Last news in Fakti

6 Април, 2011 15:37 8 910 13

10-те най-тузарски имота в imot.bg за март

  • лукс-
  • имоти-
  • жилища-
  • къщи

Къщи в центъра на София и Варна са сред най-скъпите имоти, които се предлагаха през март на пазара на недвижими имоти. Пролетта изкара на пазара и много жилища, разположени около или в самия Южен парк в столицата. Подобен многостаен апартамент в Лозенец се оферира на цена от 1 500 000 EUR. Продължават да се предлагат скъпи жилищни имоти, ново строителство в района на Медицинска академия и в близост до парк хотел „Москва”. Желаещите да имат къща в Стария град на Пловдив вече могат да го направят. Това ще им струва 695 000 EUR.

1. Докторски паметник (София) – 5 000 000 EUR (виж повече)
Триетажната къща се намира на ул. „Шипка” и е разгъната застроена площ 1036 кв.м. Постройката е архитектурен паметник на културата и е дело на арх. Фингов. Височината на таваните е 3.80 метра.

2. Център (Варна) – 2 600 000 EUR (виж повече)
Къщата е построена в началото на миналия век и е една от най-впечатляващите постройки в Морската столица. На нивото на сутерена е разположен кафе-бар. От първия до третия етаж са разположени офис помещения. Разгънатата застроена площ на имота е 1053 кв.м. Той е с цялостно изградена климатизация, телефонизация и структурно окабеляване.

3. Център (София) – 2 348 000 EUR (виж повече)
Нова къща на Орлов мост. Четириетажният имот е с разгъната застроена площ 660 кв.м. Намира се на много комуникативно и в същото време тихо място в центъра на София.

4. Лозенец (София) – 1 500 000 EUR (виж повече)
Многостаен апартамент с площ 810 кв.м разположен в бутикова нова сграда в Южния парк на столицата. Новият собственик ще има на разположение шест спални и тераса от 154 кв.м. Уникална гледка към парка. Имотът се намира на пет минути от центъра на София.

5. Център (София) – 1 396 000 EUR (виж повече)

Уникален имот разположен срещу Руската църква на бул. „Цар Освободител”. Площта на многостайния апартамент е 285 кв.м. Сградата е с портиер и отлично поддържани общи части. Имотът се нуждае от ремонт.

6. Южен парк (София) – 850 000 EUR (виж повече)
Мезонет в нова сграда с Акт 16 от 2011 г. в Южния парк. Първото ниво е с френски прозорци и на него са разположени дневен тракт, с трапезария и бокс и спалня, която може да бъде приобщена към дневната. Неповторима гледка към планината Витоша.

7. Докторски паметник (София) – 790 000 EUR (виж повече)
Аристократичен многостаен апартамент на бул. „Цар Освободител” с площ 214 кв.м. Имотът се намира срещу паметника на Съветската армия в сграда дело на арх. Агура. Разполага с паркомясто във вътрешния двор.

8. Медицинска академия (София) – 788 600 EUR (виж повече)
Мезонет в нова луксозна сграда на ул. „Константин Иречек”. Цялото първо ниво е обградено от тераса, а прозорците са тип „френски”. Висок клас довършителни работи. На второто ниво са разположени спалните.

9. Морска градина (Варна) – 750 000 EUR (виж повече)
Четиристаен апартамент, разположен в сграда на първа линия на морския бряг. Имотът е направен от високачествени материали и е луксозно обзаведен. Към него има подземен паркинг. Собственикът получава и 195 кв.м от земята.

10. Стария град (Пловдив) – 695 000 EUR (виж повече)

Триетажна къща в Стария град на Пловдив. Партерното ниво е подходящо за механа. Намира се на калкан с Балабановата къща, в близост до църквата „Св. Константин и Елена”. Фоайето на втория етаж е със стъклен покрив.

* При класирането е отчетен не само факторът цена, но и местоположение, близост до национално исторически и културни забележителности, степен на обзавеждане, екстри (джазуки, басейн, луксозни общи части, жива охрана)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 следящ пазара

    12 2 Отговор
    В същата сграда, където е имот номер 9, преди половин година се предлагаше идентичен апартамент, ама необдзаведен за 990 000 EUR. Сега предлагат с 50 кв.м по-малък имот в същата сграда, но ЗАБЕЛЕЖЕТЕ – ЛУКСОЗНО ОБЗАВЕДЕН, с 240 000 EUR по-малко. Хем обзаведен, хем по-евтин. Ех какво ли не прави кризата ... !!!

    Коментиран от #2

  • 2 qwe

    11 2 Отговор

    До коментар #1 от "следящ пазара":

    Ха ха ха. Неадекватността на някои "участници" на пазара е пълна. Що не си държите имотите за след няколко години да ги продавате. Макар че то и да не искате да си ги държите с тези цени едва ли ще ги продаде по-рано от 2013-а.
  • 3 jojo

    16 3 Отговор
    А БЕ ИМОТ БГ ,АЗ МОЙТА КЪША СЪМ И СЛОЖИЛ 10 МЛН.ЕВРО.ЗАЩО НЕ Е В ТУЗАРСКИТЕ ИМОТИ? НАЛИ И БЕЗ ТОВА БАЙ ГЕОРГИ МОЖЕ ДА СЛОЖИ ЦЕНА НА БАРАКАТА СИ ОТ 40 МЛН.ЕВРО И ДА МУ Е СРЕД НАЙ ТУЗАРСКИТЕ,КВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА ДАЛИ СИ ЗАСЛУЖАВА ИЛИ НЕ....ВАЖНОТО Е ДА СИ ЛУД И ХИЧ ДА НЕ ТЕ СЛУША ГЛАВАТА,ЛЕПКАШ ТАМ ЕДНИ МИЛИОНИ И ИМОТА ТИ Е НАЙ ТУЗАРСКИ,НИЩО ЧЕ МОЖЕ ДА НЕ ТИ СТРУВА ПОВЕЧЕ ОТ 50 000 ЕВРО.ВАЖНОТО Е ДА СИ ТЪП АЛЧЕН СЕЛЯНИН
  • 4 asd

    7 4 Отговор
    Абе, Жоре ти нормален ли си? Сигурно твоята барака също е попаднала сред най-скъпите имоти, но явно от сайта като са видяли що за кочина продаваш, са си помислили, че нещо ръката ти е заяла на нулата и затова са я шитнали в небитието твоята "къчщичка".
  • 5 Someone

    16 2 Отговор
    Двата апартамента, този в Лозенец (София) – 1 500 000 EUR и
    този в Южен парк (София) – 850 000 EUR са един и същ имот, нищо че цената в едната обява е почти двойно по-висока от цената в другата.

    Коментиран от #10

  • 6 Колев

    14 2 Отговор
    Някои хора още живеят в 2006-2007г. Иначе няма как да си обясним подобна лудост 4000-5000 евро на кв.м?? Нещо май бъркат София с Виена или пък Варна с Ница...

    Коментиран от #7

  • 7 varna

    42 9 Отговор

    До коментар #6 от "Колев":

    varna s niza da.
    a sofia samo s njakoi gradove v ekvatorialna afrika.
  • 8 MR. D

    9 1 Отговор
    Скъпи - Да, "тузарски" - едва ли!
  • 9 Evgeni

    2 1 Отговор
    Това са последните що-годе нормални имоти за продажба в района , иначе в Люлин и Каспичан ги има в изобилие ...
  • 10 до "Someone"

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Someone":

    ти само цените си сравнил... сравни и квадратурата на двете обяви ;) ........... очевидно, че няма клиент за жилище с 800 м2 и явно , че са намислили да го делнат ;)
  • 11 Илчовска

    3 1 Отговор
    Много лошо представяне на обектите в снимков материал и описание/изключение правят колегите от Варна и Пловдив/.
  • 12 Пазар

    6 0 Отговор
    Дори и с голяма трудност да сде съгласим за тези цени, то искам да видя кой ще извади тези пари за да ги плати, чисти пари. Единствено някоя чужда застрахователна компания, може би. Но и те доста ще се замислят дали да влагат такива пари в НИ или в развитие на пазара.
  • 13 за жилищата

    7 0 Отговор
    Представянето на многостаен апартамент на бул. „Цар Освободител” с площ 214 кв.м. е срам за агенция АДЛЕР. Неграмотно, ужасни снимки...