Last news in Fakti

23 Април, 2016 10:37 5 800 2

Къщата, в която е сниман филм за Джеймс Бонд се продава

  • джеймс бонд

Къщата се намира Палм Спрингс и може да бъде видяна във филма „Диаманти завинаги” от поредицата за Джеймс Бонд, сниман в далечната 1971 г. Имотът, чийто стил е модернистичен, носи името Elrod House. Дело е на архитект Джонатън Лаутер. Сградата е била предназначена за интериорния дизайн Артур Елроуд и като резултат се е получило истинско произведение на изкуството.

Имотът е с разгъната застроена площ от 820 кв.м като включва в себе си 4 спални. Но не големината или броят на спалните е уникалното на къщата, а фактът, че за построяването й са използвани скали. Част от стените, стълбите и детайли от интериора са направени от този материал. Така например, дневната, чиято форма е кръгла представлява голям вътрешен двор с басейн в средата.

Облицованата с дърво спалня разполага с камина, внушителна баня с джакузи и поставка от естествен камък за телевизора. Имотът разполага с фитнес зала. Към къщата има и допълнителна постройка за гости.

През последните години имотът се е отдавал под наем срещу 100 000 USD на година, а през 2009 г. за пръв път се появява на пазара за продажба с цена 13.89 млн. USD, но през 2011 г. е оттеглена от пазара.

Къщата, в която е сниман филм за Джеймс Бонд се продава

Къщата, в която е сниман филм за Джеймс Бонд се продава

Къщата, в която е сниман филм за Джеймс Бонд се продава

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Контрабас

    1 0 Отговор
    И това какво интересува бедните опърпани българи?
    Пишете за пазар на 13 000км от тук!
  • 2 Фен

    0 0 Отговор
    Мен пък ме интересува, злобар такъв. Няма да си я купя, но ми е интересно да го чета. Аман от мрънкачи, дето все нещо не им изнася.