Last news in Fakti

27 Октомври, 2023 15:27 1 674 36

49-годишна с "Жигули" блъсна две коли след запой

  • пияна зад волана-
  • сопотско село

Инцидентът е станал в сопотското село Анево

49-годишна с "Жигули" блъсна две коли след запой - 1

Сигналът за блъснати две паркирани коли от лек автомобил „ВАЗ“ е получен в полицията около 23.20 ч. снощи, съобщи БНР. Инцидентът е станал в сопотското село Анево.

Пристигналите на място служители от РУ-Карлово установили, че зад волана е 49-годишна жена, чиято проба с дрегер отчела наличие над 2 промила алкохол в кръвта.

Шофьорката е тествана и за употреба на наркотици, резултатът е отрицателен. Жената е отказала да даде кръв за лабораторен анализ.

Нанесени са материални щети на двата блъснати автомобила.

По случая е образувано бързо производство.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Облъчен

    25 0 Отговор
    Не знам кое е по-смешно....пияната селска лелка или това, че ги е помляла с жигули
  • 2 От нафталина

    13 2 Отговор
    И двата случая става въпрос за антики. И женъта, и колъта....смях
  • 3 Територията БГ

    12 1 Отговор
    Куриозен случай. Няма да се учудя ако е даскалка или кметица. Ихууу....

    Коментиран от #14

  • 4 зевзек

    7 7 Отговор
    Жигули, четири по четири, климатик и автоматик, турбо дизел с директна инжекция, и ето го резултата

    Коментиран от #6

  • 5 Напредък

    15 0 Отговор
    ПИЯНСТВОТО НА ЕДИН НАРОД !
  • 6 Не бе,

    9 1 Отговор

    До коментар #4 от "зевзек":

    електричка е !
  • 7 химик

    12 1 Отговор
    Над 2 промила алкохол в кръвта. Това ме навежда на мисълта,че въпросната шофьорина е била доста упоена. Тая жигула още ли върви? Тя е поне 50-годишна.
  • 8 Милен

    11 1 Отговор
    Е тая па жигула как успя да се напие толкоз 😂😂😂😂 даже и колите им на руснаците дънкат до несвяст
  • 9 Цъцъ

    2 0 Отговор
    Олд скул!
  • 10 ханстаз

    7 4 Отговор
    Тази е била от камикадзетата на Путин
  • 11 Законодател

    8 10 Отговор
    Тези Жигули трябва да се спрат със закон, както и всички СССР автомобили, както и последващите Руски.
    Жигулата е несигурно превозно средство, както за управляващия, така и за околните. Ще предложа законопроект в народното събрание всички такива коли да се бракуват автоматично и да се предадат за скрап в срок до 12.12.2023г. Така България, София и големите градове, ще си отдъхнат и от вредми емисии и от вредни автомобили.

    Коментиран от #31

  • 12 Типичният българин

    17 0 Отговор
    На 49 години и с жигула, как да не се напиеш
  • 13 Кокорчо

    7 5 Отговор
    Евалаа на лелката,само така..
  • 14 Бай Ламби

    11 5 Отговор

    До коментар #3 от "Територията БГ":

    Ако питаш мене това най-вероятно е кандидат кметицата на Възраждане която се е връщала от предизборно партийно общоселско събрание.Профила и отвсякъде отговаря - съветски автомобил тип жигули, над 2 промила алкохол в кръвта(тука малко се е изложила,можеше да е поне над 3 промила - явно е нова в партията, ще се поправи),около 50 годишна,отказва кръвна проба(демек нея законите не я ловят).
  • 15 Макс

    8 2 Отговор
    Та те са на една възраст , нали ? Кой кара още Жигули ?

    Коментиран от #17

  • 16 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 0 Отговор
    Алкохола не Прощава
  • 17 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    7 9 Отговор

    До коментар #15 от "Макс":

    В сравнение с новата пласт-маса наречена нов автомобил, жигулата е желязна кола.карам Лада Самара и на 35-36г е с оригиналните си амортисьори на бг -пътища....Ако изчисля за смянана масло и маслен филтър,смяна антифриз,смяна свещи,изчистване въздухопроводите и две предни гуми барум с джанти ....Едната джанта .....бе по ождение дефектна и я смених в магазина,но я разбрах като събираха гума с джанта съм дал 400лв.Трудът не го слагам,щото е мой.Ти за нова пластмаса ще дадеш само за някоя крушка толкова.Маслото и антифриза немски.Маслен филтър се развива без ключ,защото не си автомонтьор за да си вземеш ключ,а или с колан,ако е била на сервиз ти трябва по солиден,Ремък за Носачи.увиваш го хубаво и теглиш,ганчоо-овць.Колата ти трябва да отидеш от точка А до точка б.Това може да направиш и с ролс-ройс и с Лада.За бг пътища окачването и амортисьорите Макферсьн са доказано добри!

    Коментиран от #21, #23

  • 18 гацо

    5 1 Отговор
    Имам части за жигулата да се обади

    Коментиран от #20

  • 19 Неманачин

    9 1 Отговор
    Жената знае че Жига и Трактор се карат само на пияно. Иначе отде сила да врътне волана?
  • 20 Тигана

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "гацо":

    И язе имам един чарк с глава у гащите..............
  • 21 Аланкоо

    7 1 Отговор

    До коментар #17 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Разбирачо,къде видя на Лада Макферсън.....................

    Коментиран от #32

  • 22 Русофилите

    6 2 Отговор
    са опасни за България!
  • 23 Макс

    7 3 Отговор

    До коментар #17 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    И разход 25 на 100 . Мерси, да ги кара Путин.

    Коментиран от #33

  • 24 Гошко

    5 2 Отговор
    Онея дето са сглабяли жигулата навремето са били по-пияни от жената те в Русия почват с пиенето от отварянето на очите си вместо кафе пият водна чаша самогон за отскок... така че не е чудно че жигулата се разпаднала. Трябва да се бракуват и върнат за скрап всички опасни коли в България
  • 25 историята

    7 1 Отговор
    На тази, когато се е раждала, баща и е купил Жигула в нейна чест, без ред направо от Корекома и затова сега жената си я кара.
    Жигула и Жена вървят заедно, докато смърта ги раздели.
  • 26 Милен

    0 5 Отговор
    Тая шафьорка със сигурност е "членка" на управляващата петорна некоалиция, иначе нямаше да пише, че жигулката е пияна не шафиорката 😂😂😂😂😂

    Коментиран от #27

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Прегледай се

    3 3 Отговор

    До коментар #11 от "Законодател":

    Имам три съвременни автомобила (нови са до 5 години) и два ВАЗ 01 и 07. Плащам си за петте коли чинно и са в движение. Вярно е, че ВАЗ-овете са морално остарели, но това, че се търкалят още по пътищата трябва да ти говори много !!!
    Това което могат ВАЗ-овете, новите НЕ ГО могат и обратното също !!!
    Новите така са направени, чеще се скапят три пъти по бързо от ВАЗ овете и то при много по добри пътни условия и подръжка. Цената за подръжка на един ВАЗ и една Тойота да ти ги сравнявам ли ?
    Така че по леко с изцепките !!! Говориш като да са те правили на задната седалка на ЛАДА :))

    Коментиран от #36

  • 32 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 3 Отговор

    До коментар #21 от "Аланкоо":

    Амортисьорите са ми макферсън ,а карбуратора е Солех бе ,ганчооо!Убеден съм,че машенка под капака е в много по добро състояние от вашите нови пластмаси.Като си купувах,2те гуми Барум отидох...В ШОУ-РУМ...на Шкода.Да ти кажа ,ганчоо,че аз съм единственият шахматист спечелил Шкода-Фаворит....та вече е Шоуу-рум,а не автосалон..Та,позагледах се......видях 7степенна скоростна кутия...но,младежа,който правеше гумите ме осведоми ,че има и 9 и 11 степенна......Аз му казах,че надали мога да запомня....7камо ли нагоре....Той ме успокои........били автоматични и от оборотите...Като им видях цените и разбрах,че ви обират яко,ама наистина много яко!
  • 33 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 3 Отговор

    До коментар #23 от "Макс":

    Харчи 6,2/100км,Градско 7,5!Карам с А95-ви пауер.В момента е 3,12лв бе миналата неделя!Колата ми е много по евтина от всички други в този клас !Товарил съм я,а съм минавал и там където минават танковете на полигона в казанлък.Нося си и шанцов инструмент .Да не я урочасам на път не ме е оставяла,но има един дето все ми показва ....колко не знам за колите и когато му я оставя за ходова част,да сменя нещо..Последно сменях лагер главина Задно ляво и всичко покрай него и спирачно цилиндърче и накладки ми направи такъв номер......Чак сега оценявам знанията му....Колатати се движи перфектно,след сервиза....караш 300км...в един момент преди тръгване .....гасне и няма палене.....Ако ви го кажа ще кажете......колко елементарно.......сетете се.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 НШИЯ ОТ СТ ЗАГ. СЪМ

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "Прегледай се":

    ИМАМ НАСЛЕДСТВЕН 2102. ПЕРФЕКТНИ ТЕНЕКИИ БОЯ САЛОН. ОРИГИНАЛНИ. ЧУВАЛ СЪМ ЧЕ В КАЗАНЛЪК ВЪЗСТАНОВЯВАТ ВАЗ ВЕ. МОЯТА ИМА РАБОТА ПО СПИРАЧНА ЧАСТ СЪЕДИНИТЕЛЯ Е ЗАЛЕПИЛ ВИС ЛАГЕР И МЕХАНИЗМА НА ЗАДНИЯ КАПАК/ КОМБИ/ Е РАЗКАЧЕН И ОБСЛУЖВАНЕ НА ДВИГАТЕЛ И МАСКА НАВСЯКЪДЕ. АКО ИМАШ ИДЕЯ НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА Я СТЕГНЕ ЩЕ ТИ ДА. М ТЛФ. СИ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове