Last news in Fakti

28 Март, 2023 10:53 2 862 38

Нинова в Ловеч: Потресаващо! С нашите пари се плаща на транссексуално шоу

  • нинова-
  • ловеч-
  • фонд култура

Джендър идеологията вече е държавна политика

Нинова в Ловеч: Потресаващо! С нашите пари се плаща на транссексуално шоу - 1

“Фонд "Култура" е финансирал шоу с транссексуални с 93 000 лв. Потресаваща новина. Фондът е създаден да подпомага и стимулира развитието и разпространението на българската култура и духовност. Кой реши, че транссексуално шоу представлява българската култура? И кой ще ми каже сега, че темата за джендър идеологията не е актуална? Та тя вече се е превърнала в държавна политика. Министерство на образованието финансира и одобрява учебници за 6-ти клас със задачи децата да обсъждат различна сексуална ориентация. Министерство на културата финансира и одобрява транссексуални проекти. През това време големи имена на българската култура и духовност живеят в нищета и бедност. Съюзите на писателите, на художниците, на музикалните дейци, на артистите и други се чудят как да оцелеят. Читалищата се рушат. Читалищните дейци изнемогват с минимални заплати, а децата играят народни танци и пеят народни песни измръзнали в студените салони. Културата ни е спасявала в най-тежки и мрачни времена. Тя никога не е добре финансирана.

Ние винаги сме искали да се заделя 1% от БВП за нея. Стефан Данаилов, Бог да го прости, го направи като министър. А днес какво? С нашите пари, на всички ни, плащаме, за да учат децата ни, че не са момчета и момичета и за да убиват най-ценното, което имаме като народ - културата и духовността. Подкрепете ни с номер 1 в бюлетината, защото само БСП се противопоставя на джендър идеологията в училищата. Само ние два пъти в парламента спираме такива закони. Много силни и влиятелни хора и организации се изправят срещу нас. Само с ваша подкрепа и повече депутати ще успеем, защото всички други партии гласуват за джендър идеологията. Да спасим децата си и да съхраним българската култура и духовност.”

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на заключителната среща на листата на коалиция „БСП за България“ в Ловеч.

На срещата присъстваха oще водачът на листата на „БСП за България“ в 11 МИР Ловеч – Ирена Анастасова, секретарят на Изпълнителното бюро на партията Вяра Емилова, вторият в листата - Минчо Казанджиев, както и всички кандидати за народни представители от листата на социалистите в района, кметът на Троян – Донка Михайлова, кметът на Летница – д-р Красимир Джонев и членът на НС на БСП Веска Ненчева.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ТаУмВзе

    31 9 Отговор
    Така е от 34 годин корни! Ти също в цирка.

    Коментиран от #12

  • 3 Мая Манолова | 2017-06-04 02:16

    39 6 Отговор
    Мая Манолова | 2017-06-04 02:16

    Омбудсманът Мая Манолова с коментар за детските права

    “Важно е правото на децата да участват в решенията, които ги засягат„ .......................................................................КОЕТО ЩЕ РЕЧЕ ДА СЕ ПОДПИШЕ ,,ИСТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ" ! ЕДНО ГОВОРЯТ ДРУГО МИСЛЯТ , ТРЕТО ПРАВЯТ !
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Не гласувайте за

    45 13 Отговор
    войнолюбивите джендъри -американското ППДБ, германското ГЕРБ, турското ДПС
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 НЯКОЙ

    5 32 Отговор
    Все по-неприятна и досадна ! Вместо оптимизъм - комунистическо мракобесие ! Не са се променили и няма да стане ! Нямат място във властта, напразни напъни! Идва младата прогресивна вълна и ще ги отнесе !
  • 12 Странно

    26 3 Отговор

    До коментар #2 от "ТаУмВзе":

    То пък една култура ... истинска халтура, като всичко останало на тая територия! Има ли нещо, което не е гнилоч - образованието ли, здравеопазването ли, правосъдието ли, обществения ред и сигурност ли, армията ли, пътищата ли, градоустройствата ли, качеството на храните ли, доходите ли? Кое е от всичко наред, че да искаме халтурата да е култура?
  • 13 Бамбука

    8 16 Отговор
    "Хартиената" се развихря забравяйки да спомене с колко милиона се увеличиха разходите за изборите, "благодарение" на нейната недомислица за хартиената бюлетина. Другарко, как е съюза с Герб и ДПС ? Разраства ли се ?
  • 14 зачуден

    30 5 Отговор
    Много (па) ми е чудно ,защо ви е чудно ?! Ми ,това си е съвсем нормално ! Даже - малко пари са им дали ! Ми ,Кокорчо - какъв е ? , Наско културата ,Ицо Хазарта , СпцОфф , Борисчо Бонев , Никола Минчев ,ми - медийният им "гуру" - Найо ,ами "летящата" ,ами ,ами ,ами .... АМИ ! Все ... "странно" ориентирани в ... междуполовите отношение , ами "лидерът" Кирчо и сайтчето ГРИНДР ? Ами ... пицичките с "кристали" ,ами знамето на "дъгата" в предизборното им студио и по време на митинги и ХЕПЪНИНГИ" ? Вие си избрахте тези "тесни" (или ... вече са широки) "специалисти" да ви управляват "мъдри" българи ,така че - нито се чудете ,нито се сърдете !!!

    Коментиран от #31

  • 15 Гост

    6 20 Отговор
    Джендърите са основен фокус на предизборната кампания на БСП. Тотална идейна деградация и безсилие.
  • 16 Псевдоним

    20 2 Отговор
    Наистина е крайно възмутително. Това не е култура, а халтура.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 бюлетина №12

    13 1 Отговор
    ПеПераси ,сър ....
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 ДБ, ПП и ГЕРБ - колация крава

    16 3 Отговор
    Дадете ли властта на коалиция Крава🇺🇲 драг шоуто, ще стане задължително за посещение от всички подрастващи, като детския театър! Това не са ала-бала достатъчно е да видите, какво де случва в Америка сега и какво, ще дойде тук, скоро!
  • 23 12783

    3 16 Отговор
    ТАЯ ТРЯБВА ДА ОТИДЕ ДА СЕ ЛЕКУВА ЗА ОКР- ОБСЕСИВНО КОМПУЛСИВНО РАЗСТРОЙСТВО!! ЕДНО СИ БАБА ЗНАЕ И НЕГО СИ ГО БАЕ УЖАС СТРАШНО Е ДРАЗНЕЩА!
  • 24 Като гледам снимката

    2 14 Отговор
    се чудя, какви надежди може да имат комуноидите за бъдещето си ? Не искам да го обиждам, но времето им изтича меко казано ! Така да беше и с ДПС, България щеше да се надява на добро бъдеще !
  • 25 Въййй тук само

    4 12 Отговор
    измета на Копейкин и комундури се е събрала ? Сега им препоръчвам да се преброят, че като гледам едвам ще достигнат трицифрен резултат, по-добър от на врачките ! Ха ха ха баламурници !
  • 26 Хахаха

    7 2 Отговор
    ПП, ДБ, дори и ГЕРБ гарантират нормализацията на джендър политиката, всичко е 6.
  • 27 Гергана

    1 14 Отговор
    Добре бе хора, за мен е очевидно, че има някакви, не знам 1, 2 или във Великобритания се бяха преброени 3%, които не са мъже или жени. Трябва да твърдим, че не съществуват, или да ги "лекуват" принудително? Какъв е проблемът, че в учебник се споменава, че съществуват и такива? Или мислите, че са се появили през последните години и ги е нямало по време на соц-а, или още по -назад във времето? Намирам за напълно нормално да признаем истината, че и такива съществуват. БСП и Възраждане явно смятат, че различните трябва да се скрият и да не се показват, както години наред се натикваха в домовете им и инвалидите, все едно не съществуват. Пълна истерия и до Нинова дългогодишен директор на училище... Хора застинали в миналото.

    Коментиран от #28

  • 28 Алфа херинга

    13 0 Отговор

    До коментар #27 от "Гергана":

    Ти явно или не разсъждаваш или си и ти от третият пол. Ясно че такива хора има, хора всякакви, това е факт. Но, абсолютно грешно е това да се представя на вниманието на децата, които все още нямат като изградена ценностна система, нито имат изградени разбирания за добро и зло, правилно и грешно. Същото важи и за тинейджърите, които се тресат от хормони и днес искат едно утре друго. Един такъв човек лесно може да бъде тласнат да стане жена или мъж и да се натъпче с хормони, а после и да съжелява ще е късно. Ти, Герганче ако искаш бъди каквато си, никой не ти пречи.
  • 29 Азазаз

    7 1 Отговор
    По краварски новина от днес:
    "Тийнейджърка простреля смъртоносно шестима души в начално училище в Нешвил, щата Тенеси. Сред загиналите има три деца.Малко след като открила стрелбата, нападателката е била убита от полицията. Тя е била въоръжена с две полуавтоматични пушки и пистолет. Мотивите за престъплението се изясняват.Полицията все още не е разкрила възрастта на жертвите и на нападателката"
    Фенове на каторжническа Кравария моля коментирайте идолите си
  • 30 СВОБОДЕН

    6 0 Отговор
    Сещам се за една фраза на ХРИСТО БОТЕВ .......... :
    КАКВО ИСКАТЕ ОТ ПОДОБЕН "НАРОД"?
    ТОЙ Е РОБ, И РОБ БЕЗУСЛОВЕН ............ !
  • 31 Шаро

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "зачуден":

    Виж сега, според мен в нашата държава не се избират тези. Те се назначават. И се назначават такива, защото е много лесно да им сложиш каишка и да ги дресираш. Ако ти си женен и ти изтипосат компромат-много важно-най-много да се разведе, ама ако те заплашват със снимка с двама като тебе от зад.... Тогава ще слушаш и ще правиш всичко квото ти заповяда.
  • 32 Кадир

    4 1 Отговор
    За разпространяване на транс идеи наказанието следва да е смт.
  • 33 генчо

    1 2 Отговор
    1% от населението на земята се определя кат някъф жендър, НИНОВА на това ли разчита предизборната ти платформата, на омраза? нали бехте СОЦИАЛИСТИ ВЕ как във вашия социум един идневид може да се чувсва добре като днес отправяш евна ОМРАЗА към някой. Утре ще кажеш всички без партиийна книжка нямат право на пенсия а, а чакай това вече го правиш
  • 34 мдда

    2 1 Отговор
    Нинова, да не би ти да си главният герой в него??
  • 35 Баба

    4 0 Отговор
    Не сме народ а мърша Къде отиде морала на българина липсват ни морални устои жалко за младите България имаше фабрики заводи ТКЗС хранихме се с органични плодове зеленчуци Безплатно здравеопазване Изнасяхме продукция Бяхме здрави и щастливи нямахме метални врати нито високи огради

    Коментиран от #37

  • 36 С БКП НАПРЕД

    1 0 Отговор
    корни нали беше вице

    що го не спре

    един патрон не сме изнесли за Покрайна според теб а в Хаинбоаз се обърна камион с патрони.
    и никой не обясни що дири товарния ероплан на Покрайна у нас..

    да товари маргаритки явно
  • 37 генчо

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "Баба":

    и ядохме радиоактивна салата, къпахме се под радиоактивен дъжд да манифестираме за идеята да ядем био салата, здравеопазването не е безплатно както знаеш безплатен обяд няма!!!! народа е плащал за всичко докато партията са буфкали кебапчета в овуарти днес нищо по различно, просто видяхме кво БКП са крили през годините една мизерия
  • 38 Калпазанин

    0 0 Отговор
    Като говорим за култура кой как и защо плаща по детските градини за украса за празни светещи тикви по детските градини, и това ли част от нашата култура апропо тия предавания в най гледаното време като ергенът и ко беше онова уж с готварските изтезания кой и как пак ги спонсорира и защо, аз длъжен ли съм и всеки ден да ми надуват главата и с тротинетки и лордове като Евгени минчев фънки и тем подобни лекета, егати и културата
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове