Last news in Fakti

1 Май, 2018 10:11 1 847 2

По-малко продажби на нови жилища в Израел

  • израел-
  • жилища-
  • продажби
По-малко продажби на нови жилища в Израел - 1
Снимка: Shutterstock

Малко над 1600 е броят на жилищата ново строителство, които са били продаде през февруари тази година в Израел. Това е със 7% по-малко в сравнение с януари и с 18% по-ниско спрямо февруари 2017 г. Съществен спад се регистрира в северния централен регион на страната, Хайфа и Самария. Обратната тенденция - ръст в продажбите на новопостроени апартаменти се наблюдава в Тел Авив и южните региони.

От началото на декември 2017 г. до края на февруари 2018 г. са били продадени 5180 жилища. Това е с 2.9% повече в сравнение с периода септември-ноември 2017 г. Спад от 20.4% в продажбата на нови жилища се регистрира от март 2017 г. До февруари 2018- а в сравнение със същия период година по-рано.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stefko88

    1 0 Отговор
    Сигурно защото скоро (дай Боже) няма да го има.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.