Last news in Fakti

6 Февруари, 2017 09:21 2 549 3

Тръмп не може да се откаже от имотния бизнес

  • тръмп-
  • имоти-
  • собственост
Тръмп не може да се откаже от имотния бизнес - 1
Снимка: Shutterstock

Нови документи доказват, че президентът на САЩ все още има пряка връзки с имотната си империя, въпреки заявленията му, че е прекратил този бизнес след влизането в Овалния кабинет и го е предал на най-големия си син, който е и дългогодишен директор на Trump Organization, съобщава британското издание Daily Mail. В документите на компанията в графата „Собственост” все още е записан идентификационният номер на Доналд Тръмп.

В документите също така е посочено, че Доналд Тръмп може да оттегли доверието си от новите синдици на имотната му империя (Доналд Тръмп-младши и Алън Уейсълбърг) по всяко време. Тук влизат открития миналото лято хотел в сграда, която преди това е била поща, известните сгради Trump Tower в Ню Йорк и Mar-a-Lago във Флорида, както и правата върху бранда.

Също така през този уикенд президентът посети две събития, които бяха проведени в негови имоти. Едното - бал на Международния Червен кръст във Флорида и на Super Bowl, което се проведе в Trump International Golf Club.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пепи

    0 0 Отговор
    И с право. Той е бизнесмен и може да направи пари от това. Както например аз купувам акции нафирми през Фронт Пойнт Партнърс

    Коментиран от #2

  • 2 тръмпован

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пепи":

    Може например четвърти път да се докар до фалит, тоя път барабар с цялото государтво :)

    Коментиран от #3

  • 3 Любака

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "тръмпован":

    От твоите уста в божиите уши!