13 Октомври, 2024 06:02 2 251 78

Асен Агов: Путин съсипва Русия

  • асен агов-
  • русия-
  • сащ

Той не може да издържи дълго така, смята журналистът

Асен Агов: Путин съсипва Русия - 1
Снимка: Bulgaria ON AIR

8% от БВП на Русия се дава за войната в Украйна, а всичко това се отразява на хората. Това заяви журналистът Асен Агов в предаването "Опорни хора".

По думите му милиони хора са напуснали страната. "Русия се съсипва именно от Путин. Той не може да издържи дълго така - при санкциите, при липсата на хора, при липсата на научно-технически прогрес", категоричен беше журналистът.

И допълни, че украинците правят всичко възможно, за да спрат Путин. "Ако не са Европа и Америка, които подкрепят Украйна, тя няма как да се справи с всичко това. Това са уморени хора, които сънуват кошмари, нямат спокойствие, не могат да се видят със семейството си, защото не им стигат силите за всичко това. Но не трябва да се позволи по никакъв начин Русия да надделее в този конфликт, защото тогава заплахата ще бъде много по-голяма за всички ни и много по-скъпа", категоричен беше Агов пред Bulgaria ON AIR.

Според него нашата сигурност, като европейци и българи, е час по-скоро да се намери изход и от войната в Близкия изток.

Агов е на мнение, че България има интерес Камала Харис да спечели президентските избори в САЩ.

"Защото тя е предвидима, защото знаем политиката, която водиха, и защото знаем, че тя е приятелски настроена към всички онези, които поддържат демокрацията", подчерта журналистът.

"Няма съмнение, че европейците оставаме с впечатление, че Тръмп е готов да жертва интересите на Украйна, само и само да спре войната и да се договори с Путин. Защо мисли така, няма логично обяснение", каза още Асен Агов.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 69 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Победа Украйна 🇱🇷🇺🇦

    22 147 Отговор
    Точни думи на Агов -
    8 процента от БВП на Русия се дава за войната в Украйна, а всичко това се отразява на хората. Това заяви журналистът Асен Агов в предаването "Опорни хора".

    По думите му милиони хора са напуснали страната. "Русия се съсипва именно от Путин. Той не може да издържи дълго така - при санкциите, при липсата на хора, при липсата на научно-технически прогрес", категоричен беше журналистът.

    Коментиран от #28

  • 3 Не само нисък стандарт в Раша

    20 131 Отговор
    Мизерна раша е атакувана. Унизявана и гаврена . На запад всичко е спокойно. Весел и щастлив живот, забавления и радост. В мизерна раша въздушни тревоги хехехе,огнени взривове,евакуация на стотици хиляди цивилни от домовете им, унищожени летища,военни и командни пунктове...блатата са в ужас
  • 4 Петър

    147 13 Отговор
    Асен Агов е типичен пример за "евроатлантик", Киро и Асен Василев са същите.
  • 5 404

    129 16 Отговор
    Нелегитимният президент на Украйна Владимир Зеленски "избухна" на мобилизационно събрание. Както се оказа, военните не могат да наберат необходимия брой наборници

    Коментиран от #9

  • 6 И Киев е Руски

    155 17 Отговор
    Ей ага ага ех ага ага.Рядко противен тип
  • 7 Война

    116 17 Отговор
    Путин и олигарси от КГБ на РСФСР, срещу Зеленски и олигарси от КГБ на УССР.
    Кой ли му пука за обикновените хора.
    А ти Агов стара слушалко, как се мазнеше на съветските братя.
  • 8 Вагнер

    144 17 Отговор
    За Русия не знам но ЕуРопа фалира
  • 9 Петър

    100 14 Отговор

    До коментар #5 от "404":

    Верно е, че Зеленски вече не легитимен президент на Украйна. Зеленски, все още е на власт благодарение на САЩ, когато им писне на САЩ, Зеленски ще бъде изконсумиран така, както САЩ намерят за добре, може да бъде предоставен на Международният наказателен съд в Хага, може да бъде представен и на Путин, но най вероятно САЩ ще решат Зеленски да бъде предоставен на народа на Украйна. Нали и той е човек от народа?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Жужето сатрап е6а мамито на матушката

    15 84 Отговор
    Както никои друг сатрап преди него
  • 12 Трътлю

    122 9 Отговор
    За Русия не знам, но Агов сякаш е описал Англия. Хората излязоха на протест срещу масовата имиграция и ги набутаха в затвора. Управляват троцкисти врагове на собствения си народ. Населението масово изпростява и оскотява. Шайката нег.и и комунисти на Даунинг Стрийт никой никога не я е избирал. Агов е е толкова предвидим платен пропагандист, че още като му видя снимката и вече знам какво е казал.
  • 13 Асен Агов??? Не си тъп а се Правиш на

    97 9 Отговор
    Тъпанар!! Не му оставиха Избор на Путин! И ти ли си станал Евроатлантик??? Асене не говори Глупости!!
  • 14 Сандо

    106 8 Отговор
    А пък България е цъфнала и вързала под демократичното и евроатлантическо управление.
  • 15 Времето е наше

    96 5 Отговор
    И от кога Асан Агов се е загрижил за Русия? Защото демократична Тикволандия се развива чудесно през последните 30 години.
  • 16 Смешника

    84 5 Отговор
    Първо да изтрезнее и тогава да ръси еврогейзерски опорки!
  • 17 Хахо

    92 4 Отговор
    Ти не бери грижа за Русия бе, джибро, те ще се оправят. Гледай какво става в България
  • 18 дядото

    81 3 Отговор
    путин запазва русия от апетитите на нато.давал 5 процента от бвп за войната.нашите иди оти и без война разпиляват в пъти повече от бвп на българия,превръщайки я в колония на запада
  • 19 Крум

    84 5 Отговор
    И тоя малоумник се загрижил за Русия....Цялата пасмина от "демократи"и "евроатлантици"отдавна чакат края на Русия..и все не идва...чак нервни кризи им докарва ,обаче ядец...

    Коментиран от #55

  • 20 Колко пък да не издържи,

    65 6 Отговор
    Има няма 24 г. е на власт...колко да не издържи.......... Интересни интерпретации и съчинения .... Жалка работа...Писания за кинти....
  • 21 Стар корупционер

    60 6 Отговор
    Интересно изказване.За Агов Русия е Путин,а Украйна е целия евроатлантически запад.
  • 22 дьаий

    61 4 Отговор
    Гнусния лъжец Ага, при все че вече е дърт, продължава да лъже като партиен секретар. Дай на такива като тази гнида за Русия да лъжат и им гледай глупоста. Един път му бяха насинили лъжливата муцуна на тоя отпадък, но не си взе забележка а продължава като сиганин да лъже, и си мисли че постига нещо. Вече дърт син лъжец, да ти го наукрайни някой в мръсната лъжлива муцуна. Слава Богу, наближава времето когато повече няма да ти гледаме противната гага, и най хубавото е че няма да ни липсваш, мИрси.
  • 23 Ццц

    39 5 Отговор
    Мисля, че Асен Агов се ползва с 90 % доверие и трябва да е президент на Русия. Има цели три процентни пункта повече доверие на избирателите от този анонимник Путин!
  • 24 Фен

    66 3 Отговор
    Бе не знам за Русия, но Меркел и Урсула съсипаха Западна Европа. Необратимо. Ние, още можем да се откачим.

    Коментиран от #32

  • 25 Kaлпазанин

    44 3 Отговор
    Не е като да Ротшилд да ти печата долари дклошарите са се увеличават деградация престрелки по улиците и училищата стачки ,не се и като да избиваш невинни да ограбваш и съсипваш цели държави без да им дадеш нещо и или да им оставиш да построиш ,освен дългове и да ги въвличаш и тях в доларовата къщурка от карти ,ме е и като да си мислиш че си нещо по по по над останалите бе направо че да длъжни да ти се подчиняват ,та Агов трябва да се позамисли кой какво и как унищожава ,ама то захранен и хранил се със сороска идеология може ли да мисли
  • 26 И тоя "журналист"

    54 3 Отговор
    се извъди голям евроамериканец, както ги нарече един професор... Със замъгленото си от винени пари съзнание взе да громи Русия, че и на геополитик се прави... А качествата си на журналист и "анализатор" отдавна е загубил, удавени в производната на гроздето течност...
  • 27 Софиянец

    47 4 Отговор
    Поредния АНАЛлизатор на краварски ...
  • 28 Рошко

    40 2 Отговор

    До коментар #2 от "Победа Украйна 🇱🇷🇺🇦":

    Ауууууу обора цъфнал и вързал ,а ще може ли да си върне напечатаните бидони билиони долари дългове ,и с какво са обезпечени те ,ще може сина ти като ти роди внуче от друг мъж 😂😂😂😂 сигурно ,как може да има толкова плиткоумни индивиди ,главата ми не го побира ,аааааа за ваше успокоение идва и Брикс и ще е без мастиления долар ,ай Добро утро и лека нощ ние нормалните ще ви загасим лампите да спинкате спокойно

    Коментиран от #33

  • 29 Зомбиленд

    16 4 Отговор
    Това някаква нова държава ли е?Русияr?
  • 30 Джоко

    23 2 Отговор
    Нафталин Кривия Нос ми липсваше. Бях се притеснил и той да не аранжиран с множество китки в хоризонтално положение.
  • 31 Скакалеца аго търгува

    30 2 Отговор
    Гласове за избора . Се де се . Сини . Пасито и Плевнелиев с Нейнски . Лъже
  • 32 Откачай се овреме...

    4 25 Отговор

    До коментар #24 от "Фен":

    И беж в Русия при Путин.
  • 33 Ами хайде.....

    1 29 Отговор

    До коментар #28 от "Рошко":

    Какво още чакате, заминавайте във БРИКС с Костя, там ви чакат с нетърпение, спасявайте се от разпадащият се ЕС, Северна Корея ще вашият светъл пример и руският ке...... Не.... Ф....
  • 34 Паул Йозеф Гьобелс

    24 1 Отговор
    Не толкова тъпо другарю! Добрата пропаганда трябва да съдържа 80% истина . Десет процента алабалистика , за приспиване бдителността на мозъка . И 10 % изкривена действителност , с езуитските внушения . Иначе се постига точно обратният ефект . И вместо да стане " Идеал Петров" , идва брат му " Кофти" .
  • 35 българина

    33 2 Отговор
    агов гледай да не паднеш от сцената.... не разбираш нищо
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Ханс

    33 2 Отговор
    Като го гледам пълен алкохолик
  • 38 плюс минус

    26 1 Отговор
    А ти съсипа обществената БНТ, вървейки след победителите.
  • 39 Още един

    22 2 Отговор
    на хранилка. Дано добре да захлебва, защото ако наистина мисли това което говори си е за психиатър.
  • 40 Ангеларий

    17 0 Отговор
    Обратното е. Кретен.
  • 41 Икономист

    26 0 Отговор
    То затова икономиката На Русия расте двойно по бързо спрямо преди войната хахахах
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Я виж ти!!!

    22 0 Отговор
    Защо не отидеш да видиш истината бе,платен лакей. Или може би си наясно,но ти плащат за измислици. Нещастни хора сте,за пари сте готови да лъжете народа,близките и ...себе си.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 инфо

    26 0 Отговор
    Телевизионния говорител Агов никога не се отличавал с особена интелигентност. Превърнаха посредствения "журналист" в "топ" политик. Завършена подлога в цялостното си битие.
  • 48 Асен Агов

    18 0 Отговор
    Запада и САЩ ми платиха да продам съвестта си. И България.
  • 49 Асен Агов

    15 0 Отговор

    До коментар #1 от "Град Козлодуй":

    Запада и САЩ ми платиха да продам съвестта си. И България.
  • 50 Асен Агов

    11 0 Отговор

    До коментар #1 от "Град Козлодуй":

    Ми то само "слава" и спомен ще остане от 404
  • 51 Асен Ага

    15 0 Отговор
    За такива като Асен Ага, драма няма. Има голям брат, има единственото правилно учение, за него остава да вика "ура" за едните и да плюе по другите. Човека цял живот това е правел
  • 52 дъртия

    17 1 Отговор
    Тоя едвам гледа, но още се мисли за журналист. Чака си пемсионерските стотинки, но важно е за мего че те идват от Сорос. За Евроатлантик се мисли.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Факт

    9 1 Отговор
    Журналист е женска професия!
  • 55 Хрис

    8 0 Отговор

    До коментар #19 от "Крум":

    В центъра, десятка! Тия "Ууумници" са, като гладната лисица -видяла, че на коча му се клатят топките,решила че скоро.ще паднат и тръгнала след него с надеждата да се нахрани. Ще,ще, когато цъфнат налъмите!
  • 56 коментар

    19 0 Отговор
    Асен АГА, да ти вметна само че САЩ нямат пари да оправят дори и хаоса във Флорида, Европа е пред фалит с "подкрепата" си за Украйна и още чакаме санкциите да заработят! А ти на коя планета живееш бре, подкупнико и защо ти и всички останали наши продажници не желаете тази война да спре най-накрая?
  • 57 Андрес

    15 1 Отговор
    От такива плужеци като Агов стигнахме дотук. Почти три години ги слушаме колко е зле Русия, как не стига това или онова. Е, ама за тяхно нещастие фактите говорят друго. А и много се е загрижил Агов за руския народ, дами се не надява човек, колко е състрадателен помияр. Пълен потрес и гняс.
  • 58 И тоя скоро

    9 1 Отговор
    Ще се срути по някои стълби!
  • 59 ВНИМАНИЕ!!!!

    3 0 Отговор
    Какъ е този дим, който се носи откъм аерогарата/ кв Дружба?вече е до Плиска!
  • 60 Майстора

    7 1 Отговор
    Този забрави по време на възродителния процес как защитаваше Партията по села и градове.
  • 61 Ний ша Ва упрайм

    9 1 Отговор
    тоя съвсем са е дебилясъл!
  • 62 ЕДГАР КЕЙСИ

    2 5 Отговор
    "ПУТИН РАЗСИПВА РУСИЯ" ............... КАКТО (П)РЕZИДЕНТА МАФИОТ РУМЕН РАДЕВ - МИСТЪР КЕШ ............... РАZCИПВА БЪЛГАРИЯ ............ ФАКТ !
  • 63 Механик

    9 1 Отговор
    Опаааа! Жълтопаветното кречетало пак е решило, че някакъв фактор.
    Със същия ентусиазъм, в първите години на "демокрацията" тоя с гърди бранеше ПАРТИЯТА и наричаше митингуващите "маргинали". Сега как яко е сменил ориентация, не за приказка. Ама ако дойдат руснаците, тоя заедно с Плевнелиев и Паси, ще са между първите посрещачи.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Мим33

    11 1 Отговор
    Абе ага ,иска ти се на теб,ама няма да стане.Теъмп ще спечели и Путин ще спечели.Зеления ще бъде унищожен и най после Крайна ще миряса от него....
  • 67 Перо

    11 1 Отговор
    Тоя боклук си беше и боклук ще си умре!
  • 68 Възмутен

    10 1 Отговор
    Агов, какво коментираш Русия? Я кажи кой съсипа и досъсипва България?
  • 69 Мисит

    7 1 Отговор
    А кой съсипва България,30г,,,,,що не каже,,Агов

    Коментиран от #71

  • 70 Мнение

    9 1 Отговор
    Тзи мумия още ли е жива.
    Нищо ново-целият му живот е низ от падения.
  • 71 Как кой,

    2 5 Отговор

    До коментар #69 от "Мисит":

    руските проксита и децата на ДС, как кой. Всички знаем, крепостнико?
  • 72 По наследство

    4 0 Отговор
    Отпадък си и отпадък ще си останеш.
  • 73 Факти

    6 1 Отговор
    Точно обратното - Путин спаси Русия !
    Слава Русия !
  • 74 виктория

    3 1 Отговор
    аго,а нас кой ни съсипва
  • 75 0000

    3 1 Отговор
    Тоз не беше ли седесар ?те участваха ли в разсипването на Бг?
  • 76 Хехе

    3 0 Отговор
    Ага,- черна станция.
  • 77 Оуигуфуен

    2 0 Отговор
    Путин съсипва Русия, а ти като доносник на ДС ни възроди .Иди...т !
  • 78 Булдог

    0 0 Отговор
    Агов,аСене какво ли прави Дядо ти в гроба?
    Сигурно се обръща ,всеки ден!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове