Last news in Fakti

20 Март, 2007 00:00 482 0

Строят бизнес център във Варна за 3,5 млн. евро

  • бизнес-
  • сградата
Най-скъпите офиси под наем във Варна ще се намират точно срещу сградата на общината в града. Това ще стане след година и половина, когато на мястото на бившата Военна болница във Варна ще бъде издигнат бизнес център. За строежа на модерната сграда са предвидени 3,5 млн. евро.

В съвременната архитектура ще бъде запазена и старата фасада на Военна болница, заради това, че е паметник на културата, съобщи архитектът на сградата Ваня Караджова.

Инвеститорите от "Де Транс" и "Комфорт" не се опасяват, че високата наемна цена ще е пречка офисите в бизнес сградата да останат празни. Според Атанас Костурков, управител на "Комфорт", вече има интерес към помещенията, чийто строеж е едва започнал. Те са от страна на банки, нотариални кантори и различни компании, които искат да наемат помещения в сградата с централно местоположение в града.

В непосредствена близост, успоредно ще бъдат изградени още две бизнес сгради ¬ на "Лендмарк" и "Каргоекспрес", чието строителство предстои съвсем скоро. Тези три бизнес сгради ще имат общ подземен паркинг с места за над 200 автомобила.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА