Last news in Fakti

28 Май, 2014 11:11 18 067 29

Бареков отговори на Чуколов /Обновена/

  • бареков-
  • отговори-
  • чуколов

Той отново поиска предсрочни избори и служебен кабинет

Бареков отговори на Чуколов /Обновена/ - 1
Снимка: БТА

Лидерът на България без цензура Николай в Бареков дойде в парламента и отговори пред журналисти на обвиненията на Десислав Чуколов от Атака за вложени 50 милиона лева в предизборна кампания от ББЦ,  с определението за депутатите от Атака „наркомани” и „проститутки”. „Кой е взел 50 милиона, няма смисъл да коментирам думите на наркомани. Нашата кампания струва в рамките на закона”, каза той като не уточни сума.

Бареков обвини още Атака, че са се продали 300 пъти. Работата в парламента той отъждестви като срамна. Според него в момента се водят преговори между ГЕРБ и ДПС. „ДПС водят срамни пазарлъци”, заяви Бареков. Той определи БСП като най-нормалната партия и ако ще преговаря с някого то ще бъде левицата.

Николай Бареков подаде ръка към БСП за съвместно експертно правителство след предсрочния вот. Той обаче постави твърдо условие – реформа в Столетницата. „Това е най-нормалната партия в момента, там проблемът е Станишев и Моника. БСП трябва да се реформира и да се освободи от старите муцуни в ръководството. Ако успеят да стегнат редици и промяната е качествена, ще им предложа да ме подкрепят и да управляваме заедно“, обяви лидерът на ББЦ.

Да си ходят всички е най-добрият вариант, каза Бареков и допълни,  че ББЦ е партията победителка на тези избори, защото е завоювала от 0 до 230 000 гласа. Според него ГЕРБ са загубили гласове, БСП е в пълен срив, ДПС били мобилизирали турците и ромите. По думите му политическата криза е факт.

Бареков се надявал, че ще бъдат извикани от президента Плевнелиев и се обяви отново за предсрочни избори, сформирането на служебен кабинет, за който имали най – малко 30 експерти.

Бареков посочи, че ББЦ и коалиционните й партньори ще влязат в НС след предсрочния вот с внушителна парламентарна група от поне 70-80 депутати. Готов съм за министър-председател, да съставя правителство и да управлявам. Разбира се, че ще търся коалиционни партньори, ако гласовете не ни стигнат. Трябва да имаме всички опции пред нас“, обясни той предложението си към БСП. „ГЕРБ и ДПС вече се договориха – това е ясно. За нас ГЕРБ е не последна, а абсурдна и несъществуваща опция за коалиция. В същото време в БСП има млади хора, с които можем да работим“, каза Бареков.

Лидерът на ББЦ отново бе категоричен, че трябва да има предсрочен вот и да се излъчи служебно правителство от партиите, които са спечелили европейските избори. „Този кабинет трябва да гарантира нормалното провеждане на вота за НС и с този цирк, при който депутатите се събират като овце, а наркомани говорят от трибуната, трябва да се спре“, отсече той.

„В момента имаме двама боксьори свръхтежка категория, седнали на първия ред – Борисов, 60-годишен и вече по-бавен, и друг на годините на Кличко - аз. Седим и гледаме как Станишев и Местан се боцкат с перца, вместо ние двамата да излезем на ринга и да си премерим силите“, описа сегашната политическа обстановка Бареков.

Относно вота на недоверие към правителството, Бареков отсече, че е циничен, защото Борисов и Трайчо Трайков се провалили в енергетиката и предизвикали самозапалванията на 6 човека. Ние обаче от немай къде ще трябва да го подкрепим, коментира той.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ники Петров

    12 4 Отговор
    Атака се опитаха да играят игри с ДПС и БСП, но се видя, че сега са на никъде.
  • 2 Janet Georgieva

    9 3 Отговор
    Видя се, че предсрочните избори са неизбежни. И 26 октомври е добра дата зя провеждането им.

    Коментиран от #28

  • 3 Камен Здравеняков

    13 4 Отговор
    Оставка! Атака вън от парламента!!!
  • 4 Иван Петров

    14 1 Отговор
    Бюрека пристана на БСП? Ай стига бе! :-D
  • 5 St Gs

    5 5 Отговор
    Крайно време е всички нарко зависими да си ходят, и ако е възможно да отидат на лекар първо че определено имат нужда да лекуват своите зависимости.
  • 6 мечока

    3 5 Отговор
    Бареков не спира да изненадва
  • 7 Соня Стоянова

    9 2 Отговор
    Ако един истински наркоман седне да хвали тая прогнила стока Бареков, няма да е проблем, но щом един здравомислещ човек и политик каже истината, то той е наркоман. Бареков е въздух под налягане и фактите го доказват.
  • 8 Mitko Dimitrov

    8 2 Отговор
    ...а защо Чуколов и Сидеров не си поискат кръвна проба и да осъдят Бареков?!

    Коментиран от #17

  • 9 Stoyan

    4 4 Отговор
    ... защото се досещат какъв ще е резултата от пробата.
  • 10 hahoto

    5 1 Отговор
    Normalno e da vzima opiati, inache koga bi nameril smelost da skochi na stiuardesa. Kolkoto do Barekov, mislq, che vsichki sa naqsno kolko pari e nabutal. 50 miliona moje da ne se ama 15-20. Dokato horata umirat ot glad, teq se chudqt kakvo da si kupqt. Tova veche e naglost. Napulniha se do gusha s mangizi.
  • 11 Magriot Kostadinov

    7 1 Отговор
    Трябва да прекръстят парламента на Большой театр. Големи артисти, големи постановки. Искат трепане и дълбоко заравяне.
  • 12 борислав димов

    5 1 Отговор
    Още един цървул.М..ка им!
  • 13 Maurice

    6 6 Отговор
    Тази държава няма да се оправи, докато има кой да гласува за комунистите и производните им Атака и ББЦ. Сидеров и Бареков със сладките си приказки за 1 милион лева пенсия и 1 милион евро заплата, откриване на работни места за великия китайски народ, тоз такъв онзи онакъв... разчитат единствено за обикновения българин с IQ=0. Направо ум не ми побира колко кух трябва да си, за да гласуваш за ББЦ и Атака. Айде БКП от 65 години промива мозъците на голяма част от народа и на тази част не можем да и търсим сметка. Но какво да кажем за онези дали гласа си за един кавалджия и един наркоман?!?! Да не споменавам и онези останали си по домовете, позволили на половин милион цигани да вкарват ДПС като 3-та сила в българското управление. Вие сте срам за България и не заслужавате да сте потомци на Левски, Ботев, Раковски....

    Коментиран от #19

  • 14 gorski

    5 4 Отговор
    На сто процента бях сигурен,че този е производно на бсп и парите за кампанията му са от бсп.
    Ето къде са отишли част от гласовете на тъпите комуняги.
    Бсп била най-нормалната партия,Барбарека е изтрещял напълно!Това е новия БОЛЕН СИДЕРООГЛУ!Жалко за хората дали гласа си за него.Поредния нов политически б...к!
  • 15 georgi genchev

    1 1 Отговор
    Malko mu e na toia K--h narod,...Nali iskahte demokraysia,..e tova e demokratsiata,..Anarhia,..za da moge mafiotite da si praviat parichki ,a vie da duhate supata.......Dage i tova vi e mnogo ,triabva upravliavashtite ,da vi dokarat do tam ,che kamyni da iadete........Kolko choveka rabotiat v taia dyrgava,.i kakvo se proizvegda,...samo partii,koito sa paraziti i vzimat milioni subsidii a vie rabotite za tiah.............Izvodyt e che vseki narod si zaslugava zaslugenoto,.......I go Razberete,..che glavniat problem sa Horata,..Shtom taka e stanalo znachi taka iskat da e ,........Kakvo mi revete sega,......Ako iskahte da promenite neshto ,shtiahte da go napravite,..............
  • 16 georgi genchev

    0 1 Отговор
    Promivat mozatsi,na tezi koito niamat,...Na umnia i hityr chovek tova niama kak da stane..........Kato iskate da promenite neshto zashto glasuvate,.......Znaete li che edin evrodeputat ,za pet godini vzima okolo EDIN MILION Euro,.....A vie se brychkate ot rabota za nishto........i broite stotinkite,......Za kakvo da vi govori chovek,.... taka shte e ......
  • 17 СамоСелянитеКаратБМВ МустангаЕномерЕдно

    0 2 Отговор

    До коментар #8 от "Mitko Dimitrov":

    Щот ше излезе положителна
  • 18 Сульо

    4 2 Отговор
    Хората, които гласуваха за Бюреков са за съжаление. Повечето сигурно са продали гласа си, а други са изпаднали в недоразумение.
  • 19 stenly

    4 3 Отговор

    До коментар #13 от "Maurice":

    ...виж, не симпатизирам на никой от посочените но според теб колко може да е IQ-то на хората гласували за онзи пълен смешник Бойко...
  • 20 СамоСелянитеКаратБМВ МустангаЕномерЕдно

    1 3 Отговор
    Капутина отговорила на Чуколина и се разбрали
  • 21 Соня Стоянова

    4 1 Отговор
    Толкова много пари ли изкара от дудуци, че да си купиш и предсрочните избори, толкова много зор щом даваш, не е за нищо.
  • 22 Рашко Ломския

    1 2 Отговор
    Пичове не се карайте, не си заслужава да се карате за политика и политици. Нито един политик не заслужава някой да го защитава. Прочетете предсмъртното писмо на Левски, което оставя като завещание на Българите, за времето когато се освободят от турско робство, Апостола на свободата много дълновидно е усетил какви хора ще заламтят за власта. Лошото е че това писмо не се учи в училищата, може би, за да не разбират хората, че това от което ни е написал да се пазим, точно това сме си натресли. Ще дам няколко цитата, защото писмото е дълго:"не мислете, че работата ни свършва с едното освобождение.Не тя с това започва. Нашето драгоценно отечество, ще се нуждае от достойни хора, които да го водят по пътя на благоденствието, така щото да бъдем равни на другите европейски народи. Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана."
    "Не се полъгвайте, че тези които държат парите държат и бъдещето ви, защото тези пари те са ги взели от вас, а вие им се кланяте и ги въздигате, като слънце пред очите си. "
    "За такива злоупотребяващи с народни пари, наказанието е само едно Смърт , смърт и пак смърт, както гласи и уставът ни. За тези, които петнят името на отечеството ни наказанието е Смърт, смърт и пак смърт."
    А това е специално за Волен Сидеров, който насажда омраза и Бойко Борисов с вечните оправдания, че било
  • 23 Рашко Ломския

    1 2 Отговор
    А това е специално за Волен Сидеров, който насажда омраза и Бойко Борисов с вечните оправдания, че било криза, че предишните какво били оставили и т.н. оправдания:"За тези, които насаждат омраза между хората живеещи в нашето мило Отечество, било на етническа или верска основа, с цел докато се избивате по-между си, те да трупат богатства, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които обещават много, само и само да ги изберете да ви управляват, а после се отметнат от думите си, като кажат, че времената били трудни и те видите ли не предполагали че такова е положението, наказанието е конфискуване на имуществото и изгнание извън пределите на Отечеството ни."
    А последното изречение е поразяващо пророческо, Там се сещам за СССР и БКП"Аз неведнъж съм ви казвал: ” Тоз който ни освободи той ще да ни и пороби”. Времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме. Васил Левски1873 г."
  • 24 Veselin Spasov

    2 1 Отговор
    Как така от празнодумко журналистче се става политик ???????????????????????????????????????????????????? то по същата логика трябва да може от кранист да стане лекар. БАРЕКОВ НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ С ТВОИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИЯТЕЛЧЕТА ЧЕ ЩЕ УМРЕТЕ НЯМА ДА СТЕ ВЕЧНИ.ЦЯЛ ЕДИН НАРОД СТРАДА ЗАРЕДИ ВАС
  • 25 по темата

    0 2 Отговор
    До всички Дудук безмозъчни матрялни фенове!

    https://www.youtube.com/watch?v=T5K7H-w9Hi4&feature=share
  • 26 по темата

    0 2 Отговор
    А за наркозависимите фенове на Дудук-Ибрика Бареков.

    https://www.youtube.com/watch?v=liKF2cQrPeM&feature=share

    Наслаждавайте се Фенгейове.
  • 27 Атанас Димитров

    0 2 Отговор
    de..a i furnajiskata lopata
  • 28 Златин Славчев

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Janet Georgieva":

    dano da nqma che ot nashia job izlizat .. a i koi da upravliava taia mutra kadeto samo novi danaci i novi globi sa im v glavata li vie fred li ste boiko i diankov pree.aha darjavata cvetanov v zatvora za 4 godini
  • 29 Златин Славчев

    0 0 Отговор
    ne si li spomnqhte pri negovoto upravlenie kakvi mitingi pravihme i kolko hora se samo zapalvaha ? barzo gi zabravihme tezi hora jertvali se da se chuqt dumite ni jalko !!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове