Last news in Fakti

6 Ноември, 2015 15:17 4 561 1

Заловиха имотен измамник

  • имоти-
  • измама-
  • пловдив
Заловиха имотен измамник - 1
Снимка: М. Богданова ©

Заловиха 38-годишен мъж, който в периода август 2013-февруари 2015 г., е извършил девет имотни измами. След като няколко месеца се е укривал е задържа от властите и обвиненията по различните случаи са обединени в едно досъдебно производство, съобщават от Районна прокуратура Пловдив.

Стоян С. е отдавал под наем жилища в различни квартали на Пловдив, които не са били негова собственост. Той е наемал имотите, а след това ги е преодавал под наем. От потенциалните наематели той е взела капаро. Нито един от тях обаче не се е настанявал в апартаментите, които уж е наел. Стоян С. се е представял пред жертвите или като полицай, или като собственик на заведение.

Справка в най-големия сайт за недвижими имоти imot.bg, показва че средните наемни нива при най-търсените жилища както за продажба, така и за наем – двустайните, е около 200 EUR/месец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.