Last news in Fakti

4 Септември, 2014 09:02 19 692 11

Мечтаната къща е само на четири стъпки разстояние с „Вашият дом“

Само четири лесни стъпки делят всеки от неговия нов мечтан дом. Колкото и фантастично да звучи, това е вече напълно възможно с иновативната за България програма „Вашият дом” от компанията Ксела България, позната на пазара у нас с продуктите си от марките YTONG и MULTIPOR. В представите на всеки покупката и още повече – строежът на ново жилище, се свързва не само с инвестиции, но и с време за бюрократични процедури и надзор над строежа. Много хора се притесняват от качеството на строителството, административните препятствия и всички проблеми, свързани с това. Именно за това „Вашият дом“ предлага бърз и лесен начин човек да се сдобие с ново семейно жилище в изключително кратък срок.

Програмата, която отскоро се предлага и в България, вече се е доказала в държави като Франция и Германия, където подобни строежи са често срещана практика. Основното й предимство е, че пести колкото време, толкова и усилия. Освен бързия и качествен строеж клиентите получават подкрепа при административните процедури преди и по време на строежа, разработена правна документация, реален строителен надзор. Така на практика за него остава единствено да отдели необходимата сума и да избере модела къща, която желае. Качеството на строителството също не е под въпрос, тъй като в програмата са включени фирми, които вече са се доказали с качество и коректност.

Цените на къщите от програмата „Вашият дом” са изключително атрактивни и започват от 320 евро/кв.м. без ДДС. В тази цена са включени проектите, строителството, дограма, покрив, вътрешни и външни мазилки и огромен брой услуги.

Програмата предлага три вида къщи, които са проектирани от едни от най-добрите, опитни и уважавани архитекти в България. Функционалните и естетически издържани модели носят имената „Сигма”, „Прима” и „Алфа” и сред тях има както едноетажни, така и двуетажни сгради. Тяхното качество е гарантирано, тъй като са планирани с най-модерните продукти за зидане - блокчетата YTONG. В тях са крият и невероятните топлоизолационни и енергоефективни качества на къщите, предлагани от „Вашият дом”.  Материалите, с които се изгражда домът-мечта са екологични чисти и спестяват огромни разходи за отопление и охлаждане. Блокчетата за зидария YTONG, които се използват за зидане на външните и вътрешните стени, „дишат”, осигурявайки приятен микроклимат през всички сезони, топлоизолират и свеждат до минимум шума от градската лудница.

Така реално за всеки желаещ да си построи нов дом е нужно до направи само четири лесни стъпки: да избере архитектурен проект, да сключи споразумение с Ксела България, да изчака 6 месеца до приключването на строежа до акт 15 и най-сладкото – да се нанесе в своята къща-мечта.

Повече информация можете да получите на www.ytong.bg или на тел. 0888 877 601


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.
Платена публикация


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 MI KAZAH VE4E

    5 2 Отговор
    ROB NA BANKA NESTAVAM

    Коментиран от #6

  • 2 Симеон Тасев

    1 2 Отговор
  • 3 калчев

    0 1 Отговор
    ами акт 16
  • 4 tony

    1 0 Отговор
    живей си в панелката тогава
  • 5 Сталин

    2 0 Отговор
    Който е живял в къща не иска и да вижда апартамент.
  • 6 masacre

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "MI KAZAH VE4E":

    Кеш тогава!Ако няма кеш не си за къща!....под наем....малък апартамент,среден апартамент,голям апартамент,къща най накрая това са стъпките,ако прескочиш че се спънеш понеже си станал жертва на мераци-Искаш къща а не си за нея!
  • 7 Emil Ivanov

    0 1 Отговор
    Текст към връзката
  • 8 Emil Ivanov

    1 0 Отговор
    prekrasnp sa..:)
  • 9 mashov

    1 0 Отговор
    "....остава единствено да отдели необходимата сума....." Около 85000Е с ДДС и Акт16. Лично според мен няма нищо атрактивно. И това при положение,че парцела е твой и не трябва те първа да го купуваш иначе в средно развит град трябват още 50-60000Е за парцел около 500кв. Та цената ще е около 140000Е. ,но както е казал народа "КЕФ ЦЕНА НЯМА"-ако можеш да си го позволиш. Мое мнение е че 100% офертата е по добра от сглобяемите къщи чиято цена се доближава до тази, а това е все пак вид монолитно строителство с материали от средни и над средното качество. Успех на всички!
  • 10 боби

    0 0 Отговор
    итонг за външни стени просто не става. Който се е занимавал със строителство знае какви имам предвид. За вътрешни да кажеш, че е ок...

    Коментиран от #11

  • 11 Зара

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "боби":

    Защо? Аз от 11 години живея в блок, чиито външни стени са от итонг, и съм много доволна. Вътрешните са от тухли и по-скоро с тях имам проблеми.