Last news in Fakti

25 Август, 2014 09:00 24 343 12

Тузарските имоти около Пловдив

  • лукс-
  • къщи

Малко, китно селце с не много добър път, но ... в близост до Пловдив. В разположените на около 10-тина километра селца около втория по големина град в България се предлагат къщи, които по нищо не отстъпват на новопостроените имоти в престижните южни райони на София. Цените на въпросните къщи са над 200 000 EUR, сочи справка в специализирания сайт imot.bg. Ето и петте най-луксозни имоти.

Ето и 5-те най-интересни предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg и от сайта за безплатни обяви - Bazar.BG:

1. С. Марково (Пловдив) – 374 000 EUR (виж повече)

Къщата е с разгъната застроена площ от 680 кв.м. Дворът е 1700 кв.м. Двуетажната къща разполага с механа в сутерена. На първия етаж има голям хол с камина, гараж за две коли с топла връзка, апартамент за гости. На втория етаж има втори хол с кухня, пет спални и четири тоалетни, панорамна тераса. Стаите са с климатици, а отоплението е локално. Къщата разполага още с барбекю, басейн.

2. С. Марково (Пловдив) – 300 000 EUR (виж повече)

Имотът е с три жилищни етажа и един приземен. Разгънатата застроена площ е 757 кв.м., а дворът – 530 кв.м. Разполага с гараж за три коли, лятна кухня, басейн със система за отопление, барбекю. Имотът е с четири спални, два хола с кухненски бокс, трапезария и кабинет.

3. С. Белащица (Пловдив) – 256 000 EUR (виж повече)

Двуетажната къща е с площ 400 кв.м. Дворът е половин декар. Имотът, който е построен преди четири години, разполага с хол от 70 кв.м., пет спални, едната от които се намира на първия етаж, а останалите на втория, две бани и три тераси. Къщата е обзаведена с дизайнерски мебели по поръчка.

4. С. Храбрино (Пловдив) – 280 000 EUR (виж повече)

Четириетажната къща е с разгъната застроена площ от 560 кв.м. Разполага с двор, който е същата големина. Имотът е построен през 1997 г. Бъдещият собственик ще има два големи гаража, парна баня, помещение за сауна, двор с барбекю, английска тераса, три спални.

5. С. Брестник (Пловдив) – 257 000 EUR (виж повече)

Къщата е построена през 2009 г. Площта й е 480 кв.м, а дворът – 957 кв.м. Имотът е изолиран с 10 см. каменна вата, с помощта на която се намалява с 50% разхода за отопление. Къщата е газифицирана, а също така на всеки етаж има климатици. Разполага с гараж за четири коли, барбекю, басейн, винарна. Имотът е с 2.5 метра висока зидана ограда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    4 1 Отговор
    Всичките къщи са уникални, но 1. С. Марково (Пловдив) – 374 000 EUR и 5. С. Брестник (Пловдив) – 257 000 EUR ми направиха особено впечатление.
  • 2 цар Кирчо

    4 2 Отговор
    цигански мечти... нелепи цени за нелепи къщи...
  • 3 Kofti

    5 1 Отговор
    Кичозни и нереално-скъпи...

  • 4 Козаро

    3 2 Отговор
    Които не е запознат, че каже, че цените са високи. Истината е, че около Пловдив има много добре уредени села с европейски вид. Ама хората от панелките не знаят за тех.
  • 5 ГРИШО

    1 1 Отговор
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Адолф Хитлер

    0 1 Отговор
    И кому са нужни тези прогимназии? На човек му трябва една стая!
  • 8 парвенюта

    0 0 Отговор
    Ега ти и селяндурската архитектура и обзавеждане... Аман от парвенюта и цървули с много пари...
  • 9 само минавам

    0 0 Отговор
    кич
  • 10 theodor cole

    0 0 Отговор
    Markovo i Belashtica v Rodopskata yaka sa na 10 min ot Centralna gara.
    Planina, priroda o panorama kam Stara Planina prez Plovdiv i Trakia. Ako niamashe komunizam i panelki, horata shteha da si ziveiat v takiva predgradiya kakto v normalnite strani.
  • 11 лили

    0 0 Отговор
    Господа с 300-400 лева заплата искарани с честен труа може ли някой да си позволи да си купи имот

    Коментиран от #12

  • 12 Адолф Хитлер

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "лили":

    Може , но ако го хванат , ще му се наложи да ползва дълъг неплатен отпуск по лични причини!