Last news in Fakti

10 Декември, 2022 11:40 2 209 34

Христо Проданов: Не съжаляваме, че изключихме Божанков

  • христо проданов-
  • изключване-
  • явор божанков

Божанков си има аргументи, но в политиката трябва да следваш някакви принципи

Христо Проданов: Не съжаляваме, че изключихме Божанков - 1

На изборите и преди влизането в парламента БСП винаги е следвала и заявявала позицията, че ние сме против даването на оръжия за Украйна и за мирни преговори. Трябва да бъдем коректни към хората. Това каза депутатът от левицата Христо Проданов.

„Явор Божанков е влязъл в парламента с листата на БСП. Изключването му е наша принципна позиция. Не съжаляваме, че го изключихме. Каза, че разбира нашата позиция. Божанков си има аргументи, но в политиката трябва да следваш някакви принципи”, добави Проданов.

От партията обяснили на Божанков, че изключването му не било другарски съд. „Не може да упрекнете БСП, че някой не може да изказва собствено мнение. В една организация, когато се окаже, че с позицията си в малцинство, трябва да се съобразиш с мнозинството”, смята той.

Проданов обясни, че групата на БСП е единна. Като изключително важно за България депутатът определи това да има редовен кабинет. Това обаче трябвало да се случи на базата на някакви принципи.

Той обяви, че всички депутати от БСП ще влязат в пленарната зала и ще гласуват против кабинета, предложен от Николай Габровски. „Това за нас е правителство с мандата на ГЕРБ”, добави Проданов.

Депутатът счита, че ще се стигне до втори и трети мандат. „Сигурно единствено е, че ще има трети мандат”, е неговото мнение.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 74 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    34 2 Отговор
    Няма защо..... скоро ще ви спре тока и на вас !!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Чао

    42 1 Отговор
    Славито ви чака на бунището на историята.
  • 4 Съвсем се оплетоха..

    25 0 Отговор
    Парламентът прилича на просешки гащи с разноцветни кръпки ала с претъпкани джобове..
  • 5 Точно така

    32 4 Отговор
    По този начин Хр.Проданов ще изпъква повече!
    Не само Божанков трябва да напусне БСП, а и всички трезво-мислещи членове на тази партия.
  • 6 Перо

    11 32 Отговор
    За 1 месец в чужбина,прие ционистката идеология и политика! Като говори за войната и анти-руската политика, му се запенва устата, от ярост! Ами защо не ходи в Украйна,да изкара военен курс,защото не е служил войник и да воюва за ционисткия,превратаджииски режим на Зеленски? Да види какво е война и кой я провокира!

    Коментиран от #12, #33

  • 7 Развийш ли

    39 3 Отговор
    Накрая ще останете ти баджанака и другарката Далаверимпекс
  • 8 Гост

    25 2 Отговор
    проданов, ако сега не се гепите за шлиферите на бойко и ортака му дуган, на пролет не влизате, нали го знаеш това!!!!
  • 9 Лафонтен

    30 4 Отговор
    Христо продадения четирихилядник,иска да каже че на Украйна не трябва да се помага с оръжие,за да може Путлер да ги унищожи по лесно и да назначи марионетно правителство за да настъпи мир.Да ти имам логиката смешен мушморок.
  • 10 Мафия

    31 3 Отговор
    Хората със собствено мнение нямат място в тези ченгеджийски партии ! Те са по скоро ОПГ -та !
  • 11 УРА,, Ура

    30 5 Отговор
    В БСП се спазва принципа на вожда. Там няма лично мнение, трябва да се слуша вожда. Много приличат на ГЕРБ и ДПС. Тези партии са ръководят на стаден принцип и за това са ретроградни и остарели. Все пак голямо БРАВО на Я. Божанков.

    Коментиран от #26

  • 12 Тракиец🇺🇦🇧🇬🇩🇪🇮🇹🇯🇵🇮🇷

    9 4 Отговор

    До коментар #6 от "Перо":

    Ционизма винаги е бил защитаван от Расия другарю !! Справка - ВСВ
  • 13 Е а ние "електората" ви

    22 1 Отговор
    съжаляваме, че още 89г когато се криехте по дупките, и треперехте, не ви приключихме! Както всички нормални държави направиха, та и Румъния която сега е на светлинни години от комунистическа България!
  • 14 БСП

    19 2 Отговор
    Съвсем скоро ще Ви изключим всичките начело с Леля с костюмче модна къща " Ралица " 82 г и спортния заместник с висналия корем.

    Коментиран от #15

  • 15 Стига се бъзика

    14 0 Отговор

    До коментар #14 от "БСП":

    Тоя е председател на спортна федерация по бързо хранене .
  • 16 Хъъ

    10 0 Отговор
    Значи големи са им принципите, нема що! С мандат на герберите правителство няма да има, но пък нямат нищо против да управляват заедно с тях с мандат на друга партия. Демагогия, лицемерие, шикалкавене и предателство - както и да го наречеш, все е доказателство за безпринципност. Този парламент ще остане в историята като унищожител на България, без никакво съмнение!
  • 17 НЯКОЙ

    12 3 Отговор
    Човешките същества са надарени с разум и когато някой се опитва да ти насади разбирания "съшити с бели конци", трябва да реагираш, ако наистина си разумно същество ! Не вярвам Божанков да съжалява, просто не е можел повече да търпи фалша и лицемерието в БСП !
  • 18 Проституирането в полза на россия

    11 2 Отговор
    е доходна, но гадна работа ! Появи се едно свястно момче и веднага му удариха балтията !

    Коментиран от #29

  • 19 Илиева

    4 4 Отговор
    Пелтека Ицо мозъка да се замисли малко,ако може кой и как набута Божанков в групата на БСП в НС?Ако му е трудно да се сети аз ще му помогна-Нинова.Божанков не е проблема на БСП.Проблема се казва Нинова и докато тя е в БСП нищо добро не я чака.Вместо на мястото на Божанков и не само да има образовани,честни и свестни социалисти тя напълни партията с случаиници…Щета от Божанков турпи само и единствено партията и с 200 лети към дъното.Заобиколена от Продавовци,Божанковци и подобни това става.Божанков е чуждо тяло в БСП,като самата Нинова.Не той е за изключване,а тя!!!!Той е никой и такъв ще остане винаги.Да върви при Киро и Кокорчо и да си троши главата заедно с тях.Отговорност да се търси от Нинова!!!!
  • 20 Социалист

    8 0 Отговор
    Тя Нинова за фараон ли сте избрали?
  • 21 Макс

    12 1 Отговор
    Хората , които не гласуват за вас , също не съжаляват. След предстоящите избори ще имате не повече от 6 процента.Дори хартията няма да ви спаси.
  • 22 Минева

    8 0 Отговор
    Май ще ви остане само баба някоя си. Неадекватници!
  • 23 Бамбука

    9 0 Отговор
    Ама, че фарс. Изключили го, защото не се подчинил на партийната линия. Интересно, кой е определил "партийната" линия ? Лидера на БСП самостоятелно или така са му подсказали други отвън ? С други дими да приемем, че БСП / Нинова са русофили, а Божанков не ? И какво прави тогава Нинова в БСП, а не в партия русофили ? И пак да попитам Нинова има ли мнение по въпроса Лукойл ?
  • 24 ЧОЧО

    2 0 Отговор
    Кучетата джафкат заплатите депутатски вървят,какво като няма правителство.
  • 25 Хахаха

    8 0 Отговор
    На предстоящите избори ,ще давате акъл, но ,от външната страна на парламента.За нищо неставате, имаше един свестен и набедената ви лидерка, и нейните гъ.....ливци,го изключихте.Поредното доказателство, че сте партия работеща зад бившата седесарка.Мястото неви е във парламента и ние ,хората гласуващи за вас,го разбрахме.
  • 26 9999

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "УРА,, Ура":

    А,в коя партия не се спазва принципа на вожда?
  • 27 Истината

    7 0 Отговор
    Още от самото си създаване БКП/ БСП е била партия на национални предатели и българофоби, за които руските интереси са били на първо място.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 9999

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Проституирането в полза на россия":

    Проституирането в полза на коя държава,не е гадна работа?
  • 30 Коко

    1 1 Отговор
    То никой не съжалява предателите навсякъде са презирани но защо не оповестите как стана депутат че е много интересно.
  • 31 ДАСКАЛ ГЕНЧО

    3 0 Отговор
    ЗА ТАКИВА "ПОЛИТИЦИ" КАТО ВАС ЩЕ ЗАГУБИТЕ И МАЛКОТО ХОРА КОИТО ВСЕ ОЩЕ ВЯРВАТ В ИДЕИТЕ НА БСП.
    НЕ ВЪВ ВАС.
  • 32 Анонимен

    0 0 Отговор
    Ако САЩ изключи, което на никому не пожелаване, другарката ви Нинова, ще съжалявате ли. Днес, живеем в несигурен свят и нищо сигурно няма за никого. Америка искат каквото ви кажат да изпълнявате, в случая Гжа нинова за истанбулската, до някъде са прави. Не може да се бият пред децата си и утре те същото ще го правят. На запад имги отнемат и гидават в холандия за осиновяване. Имат закони, явно истанбулската конвенция са я гласували, но е на моя приятелка или по точно колежка, беше айшето чистачка и на дъщеря й отнеха вдете й дечица като малки, всеки ден побоища, кавги и днес случайно е дошла в бг, и ми каза, че са на 12 и другото на 13. Добре че има първото избънбрачно, та е при нея в Холандия. В Бг всичко с пари може, но на запад виж как е, само в детската градина да ти плаче детето те викат, родителите де, и ако не можеш да докажеш, ти го отнемат в полза на държавата. А нинова отказва за истанбулската
  • 33 Смешен

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Перо":

    Ти като си толкова голям путинофил що не идеш в Русия ами кибичеш тук?
  • 34 Хахаха

    0 0 Отговор
    Божанката изскара по -големи каисий от всичката стара комунделско-зависима пасмина в БСП.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове