Last news in Fakti

1 Октомври, 2011 15:01 7 449 3

Рашкови дължат 93 000 лева данъци

  • рашков-
  • имот-
  • данъци-
  • нап

Само за периода 1998-2007 г. семейство Рашкови дължат на държавата 93 000 лв. данъци плюс лихви. Това е сумата за данък „Сгради” и такса „Смет” за два имота в Пловдив, предаде Дарик радио. Изпълняващият длъжността клет на Пловдив, Александър Долев, съобщи, че след 2007 г. Рашкови имат още задължения, но за момента от НАП не ги съобщават.

Общината е била обезпечена с четири коли на семейството, но те все още не са обяви на публична продан. „Попитайте Менда Стоянова защо задълженията на Рашкови не са погасени", каза Долев, който припомни, че за част от въпросния период шеф на НАП-Пловдив е била Стоянова – настоящият депутат от ГЕРБ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aka-han

    2 1 Отговор
  • 2 bugs_bunny

    1 0 Отговор
    Големо смятане ще падне
  • 3 владимир крумов

    2 1 Отговор
    Вкарвай те го в затвора тоя циганин като не може да изплати парите на държавата. Какво са плашите страхливи българи такива ви смели като прабългарите ли ще сте или страхливци и дупедавци.
    Затвор до живот му трябва на циганина или смъртно наказание е по добре ем да не са мъчи и мангала бързо да се приклиучи.