Last news in Fakti

1 Февруари, 2023 09:50 1 520 39

Атанасова от ГЕРБ: Съдебната реформа се ползва за политически ПР от ПП и ДБ

  • десислава атанасова-
  • съдебна реформа-
  • пп-
  • избори

Няма да ни видите в коалиция с БСП и ДПС, категорична бе тя

Атанасова от ГЕРБ: Съдебната реформа се ползва за политически ПР от ПП и ДБ - 1

Твърде лицемерно изглежда някой да вее знамето на "промяната" и да апелира за съдебна реформа, но да не гласува за нея. Съдебната реформа се ползва за политически ПР от „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“. Това заяви пред БТВ председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова по повод това, че част от депутатите на ПП не бяха в зала при гласуването за механизма за разследване на главния прокурор.

Заради това, че "Демократична България" и "Продължаваме промяната" не бяха в зала, не се намали времето времето между първо и второ четене за така желаната от тях съдебна реформа, каза още тя.

Антикорупционното законодателство не се задвижва не заради "апостолите на Сатаната", а заради липсата на "Промяната" и "Демократична България", допълни Атанасова.

Няма да ни видите в коалиция с БСП и ДПС, категорична бе тя.

Ако мога да се пошегувам, че "Коалиция за България" се явява на изборите с още 20 формации и никога не са първа политическа сила, така че обединението на ПП и ДБ не е гаранция за нищо. Хората сами могат да преценят дали преди 2 години не живееха по-добре.

Попитана дали Борисов отново ще е начело на листи, Атанасова заяви, че е нормално лидерите да поведат листа. Борисов доказа, че нито му трябва имунитет, нито държи да е на депутатско място.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    38 3 Отговор
    Ако имаше съд тази щеше да е в сливенския затвор.

    Коментиран от #4

  • 2 Раданч Татлъту

    2 38 Отговор
    Господ да ни опази от ПП и ДБ!С лидери като Кирчо,Ицко,Наско и Асен ,България е обречена на "величие"!🙉🐷🐵🥳🤡👍
  • 3 Анонимен

    25 5 Отговор
    Герб спъва нещата за доброто на обикмовените хора. Всички се прави в полза роду тях бспгербдпс. Дано не съм ви заблудил, все пак това е моя лична позиция като гражданин, но вече ни е все тая, най вече за мен нас.
  • 4 Раданч Татлъту

    7 6 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    При сияйната либерална звезда Деси Иванчева,не ли?🙉💋👧💋🙉
  • 5 4321

    30 1 Отговор
    Ясно е, че с ДПС се държите за Гешев като за спасителен пояс и го браните като светиня. Така че точно вие не можете да обяснявате за правосъдната реформа.
  • 6 Имате команда:

    13 1 Отговор
    Газ!
    Чорапи!
    Наметало!
    Ръкавици!
  • 7 Сталин

    27 1 Отговор
    Тая дръглива коза най добре да иде да пасе на поляната в Дулово ,най безполезната патка ,загуба на пространство
  • 8 Сталин

    24 2 Отговор
    Гербава дебилна овца
  • 9 Дуловска спържя

    22 1 Отговор
    В коалиция сте вижда се. Дори и да се криете.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Гражданин

    14 0 Отговор
    Кое Деси не е така бе мила. Та нима всичко не е на трите ви партии. И ще се ооитам да ви каза, защо мисля така. След завършване на образованието си, на някои си. Някои решиха да отидат в банка да попитат, дали може да кандидатстват в банка, с директор на име К. И той... Не мога, всичко се назначава отгоре и кмета на града ни ги води, за да ги назнача и им пусна заповед. Не мога, иначе бих, но конкурси не се извършват и т. н. За вас са дребни неща, но за някои не са, но хората, днес са доволни, че се е случило, за да не са в България.
  • 13 Новичок

    20 1 Отговор
    Това за Борисов е вярно,той си държи само на чекмеджетата.Гледа винаги да са пълни.Пфу... кой гласува за тия крадци от герб ???
  • 14 Тошко

    1 17 Отговор
    Не само ПР, тези от ДБ от това се "хранят" и си купуват апартаменти в Брюксел с биткойни.9493
  • 15 УРА,, УРА

    17 1 Отговор
    Тая мутрата добре я е обучил да мрази, лъже и плюе. Точно както прави той. Пасти да яде нивото на омраза между фенове на "ЛЕВСКИ" с тези на "ЦСКА". При ГЕРБ това е начин на живот.
  • 16 А пък теб....

    13 0 Отговор
    Руснаците могат да те използват за химическо оръжие на фронта, и да обгазят украинците.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Вида

    1 14 Отговор
    Башибозушката коалиция на КирЕто , Кокорчо и РистЕ Пинокиото е в транс! Търсят баламурници за да мачкат още народа!
  • 19 1139

    8 0 Отговор
    Деси, мила, как да ви обясня, че министерството на вътрешните работи е на може би бспгербдпс. Това се говори, а има свидетели живи. Калин Димитров нитатиус покойник в града. Препоръчват ви го в града. Отивате при него, той ви дава телефона на брат си Варна, който работи в системата на полицията и оттам нататък нека продължат тези, които на четири очи при очна ставка да си признаят, но те са или вие Деси сте силни и другите около вас, и бихте ги ликвидирали, смачкали, а го правехте, имате начини, нека ви обеснят те, винаги силният е прав, но не и човек с граждански позиции очевидец и разговаряш с много. Ако нямате чичо владика цар няма как да станете. Не че вече го искат, но чуваме, дори работили с бели престилки, не става, за нашите внуци, но внуците им са скромни, млади, завършили математически и сие, и кои, хората на Калин Димитров, не го познавам но съболезнования и там е кошера заровен с оси и отнъщават, а трябва да са деполитизирани млади и стари работещи, а не когато са цивилни да налитат на бой, че чичо или вуйчо му бил генерал, а леля му в община х. Ако са умни младите, да им кажа, че трябва дискретност, а не самочувствие без покритие. Минало свършено. Погубени човелки животи, а може би е трябвало да минат през честилището на дсбкпкгб, знае ли човек отзад кой ги настройва. Докато на Запад има човещина. Има ценности. Има свобода, а не диктатура. Ако спазваш правилата им си ок и добре дошъл.

    Коментиран от #22

  • 20 В името на БГ

    16 0 Отговор
    Герб БСП Възраждане ДПС спасиха корупцията-гешев.
  • 21 Деса Скумрията

    15 1 Отговор
    Целия свят казва че ни трябва съдебна реформа а Деса от ГЕПБ вика това е СПАМ
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Шараните на ПП

    2 9 Отговор
    Пишат ревниви послания за "скумрии"!?!? Що така бе? Нещо сте много напрегнато. Усещате че сте слаби и ви се размеква почвата под краката ли?.... Като губите - дръжте се като мъже (ако все още сте такива)
  • 24 Анонимен

    5 0 Отговор
    Не, не сме от никоя партия, Деси. Просто сме решили да не гласуваме след 2009, наблюдавайки в града какво правиха герб. Четем за ПП, предпочитам тях не гласувайки, но подкрепяйки. Защо, Деси мисля така. Нищо против горе да се пипа. Така вероятно е и в западният свят, но отдолу Деси, всичко работи за вас бспдпсгерб. И ако разберат или си облечен с фланелка на ПП, те, вие бихтенсринали човека с надпис, па макар и не гласували за никого. Това не следва да бъде, макар, че в града, където живея съм единствено аз, против и за ПП. Те вие отмъщавате. Разбираемо е, назначени сте всички работещи от 33 г от вас бспдпсгерб, от сдс преминали в герб, не всички разбира се. И тъй като сте много морални, уволниха гражданина от анти автентичен род преди 1944, за да си назначите ваши хора, а колко и дали са ви дали под масата, това не ни трябва. Важното е, че всички сте деца на бкпдскгб, преди ПП. Лично мое виждане на нещата. Българи срещу българи, всичко бе изкупено от хората на тези три партии. Като нямате работа и започвате да продавате за без пари жилища, земи за да оцелеете и днес те от дпс имат и ги отдават под наем, на кого, на биещите се и неглижиране на жилището си ромеи. Нищо лично и против, но те явно ви отмъщават, а той е бил и в черната и бялата страна на нещата Деси. Вас ви използват отзад, за да им вършите черната работа, но ПП едва ли. Те са млади образовани младежи и като зная колко са еродирани и с финес ти казват евреите, без грам обида, няма как да не с
  • 25 Коко

    12 0 Отговор
    На тази няма ли кой да и каже да спре да говори народа я ненавижда тая злоба която за нищо не става но гушата и е пълна
  • 26 ха ха

    10 0 Отговор
    а вие продължавате да ползвате законите за грабеж и пресиране на населението и сте много доволни от хартиената бюлетина , платихте ли на печатаря ?
  • 27 Четец

    6 1 Отговор
    Време е да се сложи кръст и Бг да тръгне на чисто, без значение, кой ще е.
  • 28 Бамбука

    7 1 Отговор
    Тази жена е много умна. Мисля си, че може дори да пресече еднопосочна улица сама.
  • 29 Тома

    10 0 Отговор
    Герберите ги знаем че всичко го правят в полза на тиквата защото ако не е каскета тиквата деректно влиза в затвора заради чекмеджето
  • 30 Каскет

    8 0 Отговор
    Тая що не е в затвора с БорисоФФ ?
  • 31 Безпартийни

    2 0 Отговор
    От тук искам да кажа на г-жа Атанасова. Деси, нищо против герб, против назначенията ви в м-во на вътр. работи, но нека младите полицаи да не се държат, някои, надменно, да не употребяват на старите си колеги, ти си стар, за какво ти е кола, за каво ти е... И да подкрепят някои си на дпс. Нищо лично дпс хората, изключвам турците. Те трябва да се държат с всички възпитано, а не да обиждат, двама са, другите във входа са възпитани, и единият издигнат от герб, а цялата им рода са в паспортна, но дс доносник и асансьора на полицая е изписано sик, а не е етично. Двама стигат за всички. Морала го изисква, а не да се нахвърляте с обидни думи към родиителите им. Като си дойдат в бг им го кажете бе свидетелство за съдимост но те не познават децата ви, за да говорите небивалици за хора, които от 7 г не са стъпвали у дома си, а ходят, за да ви угодят, в хотели. Изкупихте българомоханедани от българомоханедани работили в системата като готвачка и да ги давате да ни тормозят, за да ни купите и единственото жилище и го направихте, като поболяхте чивека, здрав като камък, без един ден болнички, когато е работил в с-мата, жалко е, че шефовете му не са живи, за да ви кажат, кой, кой е. По таьи логика и гн Байдън не следва, а и Станка да кара кола над 80.дръжте си езика или пребройте до 10,преди да кажете неща, които не би следвало е.
  • 32 Минева

    7 0 Отговор
    Лицемери ГЕРБ
  • 33 Някой си

    5 0 Отговор
    Човек може с 2 и 200,но тежките думи са до живот. И точно тия, които им е изписано името на асансьора сик, а това на турски?, да ме поучават и да ми съсипват живота, на цялото ни семейство, мерси гербойко. Издигате те ги, а бгмохамедани негодуват и са прави. От тях има хубав народ. Учтив и възпитан. Не можем на бялото да казване черно. Имайте си връзки, но се дръжте пеилично, а не на старите на бойко колеги, вижте са санирането, той е стар, и като е стар шефа ви бойко б, да не би да е глупав, но изписват павка сик, това, ако сте интелигентни би ви говорило нещо полицаи млади с връзки и го готвили за директор, думи от бгмоханедани. Кво като сте българи от пловдивските села, не знапи, че като се подмазвате на тях, сте добри, добрите хора не говорят зад гърба без значение дали сте българин или българскимюсюлманин.
  • 34 ?!!??

    4 1 Отговор
    Време е да дойдат според мен младите хора. Завършили западни университети. Много от тях са на ниво. Възпитани, а тия, които никога не са излизали от селото, града, да им кажа, да се държат наподобяващо. Защото всички ние сне хора, както вие имате стари родители, но никога възпитаният човек не би им казал, вие сте стари, не ставате, защо ви е земя, кола. И от там за вас мили полицаи, едните са за и против, а тя системата на мвр следва да е политизирана, а не да е, който е на власт, с него съм и аз. Вземайте пример от Кирил Петков, Асен Василев, Лорер, ако ще и от децата на Нинова, Борисов, нищо че на живо не съм ги чул, но запада възпитава, а не уврежда, както е в България. Да, и у дома биха ми казали, но тук не е запад, тук е България, но вие господине отидохте навън и видяхте, думата на запад циганин е забранено, което им прави чест на нашите българи. Може в бг да са били помия, лоши, но навън живота ви от възпитава. Което е ок за тях и родителите им, а в Бфг всичко си е по живково време. Мерси.
  • 35 ммм

    4 0 Отговор
    МИРИЗЛИВКА НА ЛИНИЯ А НАЛИ Е АБОНИРАНА ЗА ПАРЛАМЕНТА ДО ПЕНСИЯ И ПАМПЕРСИ МОЖЕ БИ НО СТИГА НЕКАДЪРНИЦИТЕ И ПОДЛОГИТЕ ВЪН
  • 36 Да бе да

    1 0 Отговор
    Запек е това което идва в съзнанието, когато тази говори 😘
    Искам да попитам ? Какво предлагате , освен плюенето по хората от които се страхувате ?
    Кучетата винаги лаят от страх😂
  • 37 Теди

    1 0 Отговор
    Пълно противоречие на думи и дела.ПП и ДБ не бяха в зала и то една част от тях,защото бяха в момента в комисия,която решаваше важни приоритети за държавата.Това беше използвано от Герб и те напуснаха залата и развалиха кворума,нарочно,за да не се гласува съдебн.реформа,чиято основна цел беше- контрол над Гл.прокурор.Ако истински желаеха съд.реформа,щяха да останат в зала и да я гласуват,независимо,че 5-6 човека от ДБ и ПП не присъстваха .Тези 5-6 човека не оказваха решаващи гласове за гласуване.Така,че лъжите на Дуловската мумия са неоснователни.А Борисов се кандидатира за депутат,защото ще има разследване срещу него от Европ.комисия по делото Магнитски,в чийто списък може да попадне.
  • 38 Клеопатра

    1 0 Отговор
    Атанасова,много се изхвърляш и знаем прекрасно,че повтаряш лъжите на твоя Вожд-ББ.12 години стигат,че управлявахте и превърнахте Б -я,страна от Африканските народи,по бедност,смъртност,образование,здравеопазване,икономика и др.Магистрали с дупки,свлачища,мръсен въздух,замърсени реки,язовири,водоеми.Изсякохте горите.Унищожихте природата.Незаконно строителство в градовете и по Черноморието.Отричате ли тези факти???Вие сте срам за българския народ.!!!Вместо да наведете глави,Вие се перчите с кражбите и лъжите си.!!!И отново върнахте харт.бюлетина,за да вършите поредните измами.И Вашите корупц.схеми ги приписвате чрез висока инфлация на ПП и ДБ.Инфлацията започна от Вашите измами в Енергетиката,която подарихте на Русия.Вие сте най- големият отпадък и хората ще Ви накажат.
  • 39 Клеопатра

    0 0 Отговор
    Атанасова,много се изхвърляш и знаем прекрасно,че повтаряш лъжите на твоя Вожд-ББ.12 години стигат,че управлявахте и превърнахте Б -я,страна от Африканските народи,по бедност,смъртност,образование,здравеопазване,икономика и др.Магистрали с дупки,свлачища,мръсен въздух,замърсени реки,язовири,водоеми.Изсякохте горите.Унищожихте природата.Незаконно строителство в градовете и по Черноморието.Отричате ли тези факти???Вие сте срам за българския народ.!!!Вместо да наведете глави,Вие се перчите с кражбите и лъжите си.!!!И отново върнахте харт.бюлетина,за да вършите поредните измами.И Вашите корупц.схеми ги приписвате чрез висока инфлация на ПП и ДБ.Инфлацията започна от Вашите измами в Енергетиката,която подарихте на Русия.Вие сте най- големият отпадък и хората ще Ви накажат.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове