Last news in Fakti

24 Декември, 2014 09:37 4 834 1

Строят най-високия небостъргач във Виетнам

  • небостъргач-
  • инвестиция-
  • виетнам

В Хошимин започна строителството на най-високия небостъргач във Виетнам. Височината му ще е 350 метра, а броят етажи – 81. Строителството се планира да бъде завършено през 2017 г., съобщава компанията инвеститор Vingroup. Landmark81 ще разполага с най-високия ресторант и бар в Южна Азия.

Комплексът ще се състои от луксозен хотел, няколко търговски и офис помещения, търговски център, ресторанти, барове, обсерватория, парк и 900 апартамента.

Виетнам е четвъртият по големина пазар за инвестиции в недвижими имоти в света, смятат от Асоциацията на чуждестранните инвеститори. Наскоро виетнамското правителство прие и закон, с който разрешава на чуждестранни лица да придобиват недвижими имоти в страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дад

    0 0 Отговор
    най накрая да се похвалим и ние с нещо