21 Декември, 2016 06:21 2 486 0

Единствената резиденция на Дядо Коледа в Русия

  • дядо коледа-
  • резиденция-
  • иглу-
  • русия

Единствената резиденция на дядо Коледа в Русия ще бъде в Елизовския район в Камчатка. Архитектурата на имота е решена в стила на коренните народи на севера. Това е и единствения иглу хотел, построен от сняг и лед в страната.

Решението да се построи именно там къщата на Дядо Коледа е, че районът е един от първите, които посреща Нова година на територията на Русия. Откриването е планирано за 25 декември.

Комплексът ще се състои от няколко ескимоски иглута, в които ще може да се пренощува, тъй като „имотите” ще разполагат с отопляеми настилки.

За пръв път хотел иглу в Камчатка е построен през февруари 2016 г. Той е действал до месец май. За въпросния период хотелът е приел близо 100 гости.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА