Last news in Fakti

25 Май, 2015 15:22 1 533 0

Мини Ватикана се появи в дома на британец

  • ватикана-
  • мезонет-
  • британец

12 години са били необходими на британеца Робърт Бърнс, за да превърне дома си в мини копие на Ватикана. 67-годишният бивш декоратор на помещения изписва стаите на мезонета си в папски стил.

Всичко започва, когато през 2003 г. Бърнс попада на книга, разказваща за възрожденската епоха. Тогава решава да започне преобразяването на своя дом. Британският пенсионер никога не е стъпвал във Ватикана. Всички изображения е копирал от книгата.

Цената на материалите, които е използвал, е едва 350 паунда. Въпреки, че жилището е завършено, Бърнс казва, че има още какво да се подобри по интериора и ще продължи да работи.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА