Last news in Fakti

13 Март, 2024 06:29 3 323 25

Ваня Григорова: Няма разум в председателя на БСП

  • ваня григорова-
  • бсп

Сглобката между Нинова и партиите, с които публично се бори - ГЕРБ и ПП-ДБ, е изключително здрава, смята общинският съветник

Ваня Григорова: Няма разум в председателя на БСП - 1
Снимка: БГНЕС

"Заедно се изправихме срещу модела "ГЕРБ", модела "Софиянски", срещу дясното, именно в тази ключова битка г-жа Нинова работеше срещу нас. Вижда се, че разум в председателя на БСП няма. Нейната съпротива не беше срещу моята кандидатура, а срещу коалицията, която беше направена".

Това заяви общинският съветник от БСП Ваня Григорова в студиото на "Денят ON AIR".

Според Григорова сглобката между лидера на БСП Корнелия Нинова и партиите, с които публично се бори - ГЕРБ и ПП-ДБ, е изключително здрава.

"Общинският съвет трябва да кове политика и да има визия за управлението на града, а не да се занимава с всяко отделно паве", заяви общинският съветник в ефира на Bulgaria ON AIR.

На въпрос дали БСП-София ще подкрепи бюджета, тя отговори, че не получават аргументи, за да го подкрепят и добави, че се "маркират суми и се завоалират с общи приказки".

"89 млн. лв. са средствата, които идват от държавния бюджет към бюджета на Столичната община. Но освен тези 89 млн., 37 млн. са необходими за увеличаване на заплатите от 1 март, но той мина, средствата все още не знаем къде са. Категорично няма да подкрепим бюджет, който казва, че са заложени средства, а ги няма. Настояваме да ни дадат икономическата рамка, която е изпратена от транспортните дружества до Столичната община, и те ни казват - "не", коментира Григорова.

По думите ѝ всеки месец идват писма от "Булгаргаз" за задължения на автотранспорта. Сметките за ток остават непокрити.

"Подписват увеличаване на заплати, което трябваше да направят, без да гарантират допълнителни средства", добави Григорова.

Тя засегна и темата за центъра за бежанци в "Овча купел", като отбеляза, че "той не се е появил днес, а го има отдавна". Григорова е на мнение, че трябва да бъде гарантирана сигурността на гражданите.

"Има струпване на мигранти от години. Трябва да се справим с този наплив, но по начин, който не вкарва полицейщината в ежедневието ни. Крайно неприемливо е. Преди е имало заместник-кмет по сигурността, по времето на ГЕРБ е освободен тази длъжност", уточни общинският съветник.

На въпрос дали може да се стигне до касиране на вота в столицата, Григорова отговори положително.

"София беше заложник на масата на преговори на сглобката. Гражданите виждат неспособността на екипа на Терзиев да управлява. Ние плащаме на фирми, а кофите преливат", посочи тя.

По думите ѝ ръководството на БСП хули собствените си хора месеци наред, както не е хулило нито ГЕРБ, нито ПП-ДБ.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 30 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Георги Илиев Митев

    23 19 Отговор
    Разум за това " дете на социализма " наречено Ваня Григорова има само в Ада .
  • 2 Голям зор

    10 11 Отговор
    Ми то е се на опъки там
  • 3 3.14К

    30 22 Отговор
    Мургавелката кога ще престане да гледа на ръка? Няма ли с кого да се бори в СОС?
  • 4 ТаУмВзе

    18 21 Отговор
    Кинтоимпексова как да има разум, при положение че Трябва да папка и тя!
  • 5 Само

    31 12 Отговор
    ти пращиш от разум ! Цял живот на хранилки , платено учение от фондации , че и дъщеря ти тъй следва в Италия ! Тези , които критикуваш са ясни , но и ти също !
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 12340

    33 11 Отговор
    Пуснаха го под летлото, то се качи на главите им!
    Неблагодарна работа
  • 8 Пламен

    31 13 Отговор
    Тя влиза в коалиция с ГЕРБ, избраха я за првдседател на Здравна комисия. И вика другите са в Сглобка, не съм аз! На това му се циганска работа.
  • 9 Червен кхмер

    18 15 Отговор
    Не питайте Нинова докато не ликвидира БКП-БСП.
    И в България да се възроди БСДП на Петър Дертлиев.
  • 10 Коко

    21 18 Отговор
    Точно обратното разум има само в председателя на БСП.Всички други са зависими корумпирани и кукли на конци.А и казано от човек на Сорос не звучи сериозно.
  • 11 Чае шукарие

    29 9 Отговор
    пак демонстрира циганския просперитет.

    Коментиран от #21

  • 12 Герен

    22 12 Отговор
    ЛЪЖИ МАЖИ МЕНТИ КЪТ ДЪРТА ЦИГАНКА КАКВО И ДА ГОВОРИМ НИНОВА ЕДИНСТВЕНО НЕ СЕ ДАДЕ НА ТУЛУПСА И ШИШИ. СГЛОБКАТА СЪС ДОГАН ПРЕДИ ВРЕМЕ БЕШЕ НА ДРУГИ ОГ БСП.
  • 13 Начо

    15 13 Отговор
    Ванче зимай бесепето в свои ръце, преименувай на партия Чайшу карие и сичкото ром ще сме с тебе.....много сме, силни сме, много сме силни сме

    Коментиран от #17

  • 14 Не става за лидер Ванчето!

    22 6 Отговор
    Празнотлава, с голяма уста. Набързо се изпече и като лъжец. Ванчето! Сглобката с ГЕРБ стана точно с нейно участие и подкрепата й от герговци и кирчовци в СОС. Цялата кампания на "софийското бсп" по изборите беше срещу Нинова, а не срещу герберите и модела им...

    Коментиран от #16

  • 15 Цецо

    16 3 Отговор
    Ванчето не е плюла Боко и Киро толкова много колкото плюе по Нинова.
  • 16 Става за лидер на БСП

    8 9 Отговор

    До коментар #14 от "Не става за лидер Ванчето!":

    но за мой кеф Нинова е узурпирала властта и с невежеството си води БСП неумолимо към дъното. Господ здраве да й дава да закопае БСП под 4% бариера и да се свършва със "столетницата"
  • 17 Това би било

    8 8 Отговор

    До коментар #13 от "Начо":

    единственото спасение за БСП. Но няма да се случи и БСП ще изчезне за моя радост:)
  • 18 Права е общовзето

    7 11 Отговор
    И е пряма, не е нужно веднага тролчетата да я плюят, щото и Нинова узурпира властта и си урежда мандата, а и гаф направи с тия изключвания....
  • 19 Колко ви плаща

    3 3 Отговор
    всеки от боята да го показвате? А за ХОРА колко пари е?
  • 20 Бе се пту утече в канала

    7 5 Отговор
    Ако съберат една шепа хора на митинг пълна тишина чува се само потропването с бастуните.
  • 21 У сите дупки лютеница

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "Чае шукарие":

    Така е, но бих й ударил едни топки!
  • 22 Кукувиче пиле

    9 1 Отговор
    Помним,помним , Ванюша е шорошко кукувиче пиле в гнездото на БСП.
  • 23 Читател

    9 1 Отговор
    Тази съвсем се замозабрави и си повярва! Съветникът й не става за нищо.
  • 24 Весела

    4 1 Отговор
    Заедно се изправихме срещу модела "ГЕРБ", модела "Софиянски", срещу дясното, .....и как ,бе г-жа ?!? И хулите са от ваша страна ,а не от страна на ръковдството на БСП .
    "Вижда се, че разум в председателя на БСП няма. ...напротив и София не е България !
  • 25 Анонимен

    3 0 Отговор
    Важното е, че заплатите на учителите се актуализират непрекъснато ! Другите да се оправят сами! Е, нЕма такава държава!
    Да стачкуват хората, подкрепям ги!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове