26 Февруари, 2015 18:58 3 051 0

Технологии за саниране

  • иец-
  • саниране-
  • технология

Джоди трейд ще представи нови съоръжения в жилищното строителство на Българска строителна седмица

Технологии за саниране - 1

Правителствената програма за саниране е една от темите, които напоследък внасят известно разведряване в строителния сектор и свързаните с него пазари. Фирмите в бранша получават редица запитвания от началото на годината и отчитат, че имат поръчки за следващите шест месеца, което говори, че негативният тренд през последните години започва да се обръща.

Дейността на Джоди трейд е фокусирана върху жилищното строителство и компанията също разчита на започващите проекти за подобряване на енергийната ефективност на сградите. „Убедени сме, че те ще увеличат значително обемите на строителната индустрия през тази година и се надяваме да внесат известно съживяване в строителството на жилищни сгради“, коментира генералният мениджър на компанията Евелина Димитрова.

По нейни думи компанията е разработила и редица съоръжения, които да се прилагат към програмите за саниране, които ще бъдат представени на Българска строителна седмица от 25 до 28 март.

Съоръжения по мярка

 „Всяка година фирмата ни заделя сериозен бюджет за развойна дейност, като по време на изложението  ще представим иновативната си гама скелета -фасадни, мобилни и алуминиеви“, каза Димитрова. По нейни думи компанията е разработила гамата още през 2008 г. с идеята да се прилага в дейностите за енергийна ефективност, но едва днес  тя става особено актуална.

За по-тежко строителство компанията предлага и друга гама скелета, така че в зависимост от нуждите на клиента може да предложи скеле „по мярка”.

„Ще представим за първи път и много удобна допълнителна окомплектовка към скелетата, която да подпомага работата на хората, които ги ползват“, допълва генералният мениджър.

В портфолиото на Джоди трейд има повече от 100 продукта, собствено производство за индустриалното строителство, които също ще бъдат представени по време на Българска строителна седмица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА