Last news in Fakti

21 Септември, 2016 06:17 1 413 0

Новият университет на Airbus

  • airbus-
  • университет-
  • корпус
Новият университет на Airbus - 1

Airbus Group откри главния кампус на новия Leadership University в Тулуза. Той е разположен до поточната линия на A380 и е разгъната застроена площ от 13 000 кв.м. Включва център за събития, амфитеатър, 12 големи учебни стаи, административна сграда и ресторант. Обширните и удобни пространства, като зоната за отдих и библиотеката, са разположени около главния площад. Заобиколен от градини и спортна зона, кампусът осигурява пространство на служителите, където да дискутират, обсъждат и споделят идеи и опит. Като допълнение, на разположение е и хотел със 150 стаи.

Над 20 000 служители годишно се обучават в университета. Те имат достъп до богато портфолио, състоящо се от програми за развитие, курсове, конференции, работни срещи и събития, с цел подпомагане на тяхното лидерство и растеж.

 „Чрез Leadership University създаваме интегрирана и хармонична корпоративна култура на развитие, иновация и представяне в нашата група”, казва Том Ендърс, главен изпълнителен директор на Airbus Group.

Новият университет на Airbus

Новият университет на Airbus


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА