Last news in Fakti

1 Декември, 2016 19:23 2 823 4

Продадоха къща за 13 млн. USD

  • къща-
  • актьор-
  • хоуп

Къщата на известния американски комик Боб Хоуп в Палм Спрингс (Калифорния) вече е с нов собственик. Милиардерът Роналд Бъркъл е придобил екстравагантния имот срещу сумата от 13 млн. USD.

Това е един от най-дълго търсещите нов собственик имот в САЩ. Първоначално е обявен за продажба през 2013 г. (10 години след смъртта на Хоуп) за сумата от 50 млн. USD. През годините цената е намалявана неколкократно, докато се стигне до сделка.

Дизайнът на къщата, която прилича на космически кораб, е дело на Джон Лутнър. Той е я проектирал през 1973 г. за семейството на Хоуп, чиято филмова кариера е била в разгара си.

Площта на къщата е 2100 кв.м. Помещенията са с прозорци от пода до тавана, благодарение, на което се разкрива невероятна гледка към Палм Спрингс. Благодарение на нестандартната структура на сградата в някои помещения има прозорци и на таваните. Къщата се състои от 6 спални, 13 бани, вътрешен и външен басейн, SPA център, езеро и тенис корт.

Продадоха къща за 13 млн. USD

Продадоха къща за 13 млн. USD

Продадоха къща за 13 млн. USD


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 koko

    3 2 Отговор
    Не ми харесва тази къща )))
  • 2 nik

    0 0 Отговор
    Super .
  • 3 Za Koko

    0 0 Отговор
    Ko ko ko ko ko,jivei si v garsionerkata i si mal4i
  • 4 Охо-бохо

    1 0 Отговор
    В тази къща с лодка ли се придвижват?!