминаваха и едни казваха,че бил намерен и пак пуснат,а други как го държали насила,но всички накрая казваха за дупка и лежал.
    Четох и нещо от някакви ясновидци за органи уж как го отвекли ,но това са пълни глупости...в България доколкото знам нямаме канали за органи,но покрай войната може да са влезнали някакви побъркани и знае ли човек...
    Той ще си каже или нарисува какво е станало като се оправи.Важното е,че се жив.Слава на Господ!
  • 33 Пепи

    0 0 Отговор
    Ние това дете го разследвахме от много време и знаехме, че ще оцелее.
  • 34 Емо

    2 0 Отговор
    След като зверски си се издънил, по-добре да мълчиш, за да не разберат колко си нискоинтелигентен. Петко Сертов две седмици го търсехте и даже не разбрахте, че е минал в Гърция, сега знаели, бе много знаете, само работа не може да свършите като хората, иначе две гънки в мозъка са достатъчни - едната да намериш пътя до банкомата, другата да си напишеш пин-кода, за да си изтеглиш заплатата. Хрантутници с 20 заплати накуп, неплащащи осигуровки.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове