Last news in Fakti

13 Януари, 2016 21:11 3 297 2

Офис на шофьори от градския транспорт в Амстердам (СНИМКИ)

  • офис-
  • амстердам-
  • дизайн

Архитектурното студио Benthem Crouwel създаде един футуристичен офис. Той се намира на една от последните автобусни спирки в Амстердам (Холандия). От най-горния етаж на офиса се разкрива панорамна гледка към реката и северен Амстердам.

Офисът разполага със складово, техническо и санитарно помещения, работен кабинет и дори столова. Самата сграда е разположена между два стъклени „щита”, които предпазват от вятър. Яркочервеният цвят съответства на общото оформление на автобусната спирка.

Офис на шофьори от градския транспорт в Амстердам (СНИМКИ)

Офис на шофьори от градския транспорт в Амстердам (СНИМКИ)

Офис на шофьори от градския транспорт в Амстердам (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 7хюл

    0 1 Отговор
    Никъде не видях залепен календар с някоя гола чалгарка. Никой българин няма да хареса това!
  • 2 mediator37

    0 0 Отговор
    Хайде, в аквариума, набеден за офис ни календар ни пирон в стената няма забит да си окачат ватенките, главно поради пълна липса на стена.
    А спирката ? И тамошните архитекти правят нещата ей така да са странни и неудобни. Висят им краката на пътниците от това пейка ли е или катерушка. Мислех, че само в Русе пейките са наказило, като недовършени, на които липсват педалите, но и в Холандия не лъжат.