Last news in Fakti

3 Юли, 2015 21:37 3 393 1

Хотел с извънземна форма

  • хотел-
  • дизайн-
  • планина-
  • алпи

Младият архитект Армин Сенонер разработи проект за хотел с причудлива форма, който да бъде разположен и на нестандартно място – между две планини в Алпите и надморска височина 2000 метра. Semiotic Alpine Escape. Формата на многоетажната сграда ще наподобява фантастичен космически кораб от научнопопулярен филм. Стаите са от обикновени до луксозни. По-високите етажи ще са привилегия за богатите.

Сградата ще бъде разделена на три зони, спрямо материалното благополучие на гостите. Най-високите етажи ще са за богаташите, а долните – за тези с по-скромни доходи. На територията на Semiotic Alpine Escape ще има търговски център, фитнес зала и кино.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сссс

    0 0 Отговор
    ей сега ша доди червения трол раптора и ша кажи чи тоз хотел е многу грозен ,, а оня дет щяли да гу строят руснаците бил много по красив но на тях не им дали да гу построят хихихи