5 Юни, 2023 13:22 2 613 14

МВР-Кюстендил: Смъртният акт на Ангел Христов е издаден от болница в Дупница

  • смъртен акт-
  • мвр-
  • братя галеви

Със сигурност се знае само, че това е единият от известните "братя Галеви", всичко друго - как е влязъл в България, сам ли е бил, колко време е живял в Ресилово-се проверява

МВР-Кюстендил: Смъртният акт на Ангел Христов е издаден от болница в Дупница - 1

Болница в Дупница е издала смъртния акт на Ангел Христов, се посочва в информационния бюлетин на Областната дирекция на МВР – Кюстендил, съобщи БТА.

На 3 юни следобед служители на районното полицейско управление в Дупница са получили сигнал, че в дома си в с. Ресилово е починал 53-годишен мъж, обявен за международно издирване и има издадена червена бюлетина. Предприети са незабавни специализирани действия.

Тялото на мъжа е закарано за аутопсия в столична болница, извършени са множество процесуални действия, образувано е досъдебно производство в РУ-Дупница. Случаят е докладван на прокурор от ОП – Кюстендил.

В неделя служебният министър на вътрешните работи Иван Демердижев съобщи, че засега единствената сигурна информация е, че това е трупът на Ангел Христов. А кога и как е влязъл, няма категорична информация, добави той.

Министърът посочи още, че близките на Христов дават противоречиви сведения за това кога и как е влязъл на територията на страната.

Демерджиев допълни, че проверяват всички възможности.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дългия

    32 0 Отговор
    България не е държава с граница а парцел земя всеки влиза и излиза без проблем!
  • 2 истина е

    30 0 Отговор
    Тулупите от МВР само спят и гледат да рекетират някой !!
  • 3 Последния Софиянец

    16 7 Отговор
    Братя Галеви изобщо не са напускали България.Клиенти ми казваха че са ги виждали по нощните клубове а аз не вярвах.
  • 4 Нещо

    21 0 Отговор
    като с "атентата" , за два дни 22 версии .
  • 5 Неразбрал

    16 0 Отговор
    Ама не е ли от болницата в Дубай ?
  • 6 Истината

    16 6 Отговор
    ПП/ДБ са прави че тези калинки на мафията в службите трябва да бъдат сменени до дъно заедно с престъпниците от шайката на ДС !
  • 7 държавност

    27 2 Отговор
    Този случай още веднъж показва, че държавата "отсъства"! Моделът, който ни бе наложен след 1989г, не работи! Службите в държавата не работят! Държавата се управлява от мафии (политически) със свои интереси и приоритети!
  • 8 Иванова

    25 0 Отговор
    Факти - преди да публикувате нещо, информирайте се кой издава смътни актове. Болницата могат да издадат съобщени за смърт на дадено лице, но не и смъртен акт, такъв се издава от длъжностно лице в съответната община, или кметство на територията на която е починало лицето. Тук се пита, кой е лекарят издал съобщението за настъпилата смърт и кое длъжностно лице е издало смътния акт? Дано пробитите служби успеят да го установят.
  • 9 Яяяя

    6 1 Отговор
    Нали знаете как умират кучетата? Скриват се някъде около дома, полягват и си чакат смъртта. МВР си е подслужба на мафията. Тя само ни пази от умрели кучета. От живи, не ще и да чуе! От тях пази замо себе си!
  • 10 Малеее

    12 0 Отговор
    Лекаря установява само дали смъртта е настъпила. И какво като е на Ангел Христов. Че лекаря изобщо може и да си няма понятие кой е Ангел Христов. Все едно мен да питат кой е тоя - ами на личната карта пише Ангел Христов. Друг е въпроса къде е нашата родна полиция. която от времето на ЦЦ ни пази! И как се е гътнал юнака забягнал в чужбина в България!
  • 11 Чудо

    6 0 Отговор
    Еиий...много тъпи парчета от котилото в Пазарджик и Симеоново.Как е влязал .......,Еми телепортирал се е и сега обратно в отвъдното.Милиционерска му работа еиий.
  • 12 Лафонтен

    6 0 Отговор
    Разпускане нашапкарите и по една гега и поредно стадо да пасат.Поне нещо полезно да свършат.За това което им плащаме явно не стават.А и бюджета малко да си отдъхне.
  • 13 дядото

    3 3 Отговор
    20 години не посмяхте или не желаехте да правите нещо с братята,сега вече -смеете.оставете на мира поне останките му да почиват в гроба.държавата я разкапахте,няма ред,не се прилагат закони и сега на умрял нож вадите.тъжно и смешно е.
  • 14 Никой

    1 0 Отговор
    Се га прокуратурата ще вземе глътка въздух от скандалите които затресоха магистратската мафия. Сега прожекторите на медиите напоително ще се насочат към пробитите правоохранителни служби. Така ще се даде време на магистратските среди да потушат избухналия до скоро скандал,защато можеше да довлече непоправими проблеми на много от участниците в него. Не се заблуждавайте много са ! Гнили са !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове