13 Март, 2017 19:42 3 582 1

Продават остров Тръмп за 8.75 млн. USD

  • тръмп-
  • остров

Частният остров е с площ 12 хектара и се намира в Тихия океан. Въпреки съвпадението на името, той не е собственост на сегашния президент на САЩ Доналд Тръмп. Как островът е получил наименованието си остава загадка. Бъдещият му собственик обаче има правото да го смени.

Къщата, разположена на острова, има всичко необходимо, за да се чувства човек комфортно. На площ от 653 кв.м. са разположени 6 спални, 4 бани, кухня, дневна, камина, кинозала, бар, винарна.

Също така на територията на имота има басейн, курник, конюшня, оранжерия, хеликоптерна площадка и яхтено пристанище.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 656

    20 1 Отговор
    А в Бг за същата сума получаваш грозна нескопосана от тъп архитект къща, понеже била край София. Тук цените не отговарят и са надути като балони