Last news in Fakti

11 Март, 2016 11:47 3 062 2

Джулия Робъртс намали цената на имот, който продава

  • хавай-
  • робъртс-
  • къща-
  • цена

С почти 4 млн. USD понижи офертната стойност на къщата си в Хавай холивудската звезда Джулия Робъртс. Това е вторият път, в който коригира цената на имота и тя вече е 21.95 млн. USD.

За прът път имението е обявено за продажба през 2015 г. на цена от 29.85 млн. USD, независимо, че Робъртс го е купила едва за 13.4 млн. USD през 2011 г.

То е разположено на площ от близо 1 хектар и има 65 метра крайбрежна ивица. Къщата, чиято разгъната застроена площ е 350 кв.м, е с пет спални. Вътрешният двор е с изглед към залива. Има и къща за гости с две спални.

Според брокера, на когото е възложена продажбата на имението, „подобен имот не се продава бързо, а и собственикът не бърза да се раздели с него на всяка цена”.

Джулия Робъртс намали цената на имот, който продава

Джулия Робъртс намали цената на имот, който продава


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    0 3 Отговор
    Този брокер яко прецакал Джулия.Номера купи за 13 продай за 28милиона,да ама не.Сега ако върне 13 ще е добре,времената са други. Приказки на брокера -няма да продаде на всяка цена звучат неубедително---цена на имота под 13млн. От там трябва да започнат....
  • 2 1234

    0 3 Отговор
    Че е на Хавайте е добре ама невиждам нещо по-специално заради което да струва 13млн., а камоли 29млн. Тоя брокера не й е приятел,малко се е прецакала хаха