28 Юли, 2016 17:11 3 162 3

Строителството в хотел „Маринела” продължава въпреки забраната

  • маринела-
  • хотел-
  • реконструкция
Строителството в хотел „Маринела” продължава въпреки забраната - 1

Строителството в хотел „Маринела” продължава, въпреки издадената заповед за спиране на строителните дейности. Това е третата проверка, която Дирекция „Национален и строителен контрол” (ДНСК) извършва в рамките на два месеца. Предишните две проверки са били на 6 юни и на 30 юни и тогава отново са констатирани нарушения, на базата, на които са образувани три административно-наказателни производства. „За продължаващото неизпълнение на заповедта, на 28.07.2016 г. от ДНСК са изпратени нови покани за образуване на поредни административно-наказателни производства срещу нарушителите”, съобщават от Министерството на регионалното развитие и благоустройство (МРРБ).

„При извършена в края на месец април 2016 г. проверка на строежа, органите на ДНСК установиха, че строителството се извършва без да са одобрени технически проекти по всички части и без да е съставен протокол за определяне на строителна линия и ниво на строежа. На 16 май 2016 г. от ДНСК е издадена заповед за спиране на строежа. Тя има предварително изпълнение и следва да се спазва, въпреки че се води съдебно производство по обжалването й”, припомниха от МРРБ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    0 0 Отговор
    Като е така да го бутнат както бутнаха циганските колиби,а сега да видим има ли равенство на закона или това са само празни приказки.Щом можете да събаряте циганските къщи събаряйте и хотела щом е НЕ ЗАКОНЕН ?!?! Ко ш прайм сега?
  • 2 СОФИЯ

    1 0 Отговор
    След дизайнерската намеса в интериора от страна на жената на новия собственик,от ЯПОНСКИЯ стана на КИТАЙСКИЯ
  • 3 6767

    0 0 Отговор
    Тая Маринела е такава селска пръчка.Във всички техни хотели тя е дизайнера–резултата е ШАРЕНКОКИТАЙСКИРЕНЕСАНС