Last news in Fakti

3 Август, 2017 17:27 3 454 4

Имение на Доналд Тръмп поевтиня с 11 млн. USD (СНИМКИ)

  • тръмп-
  • имение-
  • продажба-
  • цена

Имение с 11 спални разположено в северозападната част на Карибските острови вече може да се купи срещу 16.9 млн. USD. Това е с 40% по-евтино в сравнение с първоначалната офертна цена. Допреди три месеца имотът, чиято площ е близо 2 хектара, е обявен за продажба на стойност 28 млн. USD. Това е било най-скъпото предложение на местния пазар. Но явно името на президента не е успяло да предизвика интерес у потенциалните купувачи. Затова след коригирането на цената имотът е втория най-скъп след друго имение, разположено в района Терес Бас. То се оферира на цена от 17.5 млн. USD.

Доналд Тръмп купува имението Le Château des Palmiers през 2013 г. на неизвестна цена, въпреки че офертната стойност е била 19.7 млн. USD. Имотът се придобива най-вече с цел инвестиция. Годишният му доход от наем варира между 100 000 USD и 1 млн. USD. Цената на нощувка започва от 6000 USD в ниския сезон и достига до 20 000 USD по време на зимната ваканция.

Имението включва две вили, които архитектурно са решени в средиземноморски стил и няколко селскостопански постройки. Голямата вила разполага с двуетажна спалня с джакузи и два отделни балкона. В малката къща има редица тематични спали с легла king-size.

На територията на имението има басейн, къща за персонала с две спални. Наемателят получава личен готвач, лично голф игрище и достъп до частен плаж.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 герб стандарт

    14 0 Отговор
    Купувайте БГ пенсионери, купувайте сега е момента даже за круйз до там, ще ви остане от месечната пенсия, която Боко и Валери щедро ви дават !
    Купувайте сега, че ако падне още малко и някой швейцарски пвнсионер банкер, ще я налази виличката !
  • 2 Тръмп

    7 0 Отговор
    Преместих си го у другия крачол
  • 3 гост

    5 2 Отговор
    Страхотна вила. Но със сигурност пак е на печалба дори и на 16млн. Той е търговец, но я вно не е успял да удвои парите, просто защото не го харесват и името му не продава.
    Инак е райско място.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.