Last news in Fakti

29 Януари, 2012 13:56 1 419 1

Украйна открива 49 хотела за Евро 2012

  • евро 2012-
  • украйна-
  • хотел

През тази година Украйна и Полша ще бъдат домакини на Европейското първенство по футбол. Това спортно мероприятие несъмнено ще увеличи броя на туристите през това лято. И двете държави последните години се подготвят усилено за него като изградиха редица спортни обекти, стадиони и хотели.

В четири области на Украйна – Донецка, Киевска, Лвовска и Харковска, ще бъдат открити 49 хотела с 4900 стаи. Най-много хотелски комплекси ще бъдат пуснати в експлоатация в Донецска област – 16. Следва Киевска област с 12 хотела.

Интересно е да се отбележи, че за да се стимулира изграждането на подобни обекти, търговските банки в Украйна решиха да направят отстъпка на част от предприемачите. Така инвеститорите на осем хотела ще плащат само главницата по взетия заем.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Атанас Велики

    0 0 Отговор
    E dano malko ukraina da jivne pokrai tva svetovno, 4e sa mnogo zle gorkite!