Last news in Fakti

8 Юли, 2011 00:00 6 509 2

10-те най-тузарски имота в imot.bg за юни

  • лук-
  • имоти-
  • жилища-
  • къщи

Центърът на столицата и Лозенец остават кварталите, в които се предлагат най-скъпите жилища. Драгалевци и Бояна водят класацията на оферираните най-луксозни къщи в България. Апартаменти с огромни тераси и къщи с външни басейни се предлагат в разгара на лятото. Нови къщи с модерно обзавеждане са сред най-честите скъпи оферти във Варна. Масивна постройка в идеалния център на Морската столица се предлага на стойност 2 500 000 EUR. Пловдив също се причислява към градовете, в които се наблюдава засилено предлагане на къщи.

1. Център (Варна) – 980 000 EUR (виж повече)

Къщата се състои от пет надземни етажа с два мезонета. Напълно обзаведена е. Имотът се намира в идеалния център на Варна. Разполага с двор и три паркоместа.

2. Драгалевци (София) – 1 250 000 EUR (виж повече)
Супер луксозно обзаведена къща, разположена в полите на Витоша. На сутеренния етаж са разположени гараж, фитнес и SPA център с парна баня, сауна и джакузи. Преобладаващата част от мебелите са дизайнерско изпълнение. Новият собственик на имота ще се сдобие и с киносалон от 60 кв.м, който е разположен под едната дневна.

3. Оборище (София) – 1 100 000 EUR (виж повече)
Многостаен имот с аристократична визия и фантастична локация. Хол с камина, три спални с тераса и стая за прислуга с балкон. Прозорците са с висок клас дограма. Сградата има портиер и е денонощно охраняема.

4. Идеален център (Варна) – 2 500 000 EUR (виж повече)
Къщата е разположена в сърцето на Морската ни столица. Към имота има 8 паркоместа. Разполага с кафе-бар, складови помещения. Общите части на сградата са с мраморни настилки на стълбището, а парапетите са от ковано желязо.

5. Център (Бургас) –950 000 EUR (виж повече)
Къщата се намира на метри от Морската градина на Бургас. Разполага с двор от 520 кв.м. Имотът е подходящ за офис, представителство. Състои се от два етажа и един приземен.

6. Изток (София) – 723 775 EUR (виж повече)

Пентхаус с площ 427 кв.м Разполага с уникална покривна тераса с площ 182 кв.м, с възможност за обособяване на външно джакузи, барбекю. Общите части на сградата са облицовани с естествен камък. Сградата разполага със SPA център, закрит плувен басейн, 24-часова охрана.

7. Морска градина (Варна) – 835 000 EUR (виж повече)
Мезонетът се намира в сграда, разположена на метри то морския бряг и обградена със зеленина. Имотът, който е на три нива, разполага със зимна градина и голяма тераса от 100 кв.м. Разкрива се изключителна гледка към зеленината на Морския парк,, залива и морето.

8. Остромила (Пловдив) – 750 000 EUR (виж повече)
Луксозна, многофункционална къща с разгъната застроена площ от 1000 кв.м. Разполага с двор от близо един декар. Имотът разполага с гараж с рампа, сауна, фитнес зала. Холът е с площ 97 кв.м. На втория етаж е обособен самостоятелен апартамент с площ 176 кв.м, към който има огромна тераса с прекрасен изглед.

9. Лозенец (София) – 810 000 EUR (виж повече)
Многостаен апартамент в близост до Южния парк.Кухнята е с вградени елекроуреди Miele. Имотът е с локално отопление, библиотека, душ-кабина с хидромасаж.

10. Лозенец (София) – 740 000 EUR (виж повече)
Многостаен апартамент,разположен в нова сграда до хотел "Кемпински Зографски". Имотът е с вградена кухня. Подовете са с гранит и паркет. Прозорците са френски. Дневната е 150 кв.м, а големината на целия апартамент е 500 кв.м.

* При класирането е отчетен не само факторът цена, но и местоположение, близост до национално исторически и културни забележителности, степен на обзавеждане, екстри (джазуки, басейн, луксозни общи части, жива охрана)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 zlobil

    3 1 Отговор
    tapaci poslednite dva imota sa edin i sasht !!!!!!!
  • 2 вундершлафен

    1 0 Отговор
    Абе модератор то един се е навил да напише нещичко и ти веднага да го кастрираш,аз сега от страх си забравих репликата,а да сетих се, вие май се надявате някое първеню да си купи един от тези "тузарски" имота смятайки, че наистина са такива щом сте го написали тук ,пожелавам ви успех все пак и вие хляб ядете ,то при тузарите е така от дет дошло там отишло.Аз лично признавам си незнам какво означава тузар и с какво се занимават тузарите ,на мен ми прилича на козар,овчар все пак съм селско момче и за това такива аналогии си правя.Лелеее сега като прочетох какво съм написал май май ме очаква съдбата на злобил ама нищо аз нема да ти се расърдя, все пак цензурата е комплимент па макар и нежелан.Айде цунки.