Last news in Fakti

24 Април, 2017 10:15 4 098 3

Три имота оглежда Марешки в София за партийна централа

  • веселин марешки-
  • воля-
  • централа

Лидерът на ВОЛЯ се двоуми между "Раковски" 134, така и помещенията на ДСБ и АБВ

Три имота оглежда Марешки в София за партийна централа - 1
Снимка: Венци Михайлов/Факти.бг

Три имота оглежда лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки в София за партийна централа.

Преди десетина дни той е изпратил писмо до областната управа на София – град с молба да му бъдат предоставени помещения в столицата за партийна централа. Той е посочил три обекта централата на СДС на ул. „Раковски“134, така и тези на ДСБ на "Витоша” 18 и на АБВ на "Врабча” 23.

Областната управителка на София Диана Тонова вече е разпратила писма с предизвестия за освобождаване на имотите до всички партии в държавни централи, които останаха извън парламента, съобщи в петък в парламента служебният премиер Огнян Герджиков.

"Глас народен” на Светльо Витков, които бяха част от Реформаторския блок и ДСБ също трябва да останат без партийна централа.

Единствено "Движение България на гражданите” на Меглена Кунева не поиска от държавата имот за партийна централа и остана в апартамента на ул. "Будапеща”, за който плаща наем.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 столичани в повече

    8 0 Отговор
    Ся да видим варненския месия, кой ще си спечели за директен враг !
    Да не забравя обаче, че това не му е на село и тука бият през ръчичките за който дърпа кокалчето на старите бездомни кучета.
  • 2 майна

    4 1 Отговор
    селянията е в София
  • 3 Петър

    0 0 Отговор
    Нали беше проект?