Last news in Fakti

20 Март, 2023 17:22 10 259 86

Две актриси защитиха Диана Димитрова: Отровни и обидни подмятания по адрес на едно момиче

  • актриса-
  • диана димитрова-
  • юлиан вергов

Груби и грозни реплики по неин адрес. В България понятията са абсолютно сбъркани, написа Ева Волицер

Омерзена съм от отровните и обидните подмятания по адрес на едно момиче, една жена, актриса, която уважавам и която познавам индиректно от кастинга на последния ни филм - Диана Димитрова. И мога да гарантирам за таланта ѝ и за професионалното ѝ раздаване в този труден кастинг, както и от ролите ѝ разбира се. Това написа във Фейсбук актрисата и кинорежисьор Весела Казакова.

"Нейното откровение за преживяната агресия и травма е най-естественото нещо, случва се по целия свят и се надявам все повече жени да се осмеляват да споделят, отмина това време, когато трябва да си мълчим скромно в ъгъла", пише още тя..

Според Казакова тонът на цялата тази развихрила се в България сага е отомански, от замитанията под килима, намеци и недомлъвки до откровено “разпни я”, все едно е вещица, все едно сме в средновековието. Актьори използват псувни, език и маниери, каквито не съм сънувала, че ще чуя в бранша ни.

"Човек и артист като Юлиян Вергов няма нужда от цялата тази армия от защитници и клакьори", смята тя.

Пожелавам на Диана да бъде силна, да разцъфтява таланта ѝ, да е здрава и да следва смелостта си, защото след много години това ще ѝ е донесло неподозирана сила, бурята ще е отминала, дори забравена, а резултата от случилото се за нея и много други ще е награда, завършва Казакова.

Актрисата Ева Волицер също коментира на репликите към Димитрова: "Без да има окончателно изясняване и заключение във връзка с казуса между нея и Вергов, голяма група колеги публично обвиняват Диана Димитрова в лъжа, обиждат я, заклеймяват я, с омраза пророкуват, че с актьорската ѝ кариера е свършено и още груби и грозни реплики по неин адрес. В България понятията са абсолютно сбъркани".


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 87 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Всяко действие

    47 6 Отговор
    Си има противодействие или законите на физиката са сексистки?

    Коментиран от #11

  • 5 Дон Жуан

    58 8 Отговор
    Ако едно време жените бяха такива, щях да свалям мъжете!

    Коментиран от #84

  • 6 Тази, че са я били, били са я, но

    31 6 Отговор
    Кой и защо ще ние някого просто така?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 антипутинист

    90 15 Отговор
    Къде е била госпожицата 5 години след инцидента??? Защо тогава не се е жалила, а сега го прави? Аман от такива, които след години се жалват! Не се ли усещат, че хората смятат жалбите им за инсценирани!!!
  • 10 В България всичко е ЛЕШ

    26 32 Отговор
    Това не e България това e Османската Империя, но сега ефендитата са в Дъ Пъ Съ!
  • 11 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 3 Отговор

    До коментар #4 от "Всяко действие":

    Факт
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Име

    58 8 Отговор
    Няма медицинско, което е странно, има на 1 километър приемна на улицата - с нормално работно време - за освидетелстване.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Дрън дрън та пляс

    59 10 Отговор
    Напъни по време на менопауза ли ще слушаме
  • 16 ФЕЙК

    55 16 Отговор
    Безплатен съвет към момата: Намери си моме един чичко-паричко някъде към 70-те, той да се фука с тебе и ти се радва, а ти да му харчиш паричките и да се радваш и във вселената ще настъпи мир, спокойствие и взаимно щастие!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 краси я не ни занимавай с киффлленнски

    44 5 Отговор
    истории да ни поднасяте това моме "жертва" на колегите си артисти
  • 19 Какво става

    52 6 Отговор
    Месеци обществото бива занимавано с личните проблеми на артистите, като има поводи се отива на съд, а не се хвърлят клюки,обиди,заплахи и не се занимават всички. Прилича ми на преднамерена атака по сценарий с много изпълнители. Страната е затънала в най-тежката геополитическа криза след 1989 г.и бъдещето й е на картата на цивилизацията със сериозна заплаха от варварите.Изглежда хаоса трябва планово да е навсякъде и интересно защо в артистичния свят кипи безкрайна злоба и ненавист, в Народния театър срещу директора Василев,който за първи път направи чудеса и всички бяха много доволни,докато не гръмна топчето морфов съвместно с ДПС клипа на нахалната пр-ка, но скандала подкрепен от 2 души не стихва,въпреки че тя е уволнена и т.н. и т.н. на хоризонта семейни свади, квартали разправии и всичко това по всички тв и социални медии. Не може да е случайно съвпадение.
  • 20 Натам отиват нещата

    26 58 Отговор
    Не му е чиста работата на Вергов. Ще излезе голям бо.клук.

    Коментиран от #50

  • 21 Е аман вече

    65 13 Отговор
    Това "момиче" по категоричен начин доказа, че лъже прави на маймуни хората. Тия двете защитнички да видят публичните изяви на "подзащитната" им, ама или не могат да мислят, или така им изнася. Като жена първоначално подскочих, но след втората й версия, различна от първата, а трета и четвърта нямащи нищо общо с първата, вече знам, че тази актриса е с личностно разстройство и се опитва да манипулира по най-примитивния начин, все едно като за.пред.хора с ментални дефицити. Каквото и да.е.било, не е това, което казва. Вече съм бясна, че се оставих едно сбъркано същество да ме подведе. А сега големият зор бил, че вече можело да няма роли. Ами честно казано след тази излагация не знам кой екип ще.се.съгласи.да.работи.с нея при положение, че не знае след.10 години в какви смъртни грехове ще бъдат обвинени.

    Коментиран от #41

  • 22 Ела

    54 9 Отговор
    И какво излиза? Щом е жена, значи всичко е простено? Яом е жена, значи задължително казва истината? Познавала я била ИНДИРЕКТНО, но гарантира за нея? Тази режисжьорка чува ли се? Оставам с впечатление, че за някои хора нищо друго освен емоциите няма значение. Каквито и доказателства да излязат, в подкрепа на Вергов, те са готови на невъобразими умствени гимнастики, само и само да не признаят, че са сгрешили, че са повярвали на тази и без пет грама доказателства, хукнаха всичките да пишат памфлети и да се правят на дълбокомислени, че и да анализират народопсихологията на българина. Аман!

    Коментиран от #43

  • 23 Перо

    45 4 Отговор
    Опит за селски тарикатлъци, които съда не уважи!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 123456

    43 4 Отговор
    Тая снимка от същия бой ли е ! Къде изчезнаха следите от кубинките на Юлиан ! Да не е объркала фотосесията ???

    Коментиран от #31, #35

  • 26 Ела

    49 4 Отговор
    За медицинско нямала сили, страх я било, не смятала да му търси отговорност. Но за снимки се сетила. Значи все пак е имала намерение да търси отговорност, но не и по правилния път, Искала е отмъщение, а не справедливост. Искала е да го омаскари пред съда на публичното мнение, не законова справедливост. А и от къде да знаем тези снимки от кога са? И аз мога да се снимам днес и след пет години да кажа, че еди кой си ме е бил вчера ... Да се изнесат данните от екзифните файлове и да се направи публично достояние датата на създаване на файловете. Че една така изгоря с едни снимки и сега се чуди как да намери няколко милиона ...

    Коментиран от #46

  • 27 Холмс

    35 8 Отговор
    Извода не си взимай жена с модерни ценности!
    Понеже ще си имаш проблеми.
    Ако шматката слуша телевизора, телефона или социалните мрежи повече от теб, веднага я сменяш да ходи и да си търси ценностите.

    Хамавата ще ходи, ще търси и след още няколко шута ще е на 45г самотна с котката вкъщи.

    Коментиран от #38, #39

  • 28 Ром Бакарди

    6 4 Отговор

    До коментар #12 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Вишу! Харварт- молекулярна биулогия!
  • 29 асдасдасд

    36 7 Отговор
    Ами след като лъже и набеждава - обидите са най-малкото, което заслужава.
    Съд трябва за такива.... а не само да дрънкат как били пренебрегнати и как им били нарушени някакви си права.
    Аз нямам ли права?
    Защо аз не мога да обвиня жена в изнасилване, а тя мен - може? Това не е ли дискриминация?
    Ако аз кажа, ме е пребила жена - ще ми се смеят, и няма да ме вземат на сериозно.
    Ако жена каже, че съм я пребил - ме арестуват и съдят само на база нейните думи.... и това май не е дискриминация?
  • 30 хахаха

    41 8 Отговор
    И да не забравяме, че е АКТРИСА.
    Тя може да се гримира, може да влезе в роля, може да се изкара жертва, пребита, убита.... само като гледам как е омазана цялата в сенки, и как и е размазан гримът... ми е ясна,
    Аман от такива, дето се сещат години след случката.

    Коментиран от #37

  • 31 така де

    30 7 Отговор

    До коментар #25 от "123456":

    Сменила е гримьора :)
    И да не забравяме - тя е актриса.... може да влезе в каква ли не роля.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Търпин

    15 20 Отговор
    Като е било толкова зле положението защо е мълчала толкова време,подкрепям я но не трябва да търпи това отношение толкова време.Желая и всичко най добро и вече да не търпи такива неща,все пак е една от актрисите които харесвам на екрана и сцената.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Тази снимка

    18 6 Отговор

    До коментар #25 от "123456":

    няма нищо общо с предишната, публикувана на 16.03. пак тук във Факти. Всеки може да сравни.

    Коментиран от #71

  • 36 име

    34 9 Отговор
    А аз познавам Вергов задочно - изключителен професионалист. Гледал съм повечето му филми. Той е добър човек... Усещанията и предположенията нямат нищо общо с реалността! Съдът е взел решението си. Има и съдебно-психологична експертиза.
    А ако е вярно казаното от Вергов за някакви СМС-и от Д. Димитрова в телефона на непълнолетна му дъщеря, то чудя се как каскета не се е самосезирал за блудство, тормоз или както и да се нарича това над непълнолетна?! Нима децата не са бъдещето на нацията ни?!
    А някаква тръгнала да защитава друга такава някаква, защото някъде си отвъд океани едикаквоси...
  • 37 :)))

    23 6 Отговор

    До коментар #30 от "хахаха":

    Чаакай, още нищо не си видял, след няколко години ще забременее от него и ще каже, че я е насилил още тогава... 😄
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Иван Радоевв

    26 4 Отговор
    Прокуратурата се произнесе и нещата са ясни! На лъжата краката са къси
  • 41 ?????!

    26 7 Отговор

    До коментар #21 от "Е аман вече":

    По-скоро е видно, че "момичето" е невъзпитано, с проблемно детство. Арогантност, съпроводена със злоезичие, прочетете какво пише за Вергов и за свидетелката - художник костюми.
    За мен е странно, как човек с такъв изказ и поведение е първи във всичко: отличничка на випуска, първа прием в графика, актьорство?!

    Коментиран от #51

  • 42 123456

    19 9 Отговор
    тва селфи е между ударите с юмруци и ритниците с кубинки, на почивката ... актриса, от която ме втриса
  • 43 Идвам

    16 3 Отговор

    До коментар #22 от "Ела":

    Като се позамислиш и пренесеш разсъжденията си на политическата сцена и лъсва истината за "елита" ни.

    Коментиран от #60

  • 44 Иванова

    15 24 Отговор
    Защо в България никой не зачита правотата на малтретиране жени? Защо няма женска солидарност? Утре това може да се случи на всяка една от тези, които защитават Вергов и да ви кажа честно точно това им пожелавам.

    Коментиран от #48, #62, #66

  • 45 Киноман

    18 9 Отговор
    Има една поговорка "Който сее вятър, жъне бури". .Интересно ако изнесеното от тази жена беше истина дали тя и цял екип от различни хора,като възраст, пол,професия щяха пет години да мълчат. Мисля,че отговорът е ясен.По повод на тази снимка ще посоча,че векът е 21 ,тя е артист,ползва грим,да не продължавам. И най- важното не може с лека ръка да се хвърлят обвинения.
  • 46 Много добър коментар

    21 10 Отговор

    До коментар #26 от "Ела":

    Харесвам много коментара Ви, защото посочва точно целта на Диана Димитрова - отмъщение, не справедливост и "да го омаскари пред съда на публичното мнение". Омразата и отмъщението прозират от нейните действия и затова публичното мнение реагира с недоверие, усети изопачаване на истината и умишлено очерняне. Аз никога, заради никаква кариера не бих продължила да играя с човек, който ме е бил, както твърди тя. Това говори много недобре за нея като жена и човек.
  • 47 Дада

    12 12 Отговор
    Тази казакова е Л-А-Й-Н-О и деградирала сви-ня която се опитва да изкара българите отоманци живеещи в средновековието с тя къде живее ??? В античноста на разврата
  • 48 Ееех Иванова

    15 10 Отговор

    До коментар #44 от "Иванова":

    Явно си от същата порода манипулаторки, ама не ви минават номерата. Я сега кАжи защо те тупа мъжо ти, ако изобщо някой е минавал покрай тебе.
  • 49 Московски

    18 5 Отговор
    Правен нон сенс. Всеки знае че снимки се манипулират а показанията след пет години са избледнели. Просто право. Но поне всички се посмяха на слаби адвокати и занимаване на прокуратурата с нереални неща. Злобата реванша и отмъстителност с преекспониране не са добри практики в правото
  • 50 Анонимен

    13 25 Отговор

    До коментар #20 от "Натам отиват нещата":

    Аз съм на същото мнение. Вергов има излъчване на злобар, с голямо самочувствие незнайно защо и арогантно поведение.

    Коментиран от #61

  • 51 Не е само възпитанието

    9 10 Отговор

    До коментар #41 от "?????!":

    Относно поведението нещо не е наред с невротрансмитерите. Талант, способности и всякакви дарби в случая нямат нищо общо. Най-рафинираните убийци са били толкова интелигентни, че с години са вършили престъпления, изпипани в най-малките детайли, че въпреки заподозрени, са се измъквали сухи от водата. Та жената е за лечение, а бащата и майката явно не го проумяват, или гузната им съвест, че са я.изоставили отхвърля подобна мисъл.

    Коментиран от #55

  • 52 Петя

    17 7 Отговор
    "Без да има окончателно изясняване и заключение...." Напротив, има. Факт е, че нищо от твърденията на тази жена, Димитрова не се доказаха, няма никакви доказателства, няма нито един свидетел, който да потвърди. А, това се нарича набеждаване.С грим, снимка и лъжа мога да твърдя, че Вие, г-жо Казакова сте ме ритали, обиждали, тормозели преди 10 години.... Закона е категоричен, и важи за всеки: След тормоз, насилие и т.н. се изважда медицинско и се подава жалба в Прокуратурата или МВР. Не може да "търсиш" справедливост 5 години по-късно, без доказателства и свидетели.

    Коментиран от #57

  • 53 Анонимен

    9 18 Отговор
    Аз съм на същото мнение. Вергов има излъчване на злобар, с голямо самочувствие незнайно защо и арогантно поведение.
  • 54 Анонимен

    11 18 Отговор
    Аз съм на същото мнение. Вергов има излъчване на злобар, с голямо самочувствие незнайно защо и арогантно поведение.

    Коментиран от #58

  • 55 Теоретично Да,

    16 7 Отговор

    До коментар #51 от "Не е само възпитанието":

    Психоанализа съответства на типажи с подобно поведение.
    Не исках да пиша това (не всичко е под общ знаменател), но региона, от който идва Димитрова е специфичен, където много хора с нейния социален произход общуват речево и поведенчески като нея.
  • 56 Прав

    14 9 Отговор
    На пудриласи е окото и го е исцинирала това нещо нарочно да вкара Вергов във затвора да му очерни живота като няма доказателства не може да се докаже пред съдът
  • 57 Проблемът е Другаде

    11 8 Отговор

    До коментар #52 от "Петя":

    (изважда медицинско и се подава жалба в Прокуратурата или МВР. Не може да "търсиш" справедливост 5 години по-късно, без доказателства и свидетели.)Защо да не може!?Знаеш ли колко хора в момента си заTварят устата и живеят с ужас и паника в постояннен страх животъT си, без да споделят това дори и на близки те си.B тази група поставям и теб.При децата дори е по лошо прави ги на лъжци и ги поставя в особенна ситуация през целият им живот,ТРАВМА!

    Коментиран от #63

  • 58 Анонимна

    16 11 Отговор

    До коментар #54 от "Анонимен":

    Аз съм на друго мнение. Вергов респектира с осанка и присъствие на ЛИЧНОСТ. И аз не възприемам това като излъчване на злобар и човек с арогантно поведение. Преди години го срещах случайно в парка. Той разхождаше своето куче. Аз - моето. Така и не установихме по-близко познанство, но всеки път поздравяваше учтиво и с уважение и нито веднъж не забелязах да демонстрира огромно самочувствие.

    Коментиран от #78

  • 59 Баце

    5 8 Отговор
    Старата разцепена чанта си търси поредния старчок. Плачи, плачи пак ще си с мекички пиш... Ки
  • 60 Ела

    2 4 Отговор

    До коментар #43 от "Идвам":

    Потвърждаваш, че си единедна от тези дълбокомислените, които си въобразяват, че могат чрез видово да анализират родово. Слаб опит.
  • 61 Ела

    11 4 Отговор

    До коментар #50 от "Анонимен":

    И това е доказателство за вина? И вие звучите като пълен наивник, но това няма да е достатъчно в съда да ви осъдя за убийство, например.
  • 62 Ела

    21 9 Отговор

    До коментар #44 от "Иванова":

    За какво да сме солидарни? За лъжите? На всички малтретирани жени правата се зачитат. Но на истинските жертви. Тази сама не може да си запомни лъжите. Снимки. И какво доказват тези снимки? Как една снимка доказва кой е биячът, ако изобщо има такъв? Работя с фотошоп и те уверявам, че е адски лесно да се манипулира. Фотографията е мръднала доста от откриването си досега.
    Не може на едната дума да се унищожи живота на човек. Вината се доказва и едва тогава се наказва. Запомни го и си отговори. Солидарността идва много след доказаната вина.
  • 63 Ела

    13 6 Отговор

    До коментар #57 от "Проблемът е Другаде":

    ТРавмите нямат нищо общо с доказателствата. Вината се доказва. Не смесвайте емпиричното с емоциите.

    Коментиран от #64

  • 64 Идвам

    7 6 Отговор

    До коментар #63 от "Ела":

    Примерно, ти биеш съпругата си два пъти в месеца но тя ти е свикнала и така си живее, защото по някакъв начин зависи от теб.След 5 години решава че е и е писнало и отива в полицията, прокурора и казва че снимките с които разполага са нищожни и доказателства няма(периодично пазпространение на българската Темида).Твоeто предложение е след нокаута да отиде да си извади едно медецинско?Трябва да има разледване при този случай.
  • 65 Порно

    6 4 Отговор
    Ми ту турутката си закачи на челото табела - "стой далече от мен". Да не забравяме и ролята на Саша Безуханова в скандала, явно е поръчано и у нас да се вихрят скандали тип ми туууу
  • 66 Учителка

    18 7 Отговор

    До коментар #44 от "Иванова":

    Какво значи женска солидарност, госпожо?Ние не живеем в Иран, където и мъже протестираха в подкрепа на правата жените-за други арабски държави и правата и отношението към жените въобще не споменавам.
    Ние живеем в ЕВРОПА, имаме гарантирани права-мъже и жени. При каквото и да е посегателство си има органи, към които човек може да се обърне. И това, че не е го направил и се е сетил след 5 години, е не само смешно и подозрително,но и не е повод да оревава орталъка.
    Жена съм, но не ми вменявайте някаква измислена женска солидарност.
  • 67 22466

    4 3 Отговор
    До "Антипутьо" 9
    На времето е имало мъже
    сега - жалки мижатурки с малки размери.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Наблюдател

    2 5 Отговор
    Предлагам тия двете идиотки да ги УБм с камъни
  • 70 Не е ли

    6 2 Отговор
    някак странно, че тази поредна "новина" се публикува тук в рубриката БЪЛГАРИЯ, в която са материалите от .общонародна значимост. Това изглвжда като внушение на редакцията за изключително значима новина от национално значение. Обикновено такива материали четем в рубриките ЛЮБОПИТНО или РАЗСЛЕДВАНИЯ. Защо ли ? Тази история наистина ли заслужава внимание за първа страница ?
  • 71 Тази снимка

    4 1 Отговор

    До коментар #35 от "Тази снимка":

    Гледам цели пет минуса към коментара.... Тези хора с първосигнална реакция ли са, по подразбиране ли са защитници на "жертвата" или не могат да сравняват двете снимки. Моля, за коментар.
  • 72 Мнозинството от хората

    6 9 Отговор
    Въобще не разбират тези среди, нито знаят каква злоба и завист има, нито пошлостта която контролира всички там. Така че, случаят е показателен, и за българската просветеност. И за зомбираното население, което си прави изводи без да разсъждава. Не разбрахте ли, че това е истина, и че не е споделено когато е станало, защото почти всички важни клечки от екипа са искали да се потули случката. Момичето самсамо, какво да прави. Няма подкрепа, като някои други лигли. Една даже се намазала с грим, за да покаже нещо като нищо. То се вижда че снимката на Диана е от побой, а не от грим. Ама че котило от лицемери и нарциси! Завиждате на Диана, това е..., а похотливците само се чудят как да легнат с такива жени крадешком. Морал и чудо.

    Коментиран от #73

  • 73 Зомбираното население

    7 1 Отговор

    До коментар #72 от "Мнозинството от хората":

    Вие наистина ли смятате хората за идиоти?! Как да повярвам на лице, което вчера заяви по повод Вергов: "Когато човек е открит и невинен излиза и се защитава, а не мълчи толкова месеци. Аз нямам какво да крия." С какви очи и колко трябва да си нагъл да говориш това след като тя самата 5(!) години е мълчала и крила??!
    Освен това твърди, че няколко месеца след побоя Вергов ѝ се обадил и помолил да отиде при дете на колега. Е, кой нормален човек след такъв "побой" ще си говори с насилника си все едно, че нищо не е било и ще му изпълнява желанията?!

    Коментиран от #76

  • 74 Кукуш

    6 2 Отговор
    Срам и позор за тази жена Явно няма роли и избра тази на ощипана мома
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Защо

    6 0 Отговор

    До коментар #73 от "Зомбираното население":

    "откритата и невинна жертва" не коментира изявлението на "побойника" за текстовите и гласови съобщения в телефона на непълнолетната му дъщеря ?

    Коментиран от #80

  • 77 Гошо

    8 1 Отговор
    Тая кво мине се на мине и ни я показвате как се снимала с размазан грим
  • 78 Отвратен

    3 6 Отговор

    До коментар #58 от "Анонимна":

    Е, щом те е поздравявал учтиво, няма как да е ритнал жена!Патка!

    Коментиран от #82

  • 79 Ужас

    2 7 Отговор
    Колко души от Народния театър защитиха Морфов? Мишоци, тръгнали в защита на един хулиган!
  • 80 Зомбираното население

    6 2 Отговор

    До коментар #76 от "Защо":

    Ами, много ясно защо, защото ще лъсне цялата истина за мръсотиите ѝ. То не че хората не се досещат.
  • 81 ПалавНИК

    5 2 Отговор
    Тая можеше и след десет години да се сети че е ударена.!!! Или действаш на момента или си мълчиш.
  • 82 Анонимна

    2 3 Отговор

    До коментар #78 от "Отвратен":

    да знаеш, че да си патка е по-малко обидно от това да си паток.Патката поне снася яйца и мъти малки патета, за които се грижи Патокът ходи наперен и си мисли, че е много умен и велик. И гледа от високо, затова съди за другите по себе си.
  • 83 Скщ

    2 3 Отговор
    Май и е било малко боя.
    Не вярвам на жена която реве.
  • 84 пфф

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Дон Жуан":

    Или те теб. С няколко крошета...
  • 85 до двете "актриси"

    6 2 Отговор
    първата известна само на близките си , добре че писали в сайта за нея, а на тези като втората които наближават 80те години, въобще да не им се дава гласност...
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове