27 Март, 2017 22:03 1 474 1

НСНИ отбелязва тържествено своята 25-годишнина

  • нсни-
  • празник-
  • 25
НСНИ отбелязва тържествено своята 25-годишнина - 1

През 2017 г. браншовата структура на професионалистите в сферата на недвижимите имоти - Национално сдружение Недвижими имоти (НСНИ) отбелязва 25 години от своето създаване.

Тържественият юбилеен форум „25 години НСНИ – четвърт век история и постижения на професионалния пазар на недвижими имоти в България“ ще се състои на 6 април 2017 г. в София Хотел Балкан, гр. София. Събитието ще отбележи 25-та годишнина от създаването на организацията и началото на професионалния пазар на недвижими имоти в страната.

Форумът е отворен за всички професионалисти в бранша и свързаните с него браншове. Участие ще вземат фирмите, членуващи в НСНИ, управители и собственици на агенции за недвижими имоти от страната, специалисти и инвеститори в сферата на недвижимите имоти, председателят и членовете на УС на НСНИ и предходните председатели, експерти от браншови и бизнес организации, свързани с индустрията на недвижимите имоти, официални гости представители на централната и местна власт.

Събитието ще включи публична дискусия за професионалисти в сферата на недвижимите имоти и празничен вечерен коктейл. Гостите ще обсъдят проекта за регулативно-регистрационен режим при търговията и посредническата дейност при сделки с недвижими имоти, Новия Етичен професионален кодекс на НСНИ, правилата за вписване в доброволен Професионален регистър на агенциите за недвижими имоти в България и проекта за национален MLS /MultiListingSystem/ за професионално сътрудничество между агенциите за недвижими имоти при работа с ексклузивни договори.

Национално сдружение Недвижими имоти е браншовата структура на професионалистите в сферата на недвижимите имоти и обединява над 1500 професионалисти в 12 регионални структури. Организацията е с международно призната активност, която работи в посока структуриране дейността на агенциите за недвижими имоти в страната под професионална рамка и налагането на професионални стандарти. Повече информация за НСНИ и събитието можете да намерите на електронната страница на Сдружението www.nsni.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 kuku

    0 0 Отговор
    Защо не на 1ви?