Last news in Fakti

14 Юни, 2023 13:09 2 089 34

Калоян Методиев: Имунитетът на Бойко Борисов се брани на живот и смърт от ПП-ДБ

  • калоян методиев-
  • имунитет-
  • бойко борисов

С какво смяната на главния прокурор ще промени стотици страници доказателствен материал по Барселонагейт, Турски поток или разни други корупционни случаи около ГЕРБ?

Калоян Методиев: Имунитетът на Бойко Борисов се брани на живот и смърт от ПП-ДБ - 1

Парламентът почти цял ден се занимава с комисията за имунитетите. Имунитетът на Бойко Борисов се брани на живот и смърт от ПП-ДБ, подкрепяни от ГЕРБ с любезното съдействие при гласуването от страна на услужливото Възраждане. Няма бюджет, няма Шенген, няма законови мерки срещу престъпността…. Държавата се върти около личността на един човек – Бойко Борисов. Той трябва да бъде спасен на цената на всичко останало. На цената на самата държава.

Трогателни са клетвите на бранещите го ГЕРБ депутати, че щял сам да си даде имунитета, но като се смени главния прокурор!!! С какво смяната на главния прокурор ще промени стотици страници доказателствен материал по Барселонагейт, Турски поток или разни други корупционни случаи около ГЕРБ? Ако следваме тази логика излиза, че смениха главния прокурор и работят за нов, за да промени нещо в исканията на прокуратурата, например да ги обезсили или засили. Няма друго обяснение.

ПП-ДБ защитава националното "богатство" Борисов с менте-комисии. Поне да беше някой наш държавник, с чиито постижения да се гордеем. По време на дългото му десетилетно управление България изпадна на последно място по абсолютно всички показатели в Европейския съюз, освен по корупция, смъртност и продължителност на живота. Там станахме първи. Румъния ни смля! На 28-мо място от 28 държави. Нови влизаха след нас и ни задминаваха. Това защитавате! Съжалявам, но вие сте реставратори. Вие сте адвокати на миналото и на доказания регрес.

Моралният банкрут на управляващата коалиция в парламента днес, повече от всичко доказа, че операция „Чисти ръце“ трябва да продължи.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Няма страшно

    21 5 Отговор
    Г-н.Радев и той ще направи комисия.след като се свали имунитета на тиквата и кирчо.а кокорчо е без имунитет гешшшшшев действай поводи много
  • 2 Христо иванов срам си

    44 7 Отговор
    Прав е Методиев. Ала бала е това, което правят.
  • 3 Боко

    27 5 Отговор
    Не разбрахте че аз съм държавата.

    Коментиран от #7

  • 4 911

    5 37 Отговор
    Имунитетът е даден именно да служи в такива ситуации,депутатският имунитет служи, за да предпазва народните представители, когато спрямо тях се прави опит за репресия във връзка със законите, които гласуват.

    Коментиран от #9, #11

  • 5 Коментаторски клишета

    12 1 Отговор
    Паркираха автобуса момчетата с жълтопаветни тениски, а и след червения картон на Каскета не се очертават много удари към вратата на "Тигрите".
  • 6 срам

    40 3 Отговор
    ББ трябваше сам да се откаже от имунитета си. Но е безскрупулен, без съвест, без морал, без чест и от кражбите няма да се откаже. Не трябваше да бъде допускан повече на власт. ПП/ДБ много сгрешиха като се съешиха с него.
  • 7 Ти си таралеж

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "Боко":

    Както сам се определи.при бай Ставри ти е местото
  • 8 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    5 0 Отговор
    С нашата азбука за ТЯХНАТА азбука ❗
    Г помоли Д да ползва А срещу Б,
    но Б разбра и прати И на А както на М и В ❗

    Абе някой знае ли курса на ЕВРОТО ❓
  • 9 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    8 1 Отговор

    До коментар #4 от "911":

    Добър опит!
    САМО КЪДЕТО СЛУЧАЯТ
    НЕ Е ТАКЪВ ‼️‼️‼️
  • 10 Хахаха

    26 3 Отговор
    Алоо.....огледай се , къде се намираш ! В България си !!! Няма да има промяна никога ! Само простите са наивни !
  • 11 дАаА

    23 2 Отговор

    До коментар #4 от "911":

    Депутатският имунитет служи да предпазва големите крадци и корупционери.
  • 12 Тупан техно

    7 13 Отговор
    Тоо па смехурко - лала каквото са му написали на Радев руските агенти..
  • 13 Българин

    8 13 Отговор
    Не съм му фен на Баце, ама те може прокуратурата да иска имунитети само, когато та нея и е изгодно, нали затова е целта на съдебната реформа. Борисов близо година и половина беше без имунитет, Кирчо близо година. Защо прокуратурата спа през това време и се активира когато се формира редовен кабинет?
  • 14 истина е

    19 3 Отговор
    Цялата ОПГ на ГРАБ трябва да е със свален имунитет !!
  • 15 ТрампЛин

    14 0 Отговор
    Ами чакаме КешеФ да се разприказва, че да вземем отношение по въпроса! Чакаме и Черепа да се разприказва, ама ще има да чакаме! Иначе излиза че сме дали право на абсолютно доказалият се некадърник, да иска имунитети и да отправя некадърни обвинения, след което данъкоплатеца плаща обезщетения към обвинените. Тази Каскетура не е повдигнала едно святсно обвинение което да издържи в съда! Тази Каскетура е сключила споразумения с една дузина престъпници по бързата процедура, за да получат смешни присъди….

    Коментиран от #17

  • 16 Епитаф: Умря за майка България

    15 3 Отговор
    А БЕ МОМЧЕ МЛАДО, ГЕРБ ПП, ДБ РАЗЧИТАТ, ЧЕ ГЕШЕВ ЩЕ СИ ЗАМЪЛЧИ ЗА ВАЖНИТЕ НЕЩА П А Р И Т Е. !!!! ВСИЧКИ СА СЕ ОПЛЕЛИ КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА И ЗАТОВА ГО БРАНЯТ! СПАСЕНИЕТО ВЕРОЯТНО Е АТЕНТАТ НА БОЮ И РАЗБИРА СЕ, ДА МУ СЕ ИЗДИГНЕ ПАМЕТНИК. МОЖЕ ДА НЕ Е НА МЯСТОТО НА МАВЗОЛЕЯ, НО В БАНКЯ МОЖЕ.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 пешо

    17 2 Отговор
    винаги съм бил против Гешев , но във едно е прав , ВСИЧКИ СА ПОЛИТИЧЕСКИ БОКЛУЦИ
  • 19 пешо

    10 3 Отговор
    референдум , трябва ли 240 хрантутници да имат имунитет
  • 20 Болярче

    8 1 Отговор
    Баце гепил милиарди държавна пара а те го пазят от Темида.И бай Васил дъртия коцкар от Правец и той в играта.Слаба държава все още управлявана от мафията.
  • 21 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 1 Отговор
    Гарван Гарвану Око не Вади
  • 22 Перо

    11 2 Отговор
    За 33 г. двама престъпници унищожиха държавата и останаха не наказани! Главен виновник за това е БСП!
  • 23 Мнение

    12 3 Отговор
    Нека да го защитават. Всичко им се пише на гърба. На следващите избори, ако не ги махнем и по-рано, Кирчовците няма да имат и 3%. Много бързат с уреждането на жените им, на тях самите на високи постове в Брюксел. Народът бави, но не забравя. Така че, хубаво да си направят сметката КОЙ и защо защитават и искат да изперат най-големите престъпници в държавата от последните 100 години. Жалко, че им дадохме доверие, а те са толкова зле и всеки ден от тяхното управление е загубен ден за България.
  • 24 ИВО

    8 1 Отговор
    КАКВОТО "НАСЕЛЕНИЕТО" ТАКОВА И УПРАВЛЕНИЕТО!! АМИ НАЛИ ТО ГО ИЗБИРА ВЪПРЕКИ , ЧЕ СА ОКОЛО 40% А ДРУГИТЕ 60% КАКВО СЕ ОПИТВАТ ДА НАПРАВЯТ, ЗА ДА НЕ СЕ СЛУЧВА ТОВА - НИЩО? ОТВРАТЕНИТЕ ОТ ПОЛИТИКАТА ФАКТИЧЕСКИ ИЗБИРАТ ОТВРАТИТЕЛНИТЕ!!! ИЗВОДА Е САМО ЕДИН И МНОГО ВЕРЕН - ЛОШ МАТЕРИАЛ И ТАКЪВ Е БИЛ И ТАКЪВ ЩЕ СИ ОСТАНЕ!!!
  • 25 баце

    8 4 Отговор
    Не е така. ПП и ДБ са слугинаж на ББ, защото ги е купил с по едно чекмедже. ББ има още чекмеджета.
  • 26 Перо

    4 5 Отговор
    Тоя е могъл да прави и по-обективни анализи! Аз си мислих, че поредния Божанков!
  • 27 Тредстоун

    3 7 Отговор
    Борисов беше без имунитет две години , фолклора с барса върви от десет години , чекмеджето то се върти от латерните но комуняги , руски подлоги и харвардските папагали ...., какво толкова беше трудно на който и да е от времянките на прецидента , дамаджаната или деменцията , по време на едноличното управление и на куклата решетникова и на гешев да се изкара нещо ако има въобще нещо по вола , само та@аци има там ве ооуууу , занимавка за олигофрени ..

    Коментиран от #30

  • 28 Точно в

    4 8 Отговор
    този момент, когато всички путинофили са бесни, че направиха правителство, никакви имунитети да не си дават. Гешев е неук, и обслужва само задкулисната мафия, като и той е мафиот. Крайно неуравновесен човек. Никога не съм подкрепяла Герб, обаче сега съм на тяхна страна. Всички демократични сили от ГЕРБ, ПП и ДБ се борете докрай за европейското бъдеще на България.

    Коментиран от #29, #31

  • 29 ZеЛЕвСКИ

    3 3 Отговор

    До коментар #28 от "Точно в":

    СТРИНО, ОТ ДАЛЕЧ ТИ ЛИЧИ СИ ГЕйРБАДЖИЙКА ☭, АМА СВИКВАЙ , СИК-аджията КОМУНИСТА ПОЖАРНИКАРа агент "БУДА"-ла☭ ИЗТЕЧЕЧЕ В КАНАЛА ЗАЕДНО С ВАС ПРИСЛУГАТА МУ. ОТ ТУК НАТАТЪК ТИКВАТА ШЕ ГЛЕДА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТКЪДЕ ОПАШКАТА НА КОНЯ НА ПАМЕТНИКА, НА ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ.... ИЛИ ОТ ОФИСА НА БАЙ СТАВРИ....МУ-ХА-ХА
  • 30 МАНАФЯН

    5 2 Отговор

    До коментар #27 от "Тредстоун":

    ГЕйРБАВ ДРоГАРЮ ☭, ТОВА Е ТАКА, НО ДОСЕГА КАСКЕТА ГЕШЕВ ГО ПАЗЕШЕ........СИК-аджията КОМУНИСТА ПОЖАРНИКАРа агент "БУДА"-ла☭ ИЗТЕЧЕЧЕ В КАНАЛА ЗАЕДНО С ВАС ПРИСЛУГАТА МУ..ОТ ТУК НАТАТЪК ТИКВАТА ШЕ ГЛЕДА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТКЪДЕ ОПАШКАТА НА КОНЯ НА ПАМЕТНИКА, НА ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ.... ИЛИ ОТ ОФИСА НА БАЙ СТАВРИ....МУ-ХА-ХА
  • 31 ККК

    2 3 Отговор

    До коментар #28 от "Точно в":

    Подкрепям на 100% - нека джафкат кремълските пудели!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове