Last news in Fakti

14 Август, 2015 14:05 1 331 0

Рекордни инвестиции в офис сегмента в Ирландия

  • офис-
  • инвестиции-
  • ирландия

Със 6.3% са се увеличили инвестициите в офис сегмента в Ирландия през второто тримесечие на тази година в сравнение с първото. Ръстът продължава от предходното тримесечие. В периода януари-март са били реализирани с 4.3% повече инвестиции в офиси в сравнение с последните три месеца на 2014 г. Наемните нива също отчитат ръст от 6.1% през второто тримесечие спрямо същия период на миналата година.

Доброто развитие на офис сегмента се дължи на високия брой наематели. Доходността също е основен двигател за развитието на офис пазара. За последните 12 месеца тя е била 33.7%. Това е двойно повече в сравнение с Великобритания, където за разглеждания период е била 16.7%.

По-добри данни има съща така и за индустриалния сегмент. Интересна тенденция е изменението, което се наблюдава в типа сделки през второто тримесечие: нараства броят на продадените недвижими имоти собственост на предприятия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА