2 Октомври, 2011 22:34 12 419 6

Хотелска стая под земята

  • хотел-
  • швеция-
  • земя

Шикозните и скъпи хотели вече не са изненада за никого. Това се явява предизвикателство за хотелиерите, които се опитват да предложат на клиентите си нещо нетрадиционно. Най-новото е хотелска стая под земята. Това са създали собствениците на шведския хотел Sala Silvermine.

Апартаментът е разположен 155 метра под земята. Една нощувка струва 400 EUR. Срещу тази сума клиентът получава луксозно двойно легло, мебели, изработени от сребро и много кулинарни изкушения.

Нощувката под земята има и някои неудобства. Любителите на дълги телефонни разговори няма да могат да говорят със свои роднини и приятели на „земята” по простата причина, че на дълбочина 155 метра, няма обхват. Единствата връзка със света се осъществява посредством интерком, които свързва госта на хотела с администрацията. Също така са необходими и топли дрехи, тъй като температурата е доста ниска.

„Не сме чували за други подобни хотели, които могат да се похвалят с подобна услуга. Според нас това е най-необичайното място за живеене на планетата. Интериорът е реален и е част от природата, а не изкуствен, както в много други хотели”, казва София Андерсон, директор „Маргетинг” на Sala Silvermine.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Jesika

    4 2 Отговор
    Не съм любител на дългите телефонни разговори, с това ще се справя, обаче за 400 евро да умра от студ - а, не, мерси))
  • 2 bugs_bunny

    3 2 Отговор
    В Сибир какъв студ е в заешката дупка:)
  • 3 Даниела Николова

    1 1 Отговор
    МНОГО СТРАШНИЧКО ЗВУЧИ 155 МЕТРА ПОД ЗЕМЯТА И АЗ НЯМА ДА СЪМ ГОСТ НА ТОЗИ ХОТЕЛ
  • 4 Иракли Иракли

    2 3 Отговор
    Чудят се какво да измислят за да привлекат вниманието и да вземат
    паричките.Нещо подобно както в шоуто на един гол охлюв по една
    финасово "бетонирана"телевизя в България.Извинявай "ВРЪНГО"!!!
  • 5 NO ONE

    2 0 Отговор
    Има хора, които нищо вече не им доставя тръпка. Може би такъв хотел, ще си намери посетителите. Аз лично бих отишла, поне да разгледам, ако не да пренощувам там.
  • 6 ПЕТКО ПЕТКОВ

    2 2 Отговор
    Ние безплатно сме набутани в такива (миши) дупки.