18 Юли, 2024 12:25 1 742 80

Слави Трифонов: Политическите срамотии не могат да бъдат скрити зад малък парапет под формата на декларация

  • слави трифонов-
  • парапет-
  • декларация-
  • политика

Изглежда, че в момента ДБ са заложници на болните амбиции и инфантилизма на Кирил Петков, който смята себе си за самодостатъчен фактор, за да вземе егоистичното решение да изпрати страната на нови предсрочни избори

Слави Трифонов: Политическите срамотии не могат да бъдат скрити зад малък парапет под формата на декларация - 1
Снимка: БГНЕС

Вчерашната среща между представителите на Демократична България и „Има такъв народ“ създаде възможността за основа на умерени, експертни и практични разговори по политики и приоритети. Останах приятно изненадан от поведението на представителите на ДБ, което крайно се различава в момента от поведението на ПП и техните лидери.
Изглежда, че в момента ДБ са заложници на болните амбиции и инфантилизма на Кирил Петков, който смята себе си за самодостатъчен фактор, за да вземе егоистичното решение да изпрати страната на нови предсрочни избори. Дълго време точно Кирил Петков говореше, че отговорността се носи от мандатоносителя. Особено, ако е носител на първия или на втория мандат.

Това коментира на страницата си във Фейсбук лидерът на ИТН Слави Трифонов. Ето и още от неговата публикация:

Е, Кирил Петков абдикира от втория мандат преди да го получи, доказвайки абсолютната си политическа несъстоятелност. Опита се да прикрие тази несъстоятелност зад една безумна декларация. Е, пак не успя. В крайна сметка, политическите срамотии не могат да бъдат скрити зад малък парапет под формата на декларация.
Разберете ме правилно. От вчерашната среща с ДБ стана безпределно ясно, че ДБ имат желание да водят смислен и практичен разговор с останалите политически сили за излизане от социалната, икономическа и политическа криза. Докато Кирил Петков, Асен Василев, Николай Денков и Лена Бориславова взривяват собствения си коалиционен партньор в това му желание.
Какво предстои? Президентът Радев трябва да връчи третия мандат. Най- логичното е той да избере да го връчи на „Има такъв народ“, защото ние сме единствените в този парламент, които можем да водим разговори с всички останали парламентарни групи. Това ще е последният шанс за търсене на здрав разум в този Парламент.
И, ако случайно, здравият разум не се намери, сега ще ви кажа кои ще са виновниците България да иде на нови избори. Единият се казва Бойко Борисов- другият е Кирил Петков. Единият заради егото си, а другият заради политическия си инфантилизъм. Ще видим дали двамата ще проявят някакъв разум или ще ходим на избори. Само че този път няма да могат да се скрият зад евроатлантизма.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 41 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ясен

    29 21 Отговор
    Сороските партии са разклатени от видимата бъдеща победа на Тръмп!
  • 2 ТаУмВзе

    39 16 Отговор
    Чалгарчето във ролята на кво се изрезва от диванчето, че не ми е Ясно! Нали той ни лансира банкянското пожанирче! АХХАХАХАХ Иначе кирелацията си е Диагноза на тва, че сме Приключили Вчера и тва си е.
  • 3 Пут кин

    46 8 Отговор
    Дългия и студио Х - ние сме лошите в страшния филм... нали така беше оная чалга
  • 4 Мда

    19 27 Отговор
    Ако отидем на нови избори, виновници ще са Боко, Кики и Шиши!
  • 5 Злобата

    44 7 Отговор
    и ехидността на страхопъзльото са известни , не е нужно да ги показва перманентно !
  • 6 cтрелок

    19 23 Отговор
    парапетко да говори за декларации
  • 7 Стойко

    49 12 Отговор
    Още има ли някой съмнения кое е лицето Станислав Тодоров Трифонов ЧАЛГА месията от Учиндол? Малко факти- януари 2021 година ,тоест преди 3 години и половина Васил Крумов Божков заявява - " Слави нали знаеш че съм запознат с твоите тежки зависимости? Не не са от Борисов а от Пеевски и Доган! Нали си спомняш какво последно говорихме в моя офис преди да замина? Твоя край ще бъде летален бъди сигурен" , Бившия главен прокурор Иван Гешев седмица преди изборите - " ИТН е проект на ДПС. В замяна на създаването му ,един бизнесмен близък до ГЕРБ и ДПС взе на концесия столична община ,всички знаете кой е и всичко е документирано да използвам полицейски термин", полковник Николай Марков - " На тези избори купувачите на ДПС пазаруваха за ИТН. Слави и партията му са най зловещата политическа измама в новата история на България", Кирил Петков - " Най голямата ми грешка в моя живот е Слави Трифонов. Постоянно пращаше емисари да питат къде е неговия милиард и като не го получи свали правителството", Бившия зам.председател на ИТН и министър на спорта от ИТН Радостин Василев - " През пролетта на 2022 г. заявих че мафията проби в ИТН и осъдих Трифонов. В настоящето време мафията не само проби в ИТН ,в настояще време тя напълно притежава ИТН"

    Коментиран от #9, #17

  • 8 Този

    40 6 Отговор
    Този Славейко защо не си почива, много се напъва ама това не е шоу. Като се обажда го превръща в имитация на политика, с толкова цинично разбиране, че ни отвращава.
  • 9 Мишел

    45 5 Отговор

    До коментар #7 от "Стойко":

    Ахааааа сакатия болен чалгар от Учиндол се възмущавал от егото на Кирил Петков който изпращал страната на нови избори!!!! Не искаш избори сакат приключен чалгарю защото повече никога няма да влезеш в парламента ,Делян Пеевски повече няма да ти купува гласове,няма държавни субсидии ,кабеларката ти фалира и ще бъдеш разследван за офшорните сметки и ощетяването на държавния бюджет на страната.
  • 10 12340

    19 4 Отговор
    Хашлашки текст!
  • 11 Слави

    27 3 Отговор
    защо съм такава ГНУСОТИЯ!!
  • 12 Ала бала

    37 4 Отговор
    Слави, това си е живо лицемерие! Вие се провалихте вече 2 пъти, сега на какво основание искате третия мандат?
  • 13 Анджо

    20 7 Отговор
    Слави много се напъва и понеже се прави на много умен , накрая ще се спукат неговите илюзии кадето лъжат хората. Оказа се два пъти по прост от Бойко. Българи , вижте и проумейте , че такива като ПП , които нямат политически опит се сриват и това започна с лаенето срещу ГЕРБ , а те могат да бъдат премахнат само с по добра работа от тях и да не плюват. 35 год.се наслушахме само на това.
  • 14 Светлина

    28 4 Отговор
    Докога ще търпим простащините на този продажник? Не го е срам, инфантил корумпиран. За пари за собствения си г..з

    Коментиран от #18

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Киселяка

    26 3 Отговор
    Абе чалгар покажи твоята политическа състоятелност с третия мандат с най малката жалка партийка бореща се само за оцеляване на кабеларката като направиш правителство .Твоята общителност стига само да кажеш добър ден защото всичко друго трябва да ти бъде подготвено от сценаристите .Управлението на страната трябва да се възлага на политици с умения а не на селси тарикати които 30 години правят жалко шоу
  • 17 Простотията и лъжите

    8 15 Отговор

    До коментар #7 от "Стойко":

    показват дъното което е ударил индивид да ги тиражира. Също така отвращава от спонсорите на лъжи ПП и ДБ и показва дъното което са ударили и колко са вредни за обществото!

    Коментиран от #24, #26, #31

  • 18 Докато

    6 16 Отговор

    До коментар #14 от "Светлина":

    си избираш крадци и лъжци като ПП, ДБ и ГЕРБ.
  • 19 А бе, Слави,

    17 4 Отговор
    откъм доброволните пожарникари ли коментираш? Си ли на мястото на трагедиите? Помагаш ли с нещо? Ако не, млък и отивай даде срамуваш в г.за на ъгъла на историята!!!
  • 20 Бийк

    7 17 Отговор
    Гнусни НЕможачи са тези пепета
    Искащи само Пудели и Пачки
    Както и парапети пълни с мустакати моми
    Друго си беше преди 3 години
    Като не искахме Николай Василев ,получихме секира
    Сега щяхме да сме цветуща държава
    Швейцария на Балканите
  • 21 Кой разбрал, разбрал...

    16 3 Отговор
    А тоя да не си мисли, че могат да бъдат скрити зад забравена декларация за един лев партийна субсидия? Болните амбиции и инфантилизма на Слави Трифонов го накараха изведнъж да млъкне за броя на депутатите и партийната субсидия, веднага щом стъпи в парламента. Изведнъж "ценностите" му коренн се смениха, скри се зад Фейсбук и само от там ръси от опорките на Москва по някоя "мъдрост" от време на време, а журналистите нямат търпение да я разпространят по всички медии. Други непрекъснато "обединяват" народа във все повече и повече партийни или други проекти, които имат за цел единствено да противопоставят едни "обединения" на други, а основната цел всъщност е лидерите им да си възстановят копанката, която някой от по високо им е дръпнал. Така се нареждат отново на държавната хранилка, която едни балами непрекъснато пълнят, а други тарикати непрекъснато изпразват. Така ще продължава още дълго, докато баламите си чоплят носа и не държат никаква сметка на това "как се разпределят порциите, КОЙ ги разпределя" и за какво реално се харчат парите им.
  • 22 тия са

    9 12 Отговор
    Дъното ... Кирото е изключително слаб политик
  • 23 Иван

    8 1 Отговор
    Македонияааааа-а-аа
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Камен

    7 3 Отговор

    До коментар #17 от "Простотията и лъжите":

    Дъното си ти старче пацyyлан гaврен от всички! Коментара е получил масово положителни оценки от читателите и след 2 месеца чалга месията ще е убит окончателно и предаден на правосъдието!

    Коментиран от #37

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 ДО ГУША СТЕ ЗАТЪНАЛИ В БЛАТОТО

    11 11 Отговор
    ШАРЛАТАНИНО КИРО и ЛЪЖЕАКАДЕМИКО ДЕНКОВ какво ще кажете за това? Вече сте в процес на задълбочено резследване: 1. Контрабанда, кучета и пачки;
    2. Джемкорп;
    3. Лукойл;
    4. Посредници при газа;
    5. Двойно гражданство;
    6. Декларации с невярно съдържание;
    7. Изнасяне на секретна информация;
    8. Фалшифициране на подписи;
    9. Нерегламентирани контакти с олигарси (Лукойл, Пламен и др.);
    10. Кеш за изборите;
    11. Незаконни арести;
    12. И др.
  • 31 КОРУПЦИОНЕРА просто киро и кокорчоАСАН

    11 11 Отговор

    До коментар #17 от "Простотията и лъжите":

    1. Контрабанда, кучета и пачки;
    2. Джемкорп;
    3. Лукойл;
    4. Посредници при газа;
    5. Двойно гражданство;
    6. Декларации с невярно съдържание;
    7. Изнасяне на секретна информация;
    8. Фалшифициране на подписи;
    9. Нерегламентирани контакти с олигарси (Лукойл, Пламен и др.);
    10. Кеш за изборите;
    11. Незаконни арести;
    12. И др.
  • 32 Помнещ

    12 3 Отговор
    Политически срамотии са това да получиш доверието на протеста и да го опропастиш с плувкаджии и царисти. Политически срамотии е да седиш на меката мебел и да даваш акъл за неща от които не разбираш. Политически срамотии е да клеветиш, лъжеш и саботираш българската демокрация.
  • 33 До шията си затънал чалгар..дойде края т

    13 4 Отговор
    Слави Трифонов в офшорна схема за 100 милиона лева

    Фирмата му е замесена в порочна компания от „Панама гейт“

    Офшорна схема на поредния месия в българската политика Слави Трифонов разкриват документи, от които става ясно, че той е бил участник в операция за 10 милиона лева с компания от скандалните досиета „Панама гейт“. Това съобщава в свое разследване финансовото разузнаване.

    От договорите и фактурите, с които медията разполага чрез свое разследване, става ясно, че като собственик на фирмата „Седем осми“ лидерът на „Има такъв народ“ е прехвърлил огромната сума през офшорни фирми на неизвестен в публичното пространство българин, към когото е имал задължение. 

    Коментиран от #35, #36

  • 34 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    6 4 Отговор
    Светнаха се май ИТН, че от както гласуваха с ГРОБ и после отидоха на среща с лелките Бойкови парламент ще видят само по 7/8 тв......
  • 35 факт

    11 2 Отговор

    До коментар #33 от "До шията си затънал чалгар..дойде края т":

    Слави Трифонов крие милионите си в мафиотски офшорки (Вижте богатството на Дългия

    Слави Трифонов е изнесъл цели 200 милиона евро от страната ни в САЩ информираха хора от службите. 

    Сумата е била прехвърлена зад граница за последните няколко години чрез офшорката „Фулмър трейд линкс”, показва проследяване на финансовите му операции от службите. Интересното в случая е, че седалището й съвпада с това на бизнеса на съпругата на Димата Руснака – Ирена, която се премести в САЩ след убийството на мафиота. Още по-интересно е, че тя управлява фирмите с помощта на съпругата на Големия Маргин – Мария Маринова, разкриват пък от ъндърграунда.

    Коментиран от #39

  • 36 Мишел

    11 3 Отговор

    До коментар #33 от "До шията си затънал чалгар..дойде края т":

    За тези финансови измами скоро ще бъде вкаран в затвора или ако го изкарат невменяем в психиатрията
  • 37 На дъното е

    7 7 Отговор

    До коментар #26 от "Камен":

    всеки лъжец и крадец и спонсорите на лъжи ПП и ДБ. Толкова жалко и гнусно е, човек да е на дъното и да отвращава обществото от ПП и ДБ.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Да се лъже

    5 9 Отговор

    До коментар #35 от "факт":

    е дъно в едно общество, показващо падението на достатъчно глупав индивид. Също така, отвращава от спонсорире на лъжи ПП и ДБ и показва падението и колко са вредни за обществото.
  • 40 Въй

    5 7 Отговор
    Кирчо канадският вече няма ли да се маха от политиката? Време му е.
  • 41 ПЕ ПЕ ДА .БЕ

    7 8 Отговор
    Не знам какво става в България, но откакто Кирчо и Кокорчо се появиха на политическата сцена, положението от недобро, стана трагично!
  • 42 Дедо

    9 2 Отговор
    Славчо лидера на Малкото ДПС се изнерви . Така му се искаше да е мандатоносител в коалиция с Пеевски Бойко. И ако щете вярвайте,но отново ще предложи Никиту Василев -Малкия Мук за "експертен" Премиер. Все пак и Шиши и Боко бяха в орбитата на НДСВ-Държавна Сигурност.

    Коментиран от #46

  • 43 Тервел

    6 2 Отговор
    Тоя уж щеше да Изчегърта Бойко и Пеевски, а реално думичка не казва против тях ,а напада само ПП-ДБ.
    Още го е яд ,че Костов навремето го изпрати в мазето на кабеларката и така го направи слуга на олигарха Дончев.

    Коментиран от #45

  • 44 Седем-осем

    3 4 Отговор
    Ленчето, юристката, която се предполага, че свободно борави с думите и словото взе нещо да пелтечи. По телевизора вчера рече, че те нямало да "протакват" мандата. Не разбрах претакват, или протакат искаше да каже. Туй мандата да не ти е каца с кисело зеле, тада го претакваш, нито е нещо друго та да го таковаш, претаковаш.
    Само хвани се за нещо и здраво се дръж!
  • 45 Как да изчегърташ боко

    4 4 Отговор

    До коментар #43 от "Тервел":

    Като фойдоха по вредните от него ПП и ДБ да гонизперат?
  • 46 Нещо се обърка май

    3 4 Отговор

    До коментар #42 от "Дедо":

    Че малкото ДПС ПП и ДБ всички видяхме в скута на пеевски.
  • 47 Истината

    4 5 Отговор
    Знаете ли какво означават абревиатурите ПП и ДБ
    ПП да се чете: Политически Пуфки
    ДБ да се чете: Дебили

    Коментиран от #55

  • 48 Киро

    6 2 Отговор
    ЗАЩО ИТН МИСЛЯТ САМО КАК ДА ЗЛЕПОСТАВЯТ ДРУГИТЕ,КАТО ЧЕ ЛИ ТЕ СА НАЙ-БЛАГОНАДЕЖДНАТА ПАТИЯ У НАС,ВСИЧКИ ЗНАЕМ,ЧЕ ТОВА ВЪОБЩЕ НЕ Е ТАКА.ПРИКРИВАТ СВОИ ДАЛАВЕРИ С НАПАДКИТЕ НАД ДРУГИТЕ-дано се осъзнаят и разберат,че този озъбен натиск върху другите само кара хората да ги намразват още повече-А МОЖЕ БИ ТОВА ИСКАТ!?
  • 49 Аха

    5 0 Отговор
    Предложи им тогава "едно ферари в цвят червен"! Едно за теб, едно за мен...
  • 50 Маккинли

    6 2 Отговор
    Без итн в 51 НС,по-добре късно,все пак

    Коментиран от #51

  • 51 Правилно

    4 4 Отговор

    До коментар #50 от "Маккинли":

    Много пречат на мафията ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС да те лъже и краде. Не ги е срам.
  • 52 Дани

    4 2 Отговор
    Ти който си седиш на диванчето и провали страната ти ли си тази който ще хулиш и съдиш!!!

    Коментиран от #77

  • 53 българка

    5 1 Отговор
    С какво от "Промяната" засегнаха Слави, че това го яде постоянно и избива в типичните му просташки изцепки. Достатъчно актив набра, за да спечели неодобрението ни. И той се изживява като политик и каква му е политиката - ту с едни, после с други, а сега е пришит към "Възраждане".

    Коментиран от #76

  • 54 Ако разбирате нещо де

    4 2 Отговор
    Всяка жаба да си знае гьола! Всеки да се занимава с това, което разбира! Слави да си гледа Чалгата и да остави истинските политици и компетентни служители да си вършат работата!

    Коментиран от #75

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Цитат

    2 2 Отговор
    "Целият замисъл около Слави Трифонов е деструктивен за българската политическа система. Слави е човек, който не от днес и от вчера е използван за политически цели. Орлин Алексиев, Доган и Пеевски го използват за торпилиране на цялата политическа система, разчистване на терена и попълване с невежи и неосведомени хора. Той работи като съюзник с ГЕРБ и специализираната прокуратура”. Т.Д.

    Коментиран от #74

  • 57 Как?

    3 1 Отговор
    Как ГЕРБ-ДПС-ИТН-Възраждане да обяснят на избирателите си че не искат антикорупционни закони, които не се приемат от 15 години..?!!!
  • 58 Демократ

    2 2 Отговор
    По делата им ще ги познаете! Корупционерите от ДПС, ГЕРБ, ИТН и Възраждане не искат Антикорупционни Закони!

    Коментиран от #72, #73

  • 59 Де късмет ИТН да изпаднат!

    2 2 Отговор
    Щом Чалгари, Мутри и Мафиоти врещят, значи се страхуват!!!! Как хубаво лъснаха всички, които Искат да Има Корупция. Много хубаво се получи с тази декларация! Декларацията на ПП-ДБ беше Тест за Корупционерите, те се издадоха!!!!
  • 60 Истината

    4 2 Отговор
    Политиците в България са на много ниско интелектуално и културно ниво, само простащина и омраза, помия и интриги. Единствената достойна коалиция са ПП-ДБ, това е политическия Елит. Другото е мутро-мафия, чалгарщина и фалшив патриотизъм!
  • 61 Пффф

    4 1 Отговор
    Слави лъха на лук, простотия и селяния!
  • 62 Политически хаос

    1 3 Отговор
    От една страна стоят старите мошеници ГЕРБ и ДПС. От друга страна са руските радиоточки Възраждане и ИТН плюс евентуално БСП и Величичие. По средата са застанали ППДБ и се чудят в кой политически ад са попаднали.

    Коментиран от #71

  • 63 Парадокс Бг

    2 2 Отговор
    Слави, чалгар мазен, от вас ИТН освен борба и клевети срещу ПП/ДБ, а същевременно гласуване в синхрон с Борисов и Пеевски не сме виждали.

    Коментиран от #70

  • 64 Хахаха

    1 1 Отговор
    Перача на пари на мафията се обади от тъмния бункер...

    Коментиран от #69

  • 65 Чалгаджийско дъно

    2 2 Отговор
    Не разбирам фиксацията на Слави Трифонов единствено срещу ПП-ДБ?! Отмъщава ли си, че не му дадоха да краде като бяха в Коалиция???? Или че са по-умни и образовани от него, пък той с някаква съмнително придобита дипломка. Слави се кандидатира всеки път и всеки път отказва да е депутат, защото знае, че когато говори, без да чете от текст, написан от сценаристите му, се вижда колко е неук и посредствен!!!!

    Коментиран от #68

  • 66 Чалгаджията е подлец и лъжец

    2 2 Отговор
    Слави е срам за българската политика, а вулгарната си просташка клика, които опростачиха няколко поколения български младежи, отдалечиха ги максимално от всякаква култура и ценности. От просташките предаванията на Слави Трифонов, децата попиваха срамния манталитет на цинизъм, простащина, арогантност, преклонение пред показността и наглостта Всичките им смешки и скечове внушаваха възторг ако някой е успял да прецака някого, да грабне в мътните води нещо дето не му се полага, да се ПОГАВРИ с наивните и добрите хора. Слави Трифонов обича да унижава за развлечение крехки беззащитни жени и да пее глупави вулгарни песнички за тях!!!! И най-срамното е, че няма критично мислене кога да спре с простотиите си, които не подхождат на дърт мъж като него!!!!

    Коментиран от #67

  • 67 Аха

    0 0 Отговор

    До коментар #66 от "Чалгаджията е подлец и лъжец":

    А аз мислех, че опростачващите са спонсорите на лъжи ПП и ДБ.
  • 68 Е за да разбираш

    2 0 Отговор

    До коментар #65 от "Чалгаджийско дъно":

    трябва да си човек с морал, а не опростачен лъжец от мафията ПП и ДБ.
  • 69 Да се лъже

    2 0 Отговор

    До коментар #64 от "Хахаха":

    е дъно в ефно общество, също като ударилите дъно спонсори на лъжи ПП и ДБ.
  • 70 Клеветиш ти

    2 0 Отговор

    До коментар #63 от "Парадокс Бг":

    Че тиражираш евтините лъжи на мафията ПП и ДБ.
  • 71 И в политическият хаос

    2 0 Отговор

    До коментар #62 от "Политически хаос":

    Най вредни се оказаха долните лъжци и крадци на мафията ПП и ДБ.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Аха

    0 0 Отговор

    До коментар #58 от "Демократ":

    По делата им ги познаваме и ИТН и възраждане не ще долен лъжлив боклук като ПП и ДБ, опростачващи глупаци.
  • 74 Аха

    0 0 Отговор

    До коментар #56 от "Цитат":

    Слави р деструктивен за мафията ПП, ДБ и ГЕРБ и ДПС.
  • 75 Кои са истински политици

    2 0 Отговор

    До коментар #54 от "Ако разбирате нещо де":

    Само не лазвай пропаднали лъжци и крадци в обществото като киро, асен, христо иванов.
  • 76 Е как с каво

    0 2 Отговор

    До коментар #53 от "българка":

    С лъжи и помия. Това промяна ли е?
  • 77 Верно ли

    0 0 Отговор

    До коментар #52 от "Дани":

    Той ли лъга и краде като ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС?
  • 78 Има ли

    1 1 Отговор
    Има ли по-голям инфантил от теб в политиката.Ти ни блъсна в тази спирала от избори и не се прави на луд .Как не ви свърши отровната и злобна плюнка по ПП.На пръстта не можете да им се опрете ограничени инфантил ИТН.

    Коментиран от #79

  • 79 Факт

    2 0 Отговор

    До коментар #78 от "Има ли":

    Няма как ИТН да стъпи на пръста на про паднали хора като ПП и ДБ да лъжат и крадат. ПП и ДБ са ударили тотално дъно.
  • 80 Стефан

    2 0 Отговор
    Демократична България също не са цвете за мирисане
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол