Last news in Fakti

3 Юли, 2015 14:38 4 372 1

Имоти в чужбина за българи

  • чужбина-
  • имоти-
  • българия

От тази седмица българите, които желаят да купят имот в Гърция, Испания, Великобритания или Австрия, могат да разгледат обяви за жилища и къщи в съответните държави, чието описание е на български език. „Започваме с най-предпочитаните дестинации и поетапно ще предложим имоти в максимален брой страни по света, атрактивни за покупка и инвестиция”, казаха от Bulgarian Properties.

Компанията ще допълни богатия избор на имоти зад граница, като представи недвижимости от всички категории и то на цени, съпоставими с тези в България.

След Гърция Австрия е предпочитана дестинация, най-вече поради близостта си до България. Сред най-евтините имоти, които се предлагат, е жилище с разгъната застроена площ от 45 кв.м. То се намира във II-ри район – Leopoldstadt на Виена. Цената му е 68 000 EUR. Испания като туристическа дестинация предлага повече вили. Сред по-атрактивните и имоти е къща в Тенерифе на стойност 115 000 EUR. Разгънатата му застроена площ е 200 кв.м Разполага с 4 спални, 4 бани, кухня, просторен салон, 2 гаража, 2 тераси, 2 балкона, килер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 киро на кярия

    0 0 Отговор
    хехех, сетихте се вие, всички разумни хора вече инвестираха не в българските надценени коптори, а в имоти в бели държави и то на сходни цени, където доходността от наеми е много по-висока.