Last news in Fakti

26 Октомври, 2006 00:00 234 0

65 процента от площите във варненския мол наети “на зелено”

Вече са заети над 65 % от площите в мола във Варна вече са наети "на зелено" и за тях има подписани предварителни договори, съобщиха от Forton International. Инвестицията е на стойност над 35 млн. евро. Разположен е на географския център на града, на ъгъла на булевардите „Вл. Варненчик" и „Христо Смирненски". Чистата търговска площ на обекта е 31 000 кв.м. След закупуването на съседен терен парцелът достигна размер от 19 600 кв.м. Това ще позволи на инвеститора „Интерсервиз Узунови" да увеличи проекта на 70 000 кв. м.

В най-големия мол в Бългия ще се разположи и първата в страната целогодишна ледена пързалка ще бъде във Варна, съобщиха инвеститорите на проекта. Тя ще е на етажа за забавления и ще е с размери 20 на 30 метра. са избрали най-модерната технология, която позволява поддържането на идеална ледена повърхност през цялата година. Модерното съоръжение ще е на 28 метра височина, ще бъде остъклен и от нея ще се открива панорама към целия град. Около ледената повърхност ще има заведения и места за отдих.

От следващата Коледа варненци и гостите на града ще имат възможност през седмицата, през уикендите, целодневно, а не по график, както това се случва на държавните пързалки в София, да се пързалят свободно, сподели президентът на „Интересервиз Узунови" Красимир Узунов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА