24 Юли, 2007 00:00 973 0

Още четири имота на ВМЗ обявени за продан

  • наддаване-
  • участие-
  • депозитът-
  • сопот-
  • стъпката
След като миналата седмица Агенцията за приватизация обяви явни търгове за три имота на ВЗМ-Сопот, вчера ведомството на Тодор Николов извади за продан още четири обособени части от оръжейния завод.

Търг

За Спортен комплекс в Сопот държавата иска начална тръжна цена от 3.6 млн. лв., стъпката на наддаване ще е 200 хил. лв., а депозитът за участие е в размер на 700 хил. лв. Комплексът има стадион, съблекалня, игрища за футбол и лека атлетика, два открити басейна, както и спортна зала за тренировки със закрит басейн. Началната тръжна цена за бунгала и чайна, разположени в местността Мъжки манастир край Калофер, е 650 хил. лв. Стъпката на наддаване ще е 50 000 лв., а депозитът за участие 100 000 лв.

Терен

За терен от 13 900 кв. м в с. Розино, Карловско, където има вили, бунгала и два басейна, Агенцията за приватизация иска начална цена от 400 хил. лв., а стъпката за наддаване ще е 20 хил. лв. За стоматологична поликлиника в Карлово държавата е определила наддаването да тръгне от 200 хил. лв. със стъпка на наддаване от 20 хил. лв. Депозитът за участие е в размер на 80 хил. лв. Надпреварата за 10 стоматологични кабинета, две канцеларии, склад и други помещения върху общо 389.06 кв. м ще се състои на 24-тия ден от обнародване на решението. От приватизационното ведомство уточниха, че 90% от паричните постъпления от продажбите на обособените части ще бъдат преведени по сметката на ВМЗ-Сопот само за погасяване на публичните задължения на дружеството.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА