Last news in Fakti

8 Юли, 2014 16:07 8 262 0

София с нов 4-звезден хотел

  • софия-
  • хотел-
  • драгалевци спа хотел

На 9 юли официално ще бъде открит най-новият 4-звезден хотел в София. Той се намира в квартал Драгалевци на ул. „Карнобатски проход” №1. Местоположението на комплекса е отлично, като се има предвид, че се намира само на 7 км. от центъра на столицата, а до летище „София” разстоянието е 15 км.

Драгалевци СПА Хотел разполага с 20 просторни стаи, 6 луксозни стаи, 6 апартамента, както и един президентски. На разположение на гостите е ресторант с капацитет 120 места. Той предлага европейска и национална кухня, придружена от богата селекция първокласни вина и ракии, както и лоби- и нощен бар. Румсървизът е 24-часов.

Комплексът, чиято разгъната застроена площ е 5000 кв.м., е отлично място за провеждане на конференции, конгреси, кръгли маси, тъй като разполага с конферентна зала за 60 души. Също така могат да се провеждат и тийм билдинги, тъй като комплексът е с отличен SPA център с две сауни – финландска и с инфрачервени лъчи, парна баня, център за процедури и масажи, както и фризьорски салон. Външният басейн и лятната градина, с капацитет 100 души, са отлично място, за тези които искат да избягат от летните горещини.

Комплексът с изглед към Витоша и София разполага и със зимна градина и подземен гараж, безплатен за посетителите на хотела.

Специални гости на официалното откриване ще бъдат Васил Найденов, Камелия Воче и ансамбъл „София-6”.

 

 

 

 

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА