Last news in Fakti

13 Юни, 2011 14:46 8 627 10

10-те най-тузарски имота в imot.bg за май

  • лукс-
  • имоти-
  • жилища-
  • къщи

Мезонети и къщи са сред най-често срещаните скъпи имоти в София и Варна през месец май. Сред най-помпозните имоти е мезонет в аристократичен стил с площ 481 квм, разположен в столичния квартал Лозенец в непосредствена близост до Южния парк. Подобен имот може да се купи и на няколко метра от морския бряг в Морската градина на Варна. При къщите се залага не само на наличието на басейн, джакузи, фитнес и добро местоположение, но и на модерна архитектура.


1. Лозенец (София) – 740 000 EUR (виж повече)
Аристократичен мезонет на три нива разположен в нова луксозна сграда в близост до Южния парк. Към имота, чиято разгъната застроена площ е 372 кв.м, има покривна тераса (109 кв.м). Мезонетът разполага с турска баня и парогенератор. Луксозни и оригинално съчетани подови настилки с огромни огледала по стените създават усещане за простор.

2. Морска градина (Варна) – 835 000 EUR (виж повече)
Мезонетът е с площ над 290 кв.м. Разположен е на три нива в нова сграда в Морската градина на Варна. На последното ниво има 100 кв.м тераса с гледка към морския парк, залива и морето.

3. Докторски паметник (София) – 700 000 EUR (виж повече)
Дизайнерски обзаведен многостаен апартамент на ул. „Сан Стефано” с площ 200 кв.м. Просторна дневна със сепарирана трапезна част и хол. Стоите са с вградено осветление. Подът е с естествен паркет. Банята е с качествен теракот и фаянс.

4. Изток (София) – 1 298 000 EUR (виж повече)
Къщата се намира в близост до метрото между Интепред и Парк хотел „Москва”. Към четиетажния имот има механа. Сградата е подходяща за посолство, резиденция или представителство.

5. Център (София) – 749 000 EUR (виж повече)
Многостаен апартамент, разположен в сграда, която е архитектурен паметник на културата и проектирана от арх. Никола Юруков. Апартаментът е на цяла плоча и е с разгъната застроена площ от 214 кв.м.

6. Изток (София) – 723 775 EUR (виж повече)
Пентхаус с възможност за обособяване на външно джакузи, барбекю. Покривната тераса е с площ 182 кв.м. Имотът се намира в сграда с 24-часова охрана, SPA център, закрит плувен басейн, ресторант.

7. Бояна (София) – 1 499 998 (виж повече)
Къщата разполага със закрит басейн. Дневната е с площ 200 кв.м. Към нея има кухненски бокс и трапезария. На последния, четвърти етаж са разположени парна баня и таргентор.

8. Бояна (София) – 825 000 EUR (виж повече)
Мезонетът се намира в сграда на 200 метра от Резиденция Бояна. Имотът разполага с четири спални, като към всяка има баня. Холът е с площ 250 кв.м.

9. Бриз (Варна) – 900 000 EUR (виж повече)
Къщата е уникална морска панорама на 100 метра надморска височина. Разполага с тераса от 310 кв.м. Къщата е с девет спални, към всяка от които има баня. Локална климатизация на всички помещения. Външният басейн е 50 кв.м.

10. Център (София) – 990 000 EUR (виж повече)
Ъгловата сграда се намира на бул. „Хрсто Ботев”. Четириетажният имот е подходящ за офис сграда, банка или търговски обект.

* При класирането е отчетен не само факторът цена, но и местоположение, близост до национално исторически и културни забележителности, степен на обзавеждане, екстри (джазуки, басейн, луксозни общи части, жива охрана)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 клуб 200 Е/кв

    24 21 Отговор
    докато не станат 200 е/кв - никакво купуване ;)

    поне така обещаха , лошото е,че палачинката се обърна ,кредитите поевтиняват и май ще сменям клуба - ще членувам в клуб 1200 е/кв
  • 2 glupavnouporit

    15 16 Отговор
    Този който може да си позволи такъв имот едва ли чете тези статии
    :))))))
  • 3 клуб 200 евро

    9 32 Отговор
    до 1
    Кретен,що ползваш чужд ник,а?

    Размърдай си бръмбарите вкухата лейка
    белким роди нещо повече от глупостите
    които си надраскал !

    Коментиран от #6

  • 4 666

    33 18 Отговор
    Ще станат 200euro когато се върнеш там,откъдето си
    излязъл.Някои цял живот си остават задници.

    Коментиран от #7

  • 5 varna

    34 40 Отговор
    поредното доказателство, че в българия има само два града където има капитал и си струва да си купиш имот, разбира се качеството на живот в варна е с пъти по добро от това в софия, ако можем да говорим за качество в българия.
  • 6 кретен е на майка ти синЪ

    9 13 Отговор

    До коментар #3 от "клуб 200 евро":

    жал ми е за вас - "Некретените " защото липсва явна симптоматика за кретенистичноидиотичната ви същност , няма лек , но поне поплюйте още малко , усещате приближаването МУ , нали ;)
  • 7 новите кретени - 777

    1 22 Отговор

    До коментар #4 от "666":

    да си тъп задник е изкуство , талант , призвание........все "качества" които при някои се унаследяват,при други -придобиват..........кво да прайш.............срещу диалектиката сите сме безсилни
    -------------
    не мож им го обясни , но не се отказвай , набивай , повтаряй , затвърждавай
    ..........повторението е майка на утвърждението , баща на Огъзяването и дете на дебилитета
  • 8 всичко е ясно

    12 14 Отговор
    повече намаления няма да има , в България всичко е скъпо и никой не се съобразява с никого
    ----------
    каквото и да си говорим,тук - навън хората вече говорят друго -разбират че ще се купува пак на тези цени
  • 9 PG

    11 19 Отговор
    Цените са нереално завишени, затова голяма част от имотите отиват на публична продан.

    Коментиран от #10

  • 10 и къде точно продават евтини имоти ?

    21 11 Отговор

    До коментар #9 от "PG":

    или и ти като другите гарки-щом те грачат - да не изостанеш !
    -----------
    тази публична продан да не е в същност НЕпублична продан ???
    аз не видях хубави и евтини имоти на продан а ТИ ???