Last news in Fakti

27 Март, 2023 22:41 1 721 37

Пламен Юруков: В парламента влизат хора, които са неподготвени. Подготвените не са в листите

  • парламент-
  • руско влияние

България трябва да се освободи от руското влияние във всички свои сфери, казва бизнесменът

Пламен Юруков: В парламента влизат хора, които са неподготвени. Подготвените не са в листите - 1

България трябва да се освободи от руското влияние във всички свои сфери. Това каза в аудиокаста на "Фокус“ "Това е България“ Пламен Юруков, политик, бизнесмен и общественик.

"Партиите си изсмукват от пръстите някакви, не бих ги нарекъл нито платформи, нито програми, по-скоро моделирани от техните пиари изречения и обещания, които естествено не водят до никаква промяна. Правенето на политика е професионална дейност, която изисква както група специалисти, така и самите политически партии да минат по трите стъпала на своята идеология, след това на своята платформа и най-накрая до конкретните програми с предложения за промени в законодателството", коментира той.

По думите му по нито една от сферите не се предлагат никакви политики. Юруков обърна внимание, че единствените политики, които се правят, са тези, които ни ги изпращат от Брюксел.

"В парламента влизат хора, които са неподготвени. Тези, които са подготвени, не са поканени да влязат в листите, може би защото са по-независими. Оттам вече всичко се пречупва и нямаме политики, имаме само едни общи приказки. Оттам обидите едни към други, които после пречат за нормална коалиционна политика. Поради тази причина ние влизаме в тази задънена улица", изтъкна политикът.

Според него след тези избори му е трудно да предвиди, че ще има стабилно сериозно управление - може би пак няма да се стигне до сформиране на правителство. Юруков добави, че дори да се сформира правителство, без опит то ще се опита да търчи след събитията.

"България трябва да има една много ясна политика, която да започне да се прилага във всички сфери на дерусификация. България трябва да се освободи от руското влияние във всички свои сфери. В момента България се лиши от това да модернизира безплатно своята армия, ако беше предала старото си съветско въоръжение на Украйна. За първи път България има шанса да бъде от правилната страна на историята и ситуацията да е благосклонна към нея - да заеме своето място в цивилизования демократичен свят и ние правим всичко възможно това да става по-бавно", подчерта той.

Политикът поясни, че трябва да се промени начинът, по който работят институциите в България.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 0 Отговор
    Партиите Имат Нужда Н отУмни Хора а от Послущшковци и Калинки
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ВАЖНО Е ДА НАТСКАШ ВЕРНИЯ БУТОН

    13 0 Отговор
    Пламен Юруков: В парламента влизат хора, които са неподготвени. Подготвените не са в листите................Е ТОЯ ОТКРИ ТОПЛАТА ВОДА..!
  • 4 Джо

    20 0 Отговор
    Ами вече няма мат;рял! Кой да храни безумната администрация? Трябва някой да бачка,та Баце да пълни чекмеджето!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 обективен

    16 1 Отговор
    Няма БГ депутат с действието или бездействието си да не е за затвора.
  • 7 Алоуу

    28 7 Отговор
    Или е много прост, или е много глупав! Листите на ДБ/ПП/ЛГБТ се редят от ЦРУ ! Никой в ЦРУ не го интересува, кой колко е подготвен!

    Коментиран от #22

  • 8 Айвън

    17 1 Отговор
    Тоя пък изклeсяк от къде се взе?
  • 9 Да бе

    28 2 Отговор
    Пламен Любенов Юруков е български бизнесмен и политик, председател на Съюза на демократичните сили от 15 юли 2007 г. до края на 2008 г. - Уикипедия

    Бля, бля. Сега този лази яко по герб/сдс опорките за "експертите". Експертите от сдс и герб разрушиха България, след тях трева не никне. Приемниците на сдс -герб ни забиха твърдо на последното място по всички показатели в ЕС през 12 годишното си управление. Справка за герб годините - евростат.
  • 10 ИСТИНА Е 8 9

    17 2 Отговор
    И стадо от 240 овце да има , все така ще е докато боко не влезе на топло
  • 11 изпълнители на повелята

    17 1 Отговор
    В голема грашка си , напротив подготвени са ...... да слушкат и да изпълняват каквото им се нареди .
  • 12 Коментар

    17 5 Отговор
    Не е вярно.Влизат такива,които по принцип са за Карлуково,а не за НС.
    "Кирчо:
    -Ало,НС ли е?Искам да кандидаствам за депутат.Какви са ви изискванията?
    Отговор:
    -Ъъъъ...вие луд ли сте?!
    Кирчо:
    -О,само това ли е изискването?Значи ставам."
  • 13 хааааа

    21 2 Отговор
    Поредният костовист...затриха автеннтичното СДС..сега реве

    Коментиран от #14

  • 14 Ъхъ

    22 3 Отговор

    До коментар #13 от "хааааа":

    Навремето бях лют седесар! Сега съм заклет путинист! Не русофил, а Путинист!
    Много помогнаха и такива хора, за да прогледна, пропагандата на нехората от медиите също!
  • 15 Хахо

    20 2 Отговор
    Ако под "подготвени" тоя разбира тия дето грабиха България в последните 15-20 години, то мерси от такива подготвени. Ако пък смята и себе си за подготвен и това е някакъв намек че не са го поканили, хаха.. Да каже как е станал от политик на бизнесмен... Явно от политиката е натрупал първоначалния капитал...
  • 16 1912

    6 3 Отговор
    НЕКА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ФЕНОВЕ СЕ ОБЕДИНИМ И СВАЛИМ ПЕРУКАТА!!!
    НЕКА СТРЕСНЕМ И ПОЛИТИЦИТЕ
    ОБЕДИНЕНИ ИЛИ РАЗДЕЛЕНИ?
    Другите държави се обединяват за общото благо
    Затова ли умряха Левски и Ботев,псевдо ултраси?
  • 17 Име

    2 0 Отговор
    Но има трибуна - аз - примерно мога да квакна само в някой интернет - форум, при това - кой ли ще ме прочете.

    А този човек има трибуна и говори такава неяснота, не е това - ние се движим като шматки - трябва да се уеднакви като единна цел нещо.

    Не знам и аз просто се замъти ми се главата.
  • 18 Ами да

    19 0 Отговор
    Трябва да се промени политическата система в България! Едни и същи мошеници са в парламента от години с безброй мандати! От тях зависят всички държавни власти! Останалите са послушковци, които са там за по 12000лв на месец без да работят! Държава ли!?
  • 19 Вие сте бунаци

    5 0 Отговор
    Прав е . И аз не съм в листите.
  • 20 невероятно, но факт...

    9 1 Отговор
    Е нали точно по този начин ни цакат вече 34 години?Добре, че се вредихме в структури на Европа, че ние не сме способни, но отвън ни държат поне малко юздите. Затова и държавата ни вече се срина до степен дето никой не иска да я управлява, щом заради спънки отвън не може да граби на поразия.
  • 21 Я виж в Израждане как са градирани

    5 8 Отговор
    От глупав,по-глупав.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 тука е така...

    8 0 Отговор
    Вече пети поредни избори нито една от партиите не провежда кампания с цел да привлече нови избиратели от квотата на негласуващите. Всички се надяват само да откраднат от твърдия електорат на конкурента или от платените му гласоподаватели. Изчерпаха се и вече фалшивите обещания с които да привлекат колебаещите се. Затова и правителствата са все по малко легитимни, защото са представители вече на по малко от 20% от населението, а това са все едни и същи които гласуват под строй, поради персонална обвързаност или срещу заплащане. Затова още предварително социологическите агенции са категорични, че резултата ще е същия, като на предните избори. То няма и как да бъде друг щом всеки път само едни и същи гласуват. Докато оставяме тези да ни избират държавници така ще е!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 игор колев

    4 1 Отговор
    Ицо Хазарта е най-подготвения... виж му само текстовете, римите, бийта чуй го и ще разбереш, че ти не можеш така... и твоя рап винаги, ще остане извън листите. Неговия се пее в парламента требе ако спечелят с Кико да направят от парламента баптиска черква да пее там Ицо и другите да припяват... поне да са ни забавни, ако не друго!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Диана

    7 2 Отговор
    Не знам защо, но ми се струва, че този Юруков претендира за политик, но като го гледам какво говори за участието на страната ни във войната в Украйна, просто ми се плаче от "политиканството" му...За пръв път страната щяла да застане на верния път ако била изпратила оръжията си - смешко! Сигурно така са мислели управляващите ни и по времето на Хитлер - и тогава се създава психоза и резултатът е недвусмислен: всички "пеперудки" изгарят в огъня!..Какво ли са научили нашите политици от историята?! Човек винаги трябва да бъде много внимателен по време на хистерии и ауфории...Ще си дадем сега оръжието и сърбите само това чакат да се разширят набързо до Черно Море е един друг сигнал, който непременно трябва да звънне в ушите на един политик, според мен: армията от еничари там е готова, нахъсена, само им липсва "моментът"...Да не говорим, че винаги можем да обновим армията си и то не безплатно с разни боклуци, а с истинско стойностно оръжие, което сами да създадем и произведем...Умове имаме, че преливат, но "политиците" ни, особено БСПарите се боят от тях, дори истерчат... нема как - БСП! Гледайте пак да гласуваме за него, пък се чудете откъде ни идват тези "божии" наказания - не от Бога, а от нас, ние си ги избираме и е КРАЙНО ВРЕМЕ да престанем с този мазихизъм...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!
  • 29 ХАХАХА АТАНАСОВ

    1 3 Отговор
    ГОЛЯМ УБАВЕЦ НИ КОМАНДВА - ГЕНЕРАЛ

    Коментиран от #30

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 доцент

    3 2 Отговор
    Доста тъпа физиономия
  • 33 Анджело

    7 2 Отговор
    И кой ти каза на теб, че си подготвен бе? Къде се подготвя?
  • 34 А-Я

    0 1 Отговор
    АБСОЛЮТНО ГРОЗНАТА ИСТИНА.САМО, ЧЕ НАРОДА Е ТОЛКОВА МНОГО РАЗДЕЛЕН СПОРЕД ЛИЧНИТЕ
    СИ ИНТЕРЕСИ, ЧЕ ИЗОБЩО НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА ОБЩА ЗАДАЧА И ЦЕЛ НА ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ И ТАМ Е ЦЯЛАТА НИ ТРАГЕДИЯ НАПРАВИЛА НИ ЗА ПОСМЕШИЩЕ В ЕВРОПА И ПО СВЕТА.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 патриот

    2 1 Отговор
    Един вероятен, но недоказан проблем пред дерусификацията, са подкупните политици, които биха могли да бъдат отстранени, ако имаме независим, и патриотично настроен главен прокурор!
  • 37 ZеЛЕвСКИ

    3 1 Отговор
    ОЩЕ ЕДНО ГОВЕДО НА ХРАНИЛКА НА "КОЗЯК"
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове