Last news in Fakti

31 Май, 2023 10:35 2 353 21

Нидал Алгафари: Всички договорки ще бъдат да се върви напред, а не към Румен Радев

  • нидал алгафари-
  • договорки-
  • напред-
  • румен радев

Не вярвам имунитет да бъде клин в отношенията между ПП-ДБ и ГЕРБ. Борисов направи адекватен анализ. Има сили, които не искат да се случи правителство между ПП-ДБ и ГЕРБ. Интересът на българските граждани е да има правителство, а в интерес на държавата е да се спазва Конституцията, коментира журналистът Асен Григоров

Нидал Алгафари: Всички договорки ще бъдат да се върви напред, а не към Румен Радев - 1
Снимка: bTV

„Какво успя да направи Радев в периода на царуването си? Скара ни с ДПС, наложи тези „шарлатани“ във властта, след това изпокара всички с БСП. Той не се опита да направи обединение. На него му хареса да има разслоение, за да може той да е на върха“, посочи PR експертът Нидал Алгафари в ефира на "Тази сутрин". Според него след записите са по-различни условията. Не може да се направи кабинет във варианта, в който ПП-ДБ си представяха. Сега министрите ще трябва да са 50 на 50, но да не са политически фигури.

„След като Борисов няма доброволно да си даде имунитета, той трябва да се гласува от Народното събрание. Това означава, че всички договорки ще бъдат да се върви напред, а не към Румен Радев“, добави Алгафари.

ПП-ДБ вече не настояват Асен Василев да е финансов министър, тъй като акад. Денков каза, че не е лесно да се намери такъв. Това означава, че търсят“, коментира журналистът Асен Григоров.
„Не вярвам имунитет да бъде клин в отношенията между ПП-ДБ и ГЕРБ. Борисов направи адекватен анализ. Има сили, които не искат да се случи правителство между ПП-ДБ и ГЕРБ. Интересът на българските граждани е да има правителство, а в интерес на държавата е да се спазва Конституцията. Радев показа, че не му е приятно да живее в държава с парламентарна форма на управление“, каза още журналистът.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 алгафарчо

    39 2 Отговор
    все дълбоко мислещи изводи....до вчера хрупа от пачките от нощното шкафче днес вече се преориентира
  • 2 Пешо

    40 2 Отговор
    Е кво друго да каже алгафари, като синът му е член на герб
  • 3 ВСЕКИ ДЕН

    39 1 Отговор
    ЕДНИ И СЪЩИ БЕЗСРАМНИЦИ НА КАИШКА , САМО СТУДИАТА СЕ СМЕНЯТ..............!
  • 4 МанИкенкИ

    31 2 Отговор
    Нидал, върви ли бизнеса с екскурзии през граница?!
  • 5 Да, да

    26 1 Отговор
    Ни дал, но взел!
  • 6 Ето още

    34 2 Отговор
    двама майкопродавци! България трябва да помни предателите си и да ги заплюва!
  • 7 Милен

    28 2 Отговор
    Ей тоя лошият Радев как така не го е срам да скара гербоседесето с ДПСто, а бяха такава хубава двойка, мръсник 😂
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Голям зор

    13 1 Отговор
    Искам да живея в нормална,спокойна бяла държава,образец Дания,Белгия,Австрия и още други такива.И едно допълнение:занимават ни с някакъв къро ли е,то детски градини няма здравеопазването зле и още и още.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Пеперуда

    19 1 Отговор
    Ег ати перв ерзията е правителство между герб и ппдб! Кому е нужно това извращение? То не може да извърши нищо наистана полезно за България. Много сме изпаднали, хора! Много ни е зле положението!
  • 12 Луканов

    5 1 Отговор
    Здрасти на стожерите на Първанов и Р.Петков!
    Нидалчо както е ясно и от името ти ,достатъчно са ни националните герои да вземат участие по темите за нас българите и нямаме нужда от сирийско-български изводи и вмешателства !
  • 13 Бас Тун

    12 0 Отговор
    вие трябва да вървите само напред към подсъдимата скамейка
  • 14 С една дума

    9 2 Отговор
    Да направят антибългарски правителство и толупа в пералнята
  • 15 Сомалийския пират

    3 12 Отговор
    САМО ГЕРБ И БОЙКО БОРИСОВ ЩЕ СПАСЯТ БЪЛГАРИЯ ОТ РУСИЯ.
  • 16 Що за

    10 0 Отговор
    Карикатурни герои са това?? Кой им плаща?
  • 17 Флипп

    2 3 Отговор
    "Има сили, които не искат да се случи правителство между ПП-ДБ и ГЕРБ." - да, гласоподавателите на двете "партии", но какво значат тук те, интересите на Посолството са много, много по-важни от туземците
  • 18 резервист

    4 1 Отговор
    И двамата сте се объркали нещо. Първо искахте служебното правителство да действа като редовни - да прави бюджети, да бори престъпността и т.н.После писнахте, че видите ли Президента искал еднолично да управлява, за това насъсквал партиите да се карат. Сетне вреснахте, че бил проруски настроен. Добре че го има Румен Радев, щото иначе кой щеше да е виновен! Лидерите на партиите са несъстоятелни. На две магарета сламата не могат да разделят. Работят само водени от лични и котерийни интереси. Ако не сте съгласни, значи живеете някъде другаде или добре ви плащат.
  • 19 пешо

    2 1 Отговор
    оди си у сирия тука никой не ти иска мнението
  • 20 Кой ги кани тия

    2 0 Отговор
    Слугинчовци
    Всички взеха да говорят от името на народа
    И във името на народа
    Позор предатели
  • 21 бягай бе

    1 0 Отговор
    арапски мръсник....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол