Last news in Fakti

24 Февруари, 2017 06:21 4 710 1

Най-скъпите ски курорти в Северна Америка

  • ски-
  • курорт-
  • сащ-
  • канада
Най-скъпите ски курорти в Северна Америка - 1

Първото място е за курорта Вейл (Колорадо). Цената на квадратен метър жилищна площ във Вейл е 16 200 USD, припомнят от компанията за недвижими имоти, съставила класацията, Engel & Völkers. Сред постоянните посетители на курорта е кметът на Ню Йорк Майкъл Блумбърг, който има собствен ваканционен апартамент. Там се провеждат и ежегодни състезания, в които вземат участие спортисти от световна величина.

Второто място е за Аспен, който също се намира в щата Колорадо. Средната цена е 14 500 USD/кв.м. Това е любоми място за звезди като Антонио Бандерас, Кенин Костнър и Марая Кери.

На трето място е Парк Сити (Юта). Средно 11 000 USD е цената на квадратен метър жилищна площ. Сред постоянните посетители на курорта са Уил Смит и баскетболната звезда Майкъл Джордан.

курорт държава
1 Вейл САЩ
2 Аспен САЩ
3 Парк Сити САЩ
4 Езеро Тахо САЩ
5 Уистлър Канада
6 Сен Вали САЩ
7 Банф Канада
8 Тремблън САЩ
9 Бромън Канада
10 Лейк Плезид САЩ


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BAt

    5 0 Отговор
    Кенин Костнър ще да е на Кевин брат му :D