Last news in Fakti

16 Февруари, 2023 08:55 1 386 36

Даниел Митов: ПП и ДБ си говорят как не е нужно да има правителство. Те се целят в местните избори

  • даниел митов-
  • пп-
  • дб-
  • правителство-
  • местни избори

Те са готови да оставят Радев да управлява още половин година, а пък говорят от друга страна за импийчмънт, коментира политикът от ГЕРБ

Даниел Митов: ПП и ДБ си говорят как не е нужно да има правителство. Те се целят в местните избори - 1
Снимка: Нова телевизия

Да не предпоставяме неща, преди да са минали избори. Разликата си е разлика, аз съм убеден, че по време на изборите ще се увеличава. Едно и едно не прави две в такива случаи. Така Даниел Митов, заместник-председател на ГЕРБ, коментира данните от социологическото проучване на „Тренд” за резултатите от изборите, ако те бяха днес.

„Чувам ПП и ДБ да си говорят как не е нужно да има правителство, трябва да се ходи на избори 2 в 1. Те се целят в местните избори, защото мислят, че има шанс да вземат големите общини. Те си го говорят това от доста време, това е непубличен разговор”, съобщи той, цитиран от Нова телевизия.

Митов добави, че те са готови да оставят Радев да управлява още половин година, а пък говорят от друга страна за импийчмънт.

„За да правим оферта за управление, трябва да е ясно кой влиза в парламента и кой не. Ако ние имаме достатъчно сила, възможни са варианти от типа този, който опитахме и последния път - експертен кабинет, без ярки политически лица. Ние отиваме за победа. Това значи да се борим за максимално голям брой народни представители, за да не зависим чак толкова от волята на политически играчи, които са крайно безотговорни”, смята политикът от ГЕРБ, цитиран от novini.bg

На въпрос за това дали има притеснения, че лидерът на партията ще влезе в следващ списък „Магнитски”, той коментира: „Това не е послание към лидера на ГЕРБ, а към институциите у нас. Няма им се доверие. Ние знаем какво трябва да правим. Трябва да знаем оттук насетне като държава да продължим усилията, но да продължим разумно, за да не правим реформа на реформата.”
Той не коментира дали Борисов е викан в американското посолство непосредствено преди излизането на списъка.

„Надявам се Владислав Горанов да е невинен и се надявам той да може да го докаже”, допълни той.

„Партньорството ни с американците е прекрасно. Без ГЕРБ не се формират мнозинства в парламента и политическия живот като цяло. Да не се поставя под съмнение отношението на ГЕРБ с партньорите ни в САЩ. Не само не е влошено, то е добро, каквото е било винаги, тепърва ще го виждате. Не намекват, че Борисов трябва да се оттегли. Посланик О’Брайън каза, че имаме проблем, той е институционален, нямаме доверие, че правосъдната система работи така, като трябва да работи в една демократична държава. Това е посланието, не е послание към Пешо, Гошо, може и Тошо да добавя”, каза още той


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 19 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да де

    14 18 Отговор
    Между къдравата Сю и КирЕ няма разлика. С жълтия картон за баце с магнитчето са готови да се прегърнат.
  • 2 Вашето мнение

    16 24 Отговор
    Гласувайки за герб, ппдб или дпс, гласувата за това да измрете в окопите на украйна.
  • 3 пери

    40 6 Отговор
    Вчера дежурна по сайтовете беше Сачева, днеска явно ще е Данито. Вместо да кажете какво можете и искате да направите за народа, вие само обикаляте медиите да плюете по останалите. До онзи ден ДБ бяха много привлекателни за съставяне на правителство, тия дни вече са за оплюване. Много сте изтъркани вече и можете да разчитате само на овчия си, платен електорат, за да достигнете някакви проценти, които и първи да ви изтикат, пак ще сте аут от голямата игра. Но вие си бръмчете по студията да облъчвате малкото останало население, което още би могло да ви се върже.

    Коментиран от #5, #11, #31

  • 4 Горски

    25 8 Отговор
    Радев управлява по-добре от вас. Трябва ли да чакаме, да включат всички от най-корумпираната партия в списъка Магнитски. Всички сте толкова намагнетизирани с корупция че светите дори на светло
  • 5 Вашето мнение

    40 2 Отговор

    До коментар #3 от "пери":

    Електората на герб е съставен от хрантутници на държавна ясла. Секретарки, полиционери, фатмаци и сичко дето за нищо не става.
  • 6 УРА,, УРА

    32 6 Отговор
    На този хамелеон само ПП иДБ са му в устата.Непрекъснатите лъжи не спират от сутрин до вечер. Обаче няма и една крива дума против ДПС и Радев. Комбината им е ясна вече и на малките деца.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Тоя

    25 5 Отговор
    и той се зарази с махленщина и злоба ! Така е като си се преценил за шайката Магнитска !
  • 9 Сю,страх майка.

    22 4 Отговор
    А след като на изборите ПП ви ударят от земята,лошо ви се пише.
  • 10 В следващия

    24 3 Отговор
    списък и баш хайдутина ви ще блесне , господинчо !
  • 11 УРА,, УРА

    20 5 Отговор

    До коментар #3 от "пери":

    Точно така е, но българина с овчи акъл продължава да гласува за мутри и мошеници. Магнитски е ясен: От 9 санкционирани в ЕС 8 са "горди" българи. Фактите говорят достатъчно ясно, но стадото обича да бъде лъгано и крадено непрекъснато.
  • 12 Скоро

    22 0 Отговор
    Тоя е готов да се запише в нова партия,но никой не го иска.
  • 13 ммм

    18 0 Отговор
    къдлавата сю че чак и брадясал ей гербавете мафеоти все брадясали да им съберем помощи а този от снимката от сутрин до вечер лъжи лицемерие но от прост нищо добро не се очаква но къде е главатаря

    Коментиран от #20

  • 14 Ддд

    23 0 Отговор
    Милата къдрава сю, как мънкаше по нова като го питаха за магнитски дали не намекват за лидера им през горанов земетръса
  • 15 Унбитх

    17 0 Отговор
    Ох на мама розовите бузки, пак избра губещата страна, превърна се в пудел на Бокича.
    Тръгнал да дава акъл.
  • 16 силва

    2 18 Отговор
    Много са смотани и злобни от ПП-ДБ, а Герб -много оплетени в паяжината на корупцията. Но моят избор е Герб, защото могат да управляват държава, а с ПП отидохме на дъното. Когато фирма провежда интервю за работа избира най-подходящият кандидат с опит и знания. Така трябва да бъде и на изборите. А за корупцията при ГЕРБ- нека останалите партии, които нямат качествата да управляват държава-цялата им енергия да бъде насочена към контрол върху Герб и управлението му.

    Коментиран от #18, #24

  • 17 Ама ние

    15 0 Отговор
    знаем, че Влади Горанов е виновен Ама и не само той. Клептократите в ГЕРБ са повече от 80%, останалите са по Иво Христов.
  • 18 Мнооого

    14 2 Отговор

    До коментар #16 от "силва":

    нескопосано. Агитацията ти не върви. А и както не можеха да управляват ПП и ДБ брутният вътрешен продукт се оказа с неочакван растеж, а дефицитът значително по-малък от истеричните писаници на служебното правителство, а пенсиите и доходите ПОРАСНАХА.
  • 19 пенсионер

    2 16 Отговор
    Браво на Даниел Митов...
    Борисов ни е обещал да ни пази от Комунистите...
    Аз вярвам на Бойко,няма как да е взел пари от Божков....
    Освен всичко той се закле и прекръсти,а Борисов е много набожен,никога няма да тръгне да си играе с името Господне... Владислав Горанов,ако е взел пари от Божков да се оправя,имаме си прокуратура да го разследва и да го съди...Но и да е взел пари,със сигурност са отишли за добра кауза...Със сигурност са дарени за някой болно дете...Никой няма да тръгне да си рискува кариерата и заплатата заради милионите на Божков това е сигурно....

    Коментиран от #23, #28

  • 20 пери

    17 0 Отговор

    До коментар #13 от "ммм":

    Главатарят се скатава и трепери да не се тика много-много в полезрението, че да не се сетят американците да го включат и него в следващата част на списъка Магнитски. Може и вече да е там, ама снишаване му е майката сега. И ББ си се снишава в зайчарника.

    Коментиран от #22

  • 21 Парадокс

    13 0 Отговор
    Даниел Митов, ти си гледай собствената корумпирана партия и не измествай фокуса с клевети към опонентите си, за да ги оклепаш и тях, защото ви показаха вие самите от ГЕРБ какви сте с името на Горанов в списъка Магнитски!

    Коментиран от #25

  • 22 Истината!!!

    13 0 Отговор

    До коментар #20 от "пери":

    Той Борисов така действа, като има скандал за ГЕРБ се снишава и мълчи и праща в атака верните си бойци да клеветят другите, за да се размие пред обществото герберскатя вина.
  • 23 6нтщ5ж

    11 1 Отговор

    До коментар #19 от "пенсионер":

    Борисов е бил комунист и член на БКП и е имал червена партийна книжка, кого заблуждаваш. Той е като хамелеон.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 След месец се очаква

    11 0 Отговор

    До коментар #21 от "Парадокс":

    Да кажат,че не познават Горанов.
  • 26 Така е!

    13 0 Отговор

    До коментар #24 от "УРА,, УРА":

    ГЕРБерите станаха милионери от 12- годишната си власт, а държеше на народа заплатите замразени!
  • 27 Не им вярвам на социолози и проучванията

    13 0 Отговор
    Социологическите агенции са купени от герб да им сложат някой процент отгоре.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Леле какъв манипулатор е Митов!

    11 0 Отговор
    "Това не било послание към лидера на ГЕРБ, а към институциите у нас. Нямало им се доверие."
    Алооо, Горанов ви беше министър на финансите на вас от ГЕРБ! И списъка Магнитски и е сигнал към вас от ГЕРБ, които от години саботирате съдебната реформа и отказвате да има в закона точка, в която главния прокурор да може да му се търси отговорност! ГЕРБ, ДПС и БСП саботират съдебната реформа от повече от 14 години! Явно имат зад гърба си хора, на които не е изгодна.
  • 30 хммм

    9 0 Отговор
    Точно вие саботирате правителство!! ШУШУМИГИ! Сложихте се на хвъркатия гълъб... на Крадев който ви оплю!
    Дани Митова... Борисов позволявал ли ти е да говориш днеска?
  • 31 Съгласен

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "пери":

    Много точно казано!
  • 32 Мдааммм

    10 1 Отговор
    Надничането в чуждата паничка не е много възпитано.Смешно е,когато видиш човек с претенции за добро възпитание да се държи просташки.Ама от "прости"(по ББ) гербаджии кво да очакваш?
  • 33 Кирчо

    3 3 Отговор
    Народа ще накаже партийте на войната, ПП и ДБ под чертата.
  • 34 Минева

    2 0 Отговор
    Тома Биков каза, че няма да има правителство, защото най- лошото за България е Кирил Петков да е премиер. Митов като слуша кой какво говори да внимава. ГЕРБ истерясва и това е притеснително. Вземете се в ръце, защото дъпъсъ ви чакат за общо правителство след из0орите.
  • 35 Коко

    3 2 Отговор
    ПП и ДБ трябва да са далече от власта защото само вредят, когато са на власт !
  • 36 Този

    1 0 Отговор
    А този компрометира цялата Джен..дур.ска общност у нас ...прост гербера..ст
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол