22 Март, 2018 17:33 3 013 5

Тръмп отдава под наем имот в Airbnb

  • тръмп-
  • имение-
  • наем-
  • airbnb

Срещу 8500 USD на нощ всеки турист на остров Сен Мартен може да преспи в имението, собственост на американския президент Доналд Тръмп. В Chateau des Palmiers могат да отседнат до 16 души едновременно. То разполага с две вили с по 9 спални и 8 бани.

От френските прозорци се разкрива невероятно красива гледка към плажа и Карибско море.

На територията на Chateau des Palmiers има басейн с подгряващ механизъм, джакузи, фитнес зала, тенис корт, бар, голф игрище, домашно кино и билярдна маса. В цената също така влиза и ползването на услуги на готвач.

Имението е собственост на Trump Organization. Първоначално имотът е отдаван под наем от компанията Rental Escapes, отбелязва Forbes. След като става ясно, че той е собственост на президента на САЩ обявата е премахнат от сайта на компанията. В момента оферта има в специализирания портал Villas и Airbnb.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Генерал

    1 1 Отговор
    Утре ще се обадя да го взема
  • 2 Верен на себе си

    3 0 Отговор
    Някъде четох, че откакто Тръмп не е бизнесмен е загубил милиони. Така, че защо да не дава имотите си под наем. Те са негови, а не държавни. (Това биха направили наши политици).
  • 3 густо майна

    4 0 Отговор
    за каква му трябваше да се нагърбва да става президент,така или иначе е успешен,сугурно лапачката в президентството е огромна
  • 4 Лавров

    0 0 Отговор
    Значи две вили с по 9 спални, общо 18 спални, как да си разпределя хората като сме максималния брой 16 души. За баните е ясно - общо 16 бани, значи за всеки гост по баня.
  • 5 Стефан

    2 0 Отговор
    Не става дума за лапачка, а за престиж. Имаш милиярди, имоти бол, скучаеш, какво да правя сега, когато имам всичко? Да се захвана с нещо, което не всеки богаташ може да направи.... какво да е то? Опа здравей американска мечта. И разбира се някъде там ще дойдат и парите...