Last news in Fakti

18 Август, 2023 14:12 1 600 90

Иван Таков: Ние знаем, че с фашизма се воюва, а за свободата се мре

  • неофашисти-
  • паметник на съветската армия-
  • бсп

Няма да позволим на неофашистите да скрият злодеянията си зад паравана "израз на мнение", заяви председателят на БСП - София

Иван Таков: Ние знаем, че с фашизма се воюва, а за свободата се мре - 1

Няма да позволим на неофашистите да скрият злодеянията си зад удобния им параван "израз на мнение". Това заяви председателят на БСП - София Иван Таков, след като провери резултата от поредната вандалска проява върху Паметника на Съветската армия в Княжеската градина. Последствията от среднощната атака на дузина неофашисти е отново счупена плоча с надписа на монумента и упражнено насилие върху жена. Лидерът на столичните социалисти отчете бързата и професионална работа на органите на реда, които не са допуснали този инцидент да доведе до фатални последици. Иван Таков добави, че очаква виновните за престъпното деяние да бъдат справедливо наказани.

"Ние ще следим много внимателно как ще се развие този процес. Настояваме неофашистите да бъдат сурово наказани, заяви той. - Колкото до счупената плоча, ние отново ще я възстановим. Писмото ни с искане за разрешение за това вече е входирано в Областната управа, а новата плоча е поръчана. Този път ще бъдем много по-бързи, тъй като след първото ѝ ремонтиране имаме подготвен камък и майстори".

Иван Таков обвини директно кмета на район "Средец" Трайчо Трайков и на София Йорданка Фандъкова в подстрекателство за тези вандалски прояви върху Паметника на Съветската армия.

"Докато има такива безотговорни провокатори в политиката, като Трайчо Трайков, разделението в обществото ни ще расте. Докато има страхливи политикани, като Йорданка Фандъкова, фашистките прояви по улиците на София ще се множат не с дни, а с часове, коментира лидерът на БСП - София. - В едно обаче кметът Фандъкова е права - тези неофашистки прояви са част от предизборната кампания. Но от кампанията на десните. Те друго няма какво да направят. Паметникът на Съветската армия е техният капацитет. Пак ще кажа, че те в неговата сянка се крият. А вандалските прояви срещу монумента вече ги броим за статистика. Те сквернят паметта, ние чистим след тях. Те рушат, ние градим. Това е огромната, колкото цяла галактика, разлика между нас и тях".

Иван Таков беше категоричен, че Градският съвет на БСП - София няма да позволи на шепа агресивни и кресливи безпаметни да се гаврят с историята. "Няма да допуснем злодеите да изопачават и да си присвояват миналото ни, добави той. - Ние знаем, че те само това могат. Те бъдеще не могат да ни предложат. А ние знаем също, че с фашизма се воюва, а за свободата се мре".


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 42 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Убийствен Пъзел 8

    7 25 Отговор
    българите са нещастници
    Гърците са ПИЧОВЕ
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Долу

    37 19 Отговор
    Герб, ПП и ДБ...
  • 4 ха ха ха аха ха

    31 23 Отговор
    Този през целия си безсмислен живот съм сигурен, че не е забил и един пирон в дъска.
  • 5 Окупационният

    33 35 Отговор
    Паметник на Путинофашагите и продажните Копейки вече е с единия крак в гроба, хаха, скоро ще бъде довършен, 5 метра под земята където му е мястото
  • 6 ха ааа

    27 11 Отговор
    Да воюват но другите нали другарю ти само акъл да даваш.
  • 7 Дългият

    20 25 Отговор
    Нищо не става от ВАС..как няма някой печен журналист да го попита....От кого ни е освободила ....от кого бе...да видим и чуем отговора на тези промити люде...

    Коментиран от #22, #41

  • 8 Българин

    26 15 Отговор
    Свободата не е за прости хора. Да си свободен, това означава сам да си слагаш границите. За съжаление в България има доста същества, които желаят някой друг да им слага границите. И този друг в масовия случай е Русия.
  • 9 Град Симитли

    22 18 Отговор
    Трайчо и Фандъковица наистина са фашаги!
    Наистина са фашаги и гадове!
  • 10 Московийски пропагандатор

    22 14 Отговор
    Няма никаква разлика между фашисти и комунисти, както и между армиите им. А свобода е последното с което имат общо. Символите на фашизма са еквивалентни с тези на комунизма.

    Коментиран от #14

  • 11 Гочо

    20 14 Отговор
    Прав е....освободиха ни от Свободата и Независимостта...
  • 12 Българин

    21 16 Отговор
    Абсолютна наглост е комунистите да говорят за история, историческа памет и нейното запазване, защото самите те са разрушили десетки паметници, сред които и и първият паметник на Христо Ботев във Враца. Самите те смениха имената на морската ни столица Варна и на най-високият връх в България Мусала с това на Сталин. Не бяха тези, които преименуваха Перник на Димитрово, Карнобат на Поляновград, Сопот на Вазовград, Карлово на Левскиград, Шумен на Коларовград, Горна Джумая на Благоевград, Добрич на Толбухин, Дупница на Станке Димитров, Фердинанд на Михайловград, Борисовград на Първомай, Царево на Мичурин. Дори променяха имената на техни загинали другари, само заради това, че фамилиите, които са носели не отговарят на партийната линия. Става въпрос за Йорданка Чанкова убита като партизанка през 1944 година. След като съпругът и Георги Чанков е нарочен за враг с партиен билет улиците и площадите носещи името и са променени на Йорданка Николова фамилията по баща.

    Коментиран от #24, #57

  • 13 Подуянско говедо съм аз

    8 5 Отговор
    Мууу, да съберем пари за гаранцията, муууу
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Софийски

    18 14 Отговор
    Фашизмът е днес в рассия, а там се е зародил преди малко повече от сто години. Само напирате да бъде взривен, нищо друго не правите, вчера във храсталака ли се скрихте. Смятай до десетина дни как сме бутнАли ;)

    Коментиран от #19

  • 16 Бамбука

    16 12 Отговор
    Колко трябва да си незрял повтаряйки изрази - неофашизъм, хитлеризъм, нацизъм и да не можеш да проумееш, че млади хора просто не приемат насадената простотия и слагачество на бивши партийни парвенюта.
  • 17 Я па тоА

    6 8 Отговор
    ПОЛИЦИЯТА 1 ВО ГИ ПРЕДУПРЕЖДАВА , АКО НЕ ИЗПЪЛНЯТ СЪС СИЛНА СТУДЕНА ВОДНА СТРУЯ ГИ РАЗЧИСТВАМ . СЛУЧАЙНО , АКО НЯКОЙ Е АГРЕСИВЕН СЕ ЗАКОПЧАВА , АРЕСТ 24 ЧАСА ЗА ДРЕБНО ХУЛИГАНСТВО И МАКСИМАЛНА ГЛОБА ! АКО ДОЙДА НА ДРУГИЯ ДЕН , ОТНОВО , И ОТНОВО ДОКАТО ХВАНАТ БРОНХИТ ПНЕВМОНИЯ ! АГРЕСИВНИТЕ , АРЕСТ, РАЗСЛЕДВАНЕ , ЗАВЕЖДАНЕ ДЕЛО , СЪД , ПРИСЪДА , ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПРИСЪДАТА!
  • 18 Мишел

    12 5 Отговор
    Щом не трябвало да се гавпим с историята да върнем паметниците на Сталин в Борисовата градина, Народният театър и Морската градина във Варна. Да върнем отново името Сталин на град Варна и на връх Мусала. Незнайно защо самите комунисти ги премахнаха, значи и те не са зачитали историята
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Знаещ

    13 10 Отговор
    Прости приказки за прости люде, извадени от нафталина. КомунизЪма свърши, другарю Таков. Фашизъм никой от нас и предците ни не е видял. Вашите кокошкари се бореха с него по мандрите. Колкото можахте окрадохте, колкото души можахте затрихте. Не получихте демокрацията, която заслужавахте. Факт.
  • 21 Агата Кристи

    4 4 Отговор
    В такъв случай кога ще имаме "честта" да вървим бавно след теб ?
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 666

    17 9 Отговор
    Връх на цинизма е БКП да наричат нормалните хора фашисти. Както убиеца и нацист Путин нарича украинците. Всички знаят че комунисти и фашисти са едно и също нещо. Национал социализъм червено кафявата чума.
  • 24 Небинарен евроатлантик

    6 11 Отговор

    До коментар #12 от "Българин":

    И какво лошо пък има в това Сопот да е Вазов град, а Карлово Левскиград? Или пък Фердинанд Михайловград? Михайловци в България много, ама гердинандовци се сешам само за един немски джендър. А Мусала по принцип трябва да се прекръсти както и всички топоними (и не само) с турски имена.
  • 25 Механик

    15 9 Отговор
    Русофилчета, наближава време разделно. Ако искате да останете в България и да бъдете нормални българи а не руски подлоги, ще трябва сами да демонтирате всички съветски паметници. Ако не желаете, прав ви път. Кеф ви в Русия, кеф ви в Беларус, Северна Корея, Сирия, Никарагуа или Еритрея!
  • 26 Софийски

    10 5 Отговор

    До коментар #19 от "Град Симитли":

    Оооо, колхозникът надига вой от обора ;)
    Заповядай да ми покажеш, десет дена и сме го взривили, гаранция ;)

    Коментиран от #29

  • 27 ....

    15 5 Отговор
    Чакам Нинова и Костадинов да се покатерят на Моча и в поза работник и колхозничка да развеят руски байрак .
  • 28 Освободете патриотите

    13 5 Отговор
    Тоя човечец за какъв се мисли, че дава внушаващи определения. Аз ако съм ще го съдя и ще ми взема парите за нова плоча. Комуняга престъпна.
  • 29 Град Симитли

    2 3 Отговор

    До коментар #26 от "Софийски":

    ще видим.

    Коментиран от #37

  • 30 Добри Журов

    15 3 Отговор
    На бай Пеко Таков унуката е това. Случайни няма във властта !
  • 31 ........

    5 6 Отговор
    Някакви искат да връщат нацизма,който е режим отпреди 100 години.Ами защо да се връщаме 100 г. назад като може направо по пещерите като завъртите една ядрена война?!Казват,че лагерите били измислица на руснаците и ако върнат този режим пак ще има репресии,лагери и война.Евреите защо спят?Чакат втори път да ги спасяваме от лагерите ли?!
    Промиват им мозъка под наркотично влияние,но ги готвят по-скоро срещу македонците,а не срещу руснаците.Явно укро сценария е да има бой между братски народи,а н нас най-близките са македонците.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Българин

    15 4 Отговор

    До коментар #22 от "Късия":

    Скоро петата колона на Москва от национални предатели и българофоби ще бъдете записани в Червената книга.

    Коментиран от #38

  • 34 Абе

    12 4 Отговор
    Кога ще закрият мигрантският лагер пред паметника?
  • 35 Киро Брейка

    15 6 Отговор
    Тоя червен мърш-ляк, ще яде дървото. Ухилил се е като циганин на сватба, но няма да е нито първият, нито последният червен парцал, който ще отнесе боя.
  • 36 Скайнет

    11 6 Отговор
    От какво ни е освободил съветския терорист? Както сега освобождават в Украйна хората от живота и свободата ли? Като империята на злото се разпадне ще си първия, който ще се скрие в ми ша дупка.
  • 37 Софиянски

    10 5 Отговор

    До коментар #29 от "Град Симитли":

    А такива като теб ще ги приключим овреме, 89-а нищо но сега няма кой да ви прости. А ти чЕкай руССката армия ;)
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Майсторът 🐷 на Илюзийте

    14 7 Отговор
    Не е истина! Внука на Пеко Таков - политик по наследство, изкарал целия си живот на софрата на Другарите, да ме учи какво е да съм българин, и да говори, че ще "воюва и мре"?! Шизоид!
  • 40 ЯМБОЛИЯ

    14 7 Отговор
    Терористи и фашисти са точно наследниците на БКП(сега БСП). Те не се превърнаха в модерна лява,а напротив,нищо старо не е забравено.

    Коментиран от #79

  • 41 Мда

    10 5 Отговор

    До коментар #7 от "Дългият":

    Тоя подложко Защо не осъди драсканиците с фашистки символи по заведения и кина? Нали е борец срещу фашизма!

    Коментиран от #69

  • 42 Диамантената ръка

    11 3 Отговор
    Таков, а с комунизма какво правим, или викаш докато има рубли и подлоги с чугунени глави, нищо...
  • 43 Наблюдател

    16 8 Отговор
    Преместването на МОЧА не е никакво унищожаване и преиначаване на историята а само нейното изясняване и очистване от русофилските фалшификации. Колкото и да не ви се иска съветските паметници ще бъдат премахнати а трети март няма да бъде национален празник. Ще го преживеете както преживяхте демонтажа на паметниците на Сталин и превръщането на 9 септември и 7 ноември в обикновени дати от календара.
  • 44 партия Азия рома

    5 2 Отговор
    Абе бате нещо българско требва ли да браниме
  • 45 р овч

    10 7 Отговор
    бсп национални предатели и лицемери
  • 46 червен

    9 6 Отговор
    Б О К Л У К
  • 47 бегаййй

    16 6 Отговор
    Червеният фашист щял да воюва с фашистите.
  • 48 Петър

    9 5 Отговор
    Фашист е баба ти, глупако!

    Коментиран от #80

  • 49 Дилема няма

    6 9 Отговор
    Историята си стои на мястото! Майкопродавци и продажници вандали спонсорирани от фашистите и национални предатели ПП, ДБ и ГЕРБ се съдят и по затворите! И всичко е пито платено!
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 септемвийче

    11 4 Отговор
    Този сигурно празнува и 9.09.1944г.
  • 52 Никой

    11 7 Отговор
    Вашата " свобода " дойде с щиковете на съветската армия на 5. 09. 1944 г. С 200 шумкари в планината, власт щяхте да видите на кукуво лято. Като гледам дядо ти ,баща ти и ти сте били готови не да мрете ,а за власт. Знаем ,кои са мрели !
  • 53 Гоце

    12 7 Отговор
    С дедо му дошли неуки от селата, утрепали интелегенцията и им вземали бизнес, пари и земя.
    Това редно ли е, прости и неуки хора да управляват по тоталитарен начин?!?
    Това ли пазите ?
  • 54 Урко

    11 4 Отговор
    На тоя косъма му почва от носоглъдката, перфектен матрял за бербери и фризьори сигурно и чехлите му са с косми особено като си сменява козината...
  • 55 Истината

    15 7 Отговор
    Да наричаш другите фашисти, когато самият ти си фашист, е основната практика на Путин. Това е шизофашизъм. Украинците имат по-елегантна формулировка. Наричат ​​го рашизъм.
  • 56 Българин

    11 7 Отговор
    Още от самото си създаване БКП /БСП е била партия на национални предатели и българофоби, за които руските интереси са били на първо място. Нищо в БСП не е истинско, дори и името и. Тя не е българска а руска, не е социалистическа а на едрият капитал и не е партия а ОПГ.
  • 57 Машаллах

    5 6 Отговор

    До коментар #12 от "Българин":

    По-добре Сталин, отколкото турцизми
  • 58 Лазар Ботев Братоев

    10 2 Отговор
    На този учител му е един сифилистичен старец Улянов - Илича. Тезите на Илича никога не се подлагат на задълбочен анализ, понеже няма да го издържат. Последните снимки на Илича в мрежата са нарицателни, до какво води пътя по който смело са поели комунисти и консомолци...
  • 59 Човека КоZа

    6 10 Отговор
    Плюнчете се в коментарите колкото си искате, предстои ДЕНАЦИФИКАЦИЯ
    💤

    Коментиран от #68, #81

  • 60 Петко

    15 5 Отговор
    Нема как хората да са равни, като са различни ! Първата куца теория на комунизъма.
    Нема как аз да съм лекар и да съм равен с офчарина и тям подобни щуротии, измислени така че да приравнят хората но определена група 100-200-300 човека да контролират равенството и да са по-равни от всички. Това ли пазите, да нямате свобода и избор?

    Коментиран от #63

  • 61 монкс

    12 4 Отговор
    От бащата на този баща ми е купувал кожуси и валута на черно по Татово време. После ми купи тублерон за Нова Година от Корекома през един арабин, така че хубаво време си беше нищо немаше на свободна продажба а магазините празни, всичко под тезгяха се даваше. Имаше цели 3 вида салам и вкуса им беше почти еднакъв хубаво време си беше имаше инфраструктура но немаше смисъл от нея ... всеки работеше колко да му мине времето и да прибере едни дребни пари които пак не му стигаха за нищо и тн.
    Предприемачеството беше сведено до минимум и такива дето беха по-умни и търсеха начини се обявяваха за антикомунисти и врагове на народа - е това беше за по-малките да обобщя накратко щото аз помним всичко от тогава!

    Коментиран от #64, #90

  • 62 има и дума срам

    9 4 Отговор
    Видно е , че цялото съществуване на това човече се крепи на комунистически лозунги и парфюмирани лъжи, защото човечето е живял и живее задоволеничко благодарение на тях. Народа добре знае, че повечето от така наречените партизани-шумкари са били криминални типове, а не политически борци . Благодарение на тях дори и днес живеем в отровна среда завладяна от корупция, мафия , мързел и тарикатщини, защото от 1944 г та до днес държавата ни се командва от хора , които са живели създавайки основно закони защитаващи кражби от държавата , корупционни врътки и тарикатите. През този период думите-чест, родина, чиста и свята република са само лозунги на публични места.
  • 63 Глав

    10 3 Отговор

    До коментар #60 от "Петко":

    Народ който нарича лекаря докотрето и инженера инжинерчето,учителя даскалицата нищо добро не заслужава от тросоттия и злобата си.Да мразиш висшистите това ум не го побира.Това направи социализъма от масовата тростотия и мързел-издигнаги едни за началници други докара в града с подарък жилища от панели.Сега тези и децата им наследстмено недоимъчни са озверели.

    Коментиран от #82

  • 64 авана

    5 2 Отговор

    До коментар #61 от "монкс":

    И като сложиш да вариш 2 кремвирша те от 100гр станат на 300 спукат се и нестават за хотдог.
    Набухвател им слагаха и кюфтетата излизаха от тигана сложиш 3 малки после вадиш 3 плескавици така беше блъскаха набухватели някакви в храната и ставаше повече и по-тежка
  • 65 По принцип е прав Таквото

    9 5 Отговор
    Нооо на и в случая: С комунизма/фашизма се воюва, а за свободата от руски гнет се мре. Така че, ПАМЕТНИКА В МУЗЕЯ. Да се помни какво са правили рашките тук, НО да не загрозява Столицата. А и НИКАК не сме им благодарни на блатниците.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Дамм

    9 4 Отговор
    Комунистите взеха на хората земята, направиха я държавна собственост. Взеха на Елита апартаментите в центъра на София и по хубавите райони. Бутнаха на хората къщите и им направиха панелки на общинска земя. Демек взеха им всичко и това от обикновените хора, принуждаваха ги да им бутнат къщите, хубаво ли е било ?!?
  • 68 Ами

    10 4 Отговор

    До коментар #59 от "Човека КоZа":

    време да се прочистим от комунистите , така е.
  • 69 Дългият

    9 5 Отговор

    До коментар #41 от "Мда":

    Много модерно стана...фашисти....дебатираме окупаторската съвеЦка армия от кого ни е освободила..Като си толкова надъхан..кажи да видим...кажи..не се притеснявай...да видим какво ще изкопаш...КОЙ НИ БЕШЕ ОКУПИРАЛ И ОТ КОЙ НИ АСВАБАДИ......
  • 70 Тянко

    7 5 Отговор
    Този Таков е един комедиант и позьор, горови само празни приказки.
    Готов бил да мре, сигурен съм, че ако опре ножа до кокала, ще плюе и на принципи и на всичко и ще хукне пръв, за да спаси кожата. Така е понеже е глезениче на татовия режим и съм 100% прав в преценката си!
    Всичко му е поднесено със златна лъжичка и нищо не е постигнал сам, а всичко на готово и с протекции от горе и от някъде!!!

    Коментиран от #85

  • 71 Жорж

    10 2 Отговор
    Те комунистите никога не са пускали властта, пуснаха я уж но пак си я държат....
  • 72 Г.Заркин

    9 4 Отговор
    Фашисти сте вие крадливи лъжливи комунета от БСП, заедно с паметника и вие трябва да отидете в историята
  • 73 Ник

    8 3 Отговор
    Като с мавзолея трябва да постъпят с този паметник.

    Коментиран от #74

  • 74 Що бе

    2 6 Отговор

    До коментар #73 от "Ник":

    ко спечели от разрушаването на мавзолея? Щото иначе загуби стотици милиони от тази глупост!

    Коментиран от #83

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 БСП на Бунището

    5 4 Отговор
    Хората бранещи паметника на Руския комунистически Окупатор на България не са Българи и никога не са били Българи - те са Комунисти!!!!В момента виждаш как Народа унищожава Илюзиите на Комунистите и Паметниците им,че имат място в Родината ни.Между другото,Мая Манолова е завършила Висше образование и обучавана в Тероризъм в Института за Комунистически кадри в Москва,а Румен Петков е с АБВ - Братска Партия на руската Нова Русия на военнопрестъпника
  • 78 Казуар

    5 3 Отговор
    Съветските танкове не докараха свобода в България, а сталинизма.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 КуКу

    2 0 Отговор

    До коментар #48 от "Петър":

    По скоро дедо му и баща му....
  • 81 Майсторът 🐷 на Илюзийте

    5 5 Отговор

    До коментар #59 от "Човека КоZа":

    Предстои такива като теб - откровенни деменции с путинофилски напъни да завършат земния си път сами и озъбени от бяс и злоба към променения свят който дълбоко не разбират. Предстои да мразиш успелите, дори и онези в семейството ти, които не разбират напъните ти към Азия. Накрая, ще останеш сам, оZъбен и бесен на всичко, всички и собствения си несъстоятелен живот. Това ти предстои!
  • 82 Майсторът 🐷 на Илюзийте

    6 3 Отговор

    До коментар #63 от "Глав":

    Накратко казано - комунизма замени Диктатурата на пролетариата с Диктатура на селендYрята!
  • 83 Лаврентий Берия

    2 0 Отговор

    До коментар #74 от "Що бе":

    Ко?! Не! И как ги "загуби"? Щяха да дойдат от какво?

    Коментиран от #84

  • 84 От ко ли шъ додат

    0 2 Отговор

    До коментар #83 от "Лаврентий Берия":

    Труден въпрос, когато човек не ползва онуй на раменете си!

    Коментиран от #87

  • 85 Майсторът 🐷 на Илюзийте

    4 2 Отговор

    До коментар #70 от "Тянко":

    Напълно "естествено". Другарите поеха 💩 внук на Другаря Пеко Таков и му дадоха титла и длъжност! Какво още - можем да предполагаме. А той разбира се, плати с обичайната монета - възхвала на "Светлото минало" и обещания за "Светлото бъдеще". Въобще, нищо ново в комунистическия катун 🤣!
  • 86 !!!?

    10 4 Отговор
    Въпрос с повишена трудност: Кои е фашист и кой е неофашист на снимките !!!?

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 чудно

    2 1 Отговор
    Дали малък Тошко като батко е плескал малкия Иванчо по правителствените курорти ?
  • 89 Така повече ли ти харесва

    1 0 Отговор
    Много нео ф..шисти са се навъдили напоследък , ама то така е било и на 08.09.1044г.
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове